Vissza a címoldalra

2014. április. 16. Szerda - Csongor
HÍRLAP FÓRUM FILMSZEMLE PROGRAMOK WEBKAMERA  
  Keresés
KÖZÉLET | HÍREK | KULTÚRA | SPORT | KÖRNYEZETÜNK | KÉKFÉNY | VÉLEMÉNY | TÉNYKÉP |
INTERJÚ | ISKOL@P | EU | INTERNET | PROGRAMOK | ÍRÓDIÁK |
 KÖZÉLET
· Vasárnap zárva lesznek az okmányirodák
[2014.04.04.]
Április 6-án, vasárnap az ország összes okmányirodája zárva lesz.

· Fidesz sajtóközlemény
[2014.03.28.]
A FIDESZ-MPSZ Nyíregyházi Szervezet elnökének, az MSZP meghívására küldött válasza.

· Vitára invitálás
[2014.03.27.]
Jeszenszki András Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 1. számú választókerületi MSZP-s képviselőjelölt vitára hívja képviselőjelölt társait.

· Fidesz-Kdnp közlemény
[2014.02.26.]
Vinnai Győző a Fidesz-Kdnp országgyűlési képviselőjelöltje - akit elsőként vett nyilvántartásba a választási bizottság - az új helyszínen megnyílt tiszavasvári választási irodában (4440 Tiszavasvári, Kossuth út 2.) várja a választópolgárok támogató aláírásait, véleményüket és javaslataikat.

· Maradjon az Alkaloida Tiszavasváriban
[2014.02.06.]
Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikai államtitkár válaszolt dr. Fülöp Erik polgármester levelére, melyben az Alkaloida körül kialakult helyzet megoldásához kért állami beavatkozást.

· Adósság nélkül kezdheti az évet Nyíregyháza
[2014.01.16.]
Nyíregyháza tiszta lappal, adósság nélkül kezdheti az évet, mivel a kormány az összes adósságot kiegyenlítette– jelentette be csütörtökön dr. Hende Csaba honvédelmi miniszter Nyíregyházán tartott sajtótájékoztatóján.

· Sajtóközlemény
[2013.12.16.]
A nyíregyházi szocialistáknak már papírja van arról, hogy hazudtak a nyíregyháziaknak.

· Bemutatták az ellenzéki közös képviselőjelölteket
[2013.11.22.]
Csütörtökön Nyírbátorban mutatta be Bajnai Gordon, az Együtt-PM Szövetség vezetője és Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt elnöke az ellenzéki szövetség közös Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei egyéni országgyűlési képviselőjelöltjeit.

· A 4K! legalizálni fogja a marihuánát Magyarországon!
[2013.11.14.]
A Negyedik Köztársaság Párt a marihuána teljes körű legalizációja mellett száll síkra, követve a washingtoni modellt, jelentette be a párt budapesti sajtótájékoztatóján.

· Kitüntetések a megyei ünnepségen
[2013.10.24.]
Az 1956-os forradalom és szabadságharc 57. évfordulóján a megyei ünnepi megemlékezést a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat és Vásárosnamény Város Önkormányzata október 23-án Vásárosnaményban az Esze Tamás Művelődési Központban tartotta, ahol kitüntetéseket adtak át.

· Október 23-ai megemlékezések Nyíregyházán
[2013.10.21.]
Nyíregyháza MJV Önkormányzata az 1956-os forradalom és szabadságharc 57. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezés-sorozatának részeként, a város oktatási intézményeinek közreműködésével 2013. október 22-én (kedden) nyolc helyszínen lesz koszorúzási ünnepség.

· Nyírbogáton is megemlékeztek az aradi vértanúkról
[2013.10.08.]
A magyar nemzet gyásznapjára, október 6-ra emlékeztek Nyírbogát polgárai is egy csendes megemlékezésen a Béke téri emlékműnél.

· Rezsi fórumot tartottak Újfehértón
[2013.10.01.]
Újra csökkenti a kormány a rezsiárat! 2013. szeptember 27-én Újfehértón, a Művelődési Központban tartottak fórumot a rezsicsökkentéssel kapcsolatban.

· Kórház ügyekben kérdések válaszok nélkül!
[2013.09.17.]
–A megyei kórházak jelenlegi helyzete egyáltalán nem megnyugtató, sem a közvélemény, sem a betegek számára. Szeretnénk, ha kiderülne az igazság bizonyos „kórház ügyekben”, mert az intézmény mostanra elvesztette betegcentrikusságát– mondta Halmi József az MSZP megyei alelnöke kedden, Nyíregyházán tartott sajtótájékoztatóján.

· Sok milliárd fejlesztési pénz megyénknek
[2013.09.16.]
–A Brüsszeli tárgyalások eredményeként felgyorsultak az Uniós pályázati pénzek megyénk egyes városai, települései számára– jelentette be dr. Tilki Attila Fideszes országgyűlési képviselő hétfőn, Nyíregyházán tartott sajtótájékoztatóján.

· Dr. Kovács Ferenc közleménye
[2013.09.06.]
–Megdöbbentő, hogy egyes médiumok minden valóság alapot nélkülöző híreket terjesztettek személyemmel kapcsolatban. Mint ahogyan azt a Miniszterelnök sajtófőnöke is azonnal megtette, ez úton én is határozottan cáfolom a valótlan állításokat.

· Pedagógus béremeléssel indul az új tanév
[2013.08.28.]
–Régi adósságát törleszti a kormány azzal, hogy szeptember 1-től átlagosan mintegy 34 százalékkal megemelik a pedagógusok bérét–, jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján dr. Vinnai Győző Fideszes országgyűlési képviselő.

· Félelemben élnek az emberek!
[2013.08.16.]
Tisztességes országgyűlési képviselőt Szatmár-Beregbe! – címmel tartott csütörtökön sajtótájékoztatót Halmi József az MSZP megyei alelnöke.

· Ügyfélfogadási rend változása
[2013.08.14.]
Dr. Szemán Sándor, Nyíregyháza MJV címzetes főjegyzője az augusztus 20-ai állami ünnephez kapcsolódóan a Polgármesteri Hivatal munkarendjéről az alábbi tájékoztatást adta:

· A 4K! tárgyalásokat kezdeményez az LMP-vel az együttműködésről
[2013.08.13.]
A Negyedik Köztársaság Mozgalom azt javasolja az LMP-nek, hogy az eddigi együttműködés folytatásaként a két rendszerkritikus párt kezdjen tárgyalásokat a lehetséges választási szövetség kialakításáról a 2014-es választásokra.

· Munkáspárt 2006: A közösséget szolgáló energiaszektort követelünk!
[2013.08.12.]
A kormányzat bányakoncessziók kiosztására készül nagytőkés körök részére.

· Üdvözöljük az ellenzéki törekvéseket a gyermekszegénység felszámolására
[2013.08.06.]
A Munkáspárt 2006 örömmel értesült, hogy az Együtt 2014-PM szövetség és az MSZP is zászlajára tűzte a pártunk által támogatott egyik legsúlyosabb követelést: a gyermekszegénység felszámolását.

· Radikális nyugdíjkiegyenlítésre van szükség a kisnyugdíjasok érdekében
[2013.07.25.]
A Negyedik Köztársaság Mozgalom a jelenlegi nyugdíjrendszer igazságtalansága miatt a nyugdíjak kiegyenlítését javasolja, hogy minden magyar nyugdíjas legalább a létminimum összegének megfelelő nyugdíjat kapjon.

· Közös célunk: „Leváltani az Orbán – kormányt!”
[2013.07.22.]
Az MSZP Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Szövetségének közleménye: Az Orbán diktatúrát le kell bontani! Együtt a demokratikus erőknek menni fog!

· Új munkahelyek Nyírbátor térségében
[2013.07.17.]
Mintegy 280 új munkahely létesül Nyírbátor térségében–, jelentette be Simon Miklós Fideszes országgyűlési képviselő szerdán, Nyíregyházán tartott sajtótájékoztatóján.

· Új megyei jegyző Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
[2013.07.16.]
Seszták Oszkár, a megyei közgyűlés elnöke július 16-ai hatállyal határozatlan időre Dr. Papp Csabát nevezte ki megyei jegyzőnek.

· A Munkáspárt 2006 üdvözli a strasbourgi bíróság döntését
[2013.07.12.]
Az Emberi Jogok Európai Bírósága július 9-én közzétett határozatában megállapította, hogy nem sérültek az alapvető demokratikus jogok a Magyar Gárda feloszlatásával.

· Váratlanul két nap alatt bejegyezték a 4K!-t
[2013.07.12.]
Miután a 4K! - Negyedik Köztársaság Mozgalom hétfőn beadta a szükséges papírokat, a bíróság két nap alatt első fokon bejegyezte a pártot.

Közszolgálati Tisztviselők Napja - indexkelet.hu

Közszolgálati Tisztviselők Napja

2012.07.02.

„Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Közigazgatásáért Díj” átadása Nyíregyházán a Közszolgálati Tisztviselők Napja alkalmából

Nyíregyháza - Csütörtökön a Közszolgálati Tisztviselők Napja megyei ünnepségén átadták a Magyar Közigazgatási Kar Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tagozata által alapított „Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Közigazgatásáért Díj”-akat.

„Minden szervezeti és eljárási reform értéke attól függ, hogy mennyit érnek a tisztviselők.” Dr. Magyary Zoltán jogtudós e sorainak jegyében a Magyar Közigazgatási Társaság/Magyar Közigazgatási Kar Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tagozata csütörtökön a Megyeháza Bessenyei György Dísztermében tartotta meg a Közszolgálati Tisztviselők Napja Megyei Ünnepségét.

Az ünnepségen a Szabolcs-.Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivataltól Dr. Vinnai Győző Kormánymegbízott Úr köszöntötte a megjelenteket és méltatta az önkormányzati területen dolgozó köztisztviselőket. Beszédében tájékoztatást adott az előttünk álló reformokról, az önkormányzatokat érintő aktuális változásokról, a járások kialakításáról. Ezt követően került sor - ez évben már tízedik alkalommal - a Magyar Közigazgatási Kar Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tagozata által alapított „Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Közigazgatásáért Díj”-ak átadására. A vendégeknek Kovács Viktória klasszikus ének előadóművész operett dalokkal kedveskedett. A díjazottakat munkáltatójuk részéről a települési önkormányzatok polgármesterei és jegyzői is köszöntötték.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye közigazgatásában kifejtett eredményes tevékenysége elismeréséül a Közszolgálati Tisztviselők Napja alkalmából „Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Közigazgatásáért Díj” elismerésben részesültek:

Bécsi Lászlóné adóügyi ügyintéző (Nyírbogát); Horváthné Kemecsei Anikó Építési és Hatósági Iroda irodavezető-helyettes (Nyírbátor); Juszku Ferencné pénzügyi főmunkatárs (Kékcse); Karsai Mihályné szociális- igazgatási előadó (Terem-Bátorliget); Lipták Miklósné gyámügyi ügyintéző (Rétközberencs) Nagy László körjegyző (Encsencs-Penészlek-Nyírgelse); Sándor Zoltánné szociális, gyámügyi előadó (Nyírbéltek); Szabó Éva jegyző (Tiszaszentmárton);

Gratulálunk a díjazottaknak!

Dr. Éliás Tünde
alelnök
Magyar Közigazgatási Társaság/Magyar Közigazgatási Kar
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei TagozataNyomtatható verzió
Küldés e-mailben

KÖZÉLET
· Vasárnap zárva lesznek az okmányirodák
· Fidesz sajtóközlemény
· Vitára invitálás
· Fidesz-Kdnp közlemény
· Maradjon az Alkaloida Tiszavasváriban
· Adósság nélkül kezdheti az évet Nyíregyháza
· Sajtóközlemény
· Bemutatták az ellenzéki közös képviselőjelölteket
· A 4K! legalizálni fogja a marihuánát Magyarországon!
· Kitüntetések a megyei ünnepségen
· Október 23-ai megemlékezések Nyíregyházán
· Nyírbogáton is megemlékeztek az aradi vértanúkról
· Rezsi fórumot tartottak Újfehértón
· Kórház ügyekben kérdések válaszok nélkül!
· Sok milliárd fejlesztési pénz megyénknek
· Dr. Kovács Ferenc közleménye
· Pedagógus béremeléssel indul az új tanév
· Félelemben élnek az emberek!
· Ügyfélfogadási rend változása
· A 4K! tárgyalásokat kezdeményez az LMP-vel az együttműködésről
· Munkáspárt 2006: A közösséget szolgáló energiaszektort követelünk!
· Üdvözöljük az ellenzéki törekvéseket a gyermekszegénység felszámolására
· Radikális nyugdíjkiegyenlítésre van szükség a kisnyugdíjasok érdekében
· Közös célunk: „Leváltani az Orbán – kormányt!”
· Új munkahelyek Nyírbátor térségében
· Új megyei jegyző Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
· A Munkáspárt 2006 üdvözli a strasbourgi bíróság döntését
· Váratlanul két nap alatt bejegyezték a 4K!-t

EU
· Új üzemcsarnokból termelnek a vegyipari világpiacra
· Akadálymentes kapitányságok
· Épülhet az út Szaniszló felé
· Megújult a Nyírmadai Művelődési Ház
· Szolnokon vetélkedtek a szabolcsi diákcsapatok
· Uniós vetélkedő régiós döntőjében a záhonyi kollégisták
· Energetikai felújítás az ibrányi iskolában
· Szakmai gyakorlat Spanyolországban
· Uniós vetélkedő középiskolásoknak
· Brüsszeli források a régió fejlődéséért
· Nyíregyháza üdvözletét küldi
· Uniós támogatásból egészségprogram
· Uniós támogatás a történelmi emlékek gyűjtésére
· Megújul Nyírmada központja
· Uniós támogatás a kótaji idősek otthonának

INTERJÚ
· Egy fotográfussal az értékek nyomában
· Élet három földrészen
· Egyszeri és megismételhetetlen élmény
· Titkot rejtő műemlékek
· Nyíregyházán járt a mester
· Munka, foci, család
· Az év vállalkozója
· Fejlesztés és takarékosság
· Nem emlékműként akart visszajönni
· Húszezer embert várnak a fesztiválra
· Az állatparkot is felvirágoztatja
· Vissza soha nem lép, csak előre
· Mindig előbbre jutni!

TÉNYKÉP
· Előzzük meg a kihűlés miatti tragédiákat!
· Kamarai törvény módosítása
· 2011-ben történt IV.
· 2011-ben történt III.
· 2011-ben történt II.
· 2011-ben történt I.
· Zsebtolvajok, házalók célpontjai vagyunk!
· Mit kell tudni az ingatlan végrehajtásról?
· Részletfizetés a végrehajtási eljárásban!
· Előzzük meg a kihűléseket!

VÉLEMÉNY
Az itt közölt vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját. Ha valamelyik felkeltette érdeklődését, várjuk hozzászólását a http://forum.szabolcs.net címen.Ha más témáról van véleménye, küldje el az info@szabolcs.net cimre.
· Nem pánikot keltenek a rákbetegek, hanem élni akarnak
· Ha elveszik a gyógyszerünket, hamarabb kell meghalnunk!
· Antifasiszta demonstráció – tüntetés a Jobbik ellen
· Roma összefogás(?)
· Olcsó húsnak híg a leve
· Vámmustra
· Az olimpia margójára

SPORT
· Szikszai Róbert a SIOSZ gála díjazottjai között
· Szombaton ismét Szabolcs Takarék Nyuszi Futás
· Bajnok lett Helebrandt Máté
· Több mint félszáz érem!
· Országos döntőben a Nyírsuli röpisei
· A Jövő Bajnokai Debrecenben
· Országos döntőbe jutottak
· Rajtol a Városi Kispályás bajnokság
· Úszóverseny Hódmezővásárhelyen
· Vereséget szenvedett a Fatum-Nyírsuli
· Újabb aranyérmet nyert Bence
· Győzött a Fatum-Nyírsuli
· 10 arany, 14 ezüst és 14 bronzérem
· Nyírsulis sporthírek
· Egy hétvége - két ezüstérem
· Szavazzunk a nyíregyházi atlétákra!
· Idén több jut diáksportra
· Sikeres volt a Szeged Kupa
· A döntőbe kerülésért játszanak
· Svájcban versenyez Helebrandt Máté
· Hat arany, nyolc ezüst és két bronz
· Győzelem nőnapon
· Példaértékű küzdelmek a fogyatékkal élők sportnapján
· Újabb örvendetes hír a Nyírsuli Kft. úszó szakágáról!
· Sportélet Nyíregyházán
· A Téli Dobó Európa Kupán indul Szikszai Róbert

KÖRNYEZETÜNK
· Faragó szakkör a Sóstói Múzeumfaluban
· III. Krutilla József Országos Akvarellfestő Verseny
· Jótanácsok a húsvéti sütés-főzéshez
· Vadászokat oktattak a rendőrök Nyírbátorban
· Falusi Húsvét a Sóstói Múzeumfaluban
· Hulladékszállítás Húsvétkor
· Böjtzáró húsvéti játszóház
· Megújult a Nyíregyházi Állatpark erdeje!
· Vállalkozók félrevezetése!
· Pedagógusképzés fejlesztése
· Mesterségek piaca
· Új fotó- és videópályázat
· Sajtóközlemény
· Szabolcsban is elindult az Élelmiszerlavina program
· Felvételi jelentkezési adatok
· Fokozott húsvéti fogyasztóvédelmi ellenőrzések
· Kerékpáros Iskola Kupa verseny
· Felhívás óvodai jelentkezésre
· Borbányán rendbe teszik a volt hulladéklerakót
· Astellas-díj: Dr. Turcsányi István az év orvosa
· Közlekedésbiztonsági Kupa
· 20 éves a Nyíregyházi Táncgyár
· Pályázati felhívás
· Lomtalanítás 2014
· Innovációs- és Állásbörze a főiskolán
· Mesterségek piaca
· Fejlesztések Nyíregyháza- Sóstó- Gyógyfürdőn

KÉKFÉNY
· Az elmúlt 24 órában történt
· Háromszáz milliós cigarettafogás Nyíregyházán
· Az elmúlt 24 órában történt
· Lopott gépjármű a csengersimai határátkelőn
· Pár órán belül meglett a kisvárdai rabló
· Illegális szárított leveles dohány
· Halálos kimenetelű baleset Kölcse és Túristvándi között
· Fémben utazott
· Családi tragédia Kántorjánosiban
· Munka közben a cigi csempészek
· Az elmúlt 24 órában történt
· Személygépkocsi kerékpárost gázolt
· Rablás Vasmegyeren
· Életet mentettek a rendőrök Nyíregyházán
· Lezárt ügy: barátnője táskájából lopott
· Családi veszekedés Pusztadoboson
· Bepörgött az elgázolt gyalogos!
· Közös italozás után fosztotta ki ismerősét
· Hőkamera buktatta le a csempészt
· Lebukott a feltételezett drogterjesztő
· Pszichoaktív anyaggal bukott meg
· Lezárt nyomozás: babakocsival mentek lopni
· Árokba borult kamiont mentenek
· Halálos gázolás Nyírcsácsáriban
· Bíróság elé kerülnek a fiatalkorú rablók
· Halálos gázolás Nyírcsászáriban
· Három sérült a 36-os számú főúton
· Kábítószerfogások Nyíregyházán

HÍREK
· Ismét érettségire segít felkészülni a Diákhitel Központ
· Új munkahelyek Nyíregyházán a pénzügyi tudatosságra nevelés elősegítésére
· A MARSO Holding Kft. beindítja nyíregyházi teherabroncs újrafutózó üzemét
· Újabb ügyfélbarát fejlesztés a Diákhitel Központnál
· Véradás a Nyíregyházi Főiskolán
· Forgalomkorlátozás labdarúgó mérkőzés miatt
· Útfelújítás Nyíregyházán
· Partnerségben a külföldi felsőoktatással
· Export-tanácsadási fórumot tartottak Nyíregyházán
· Jogszabályok kézikönyve
· Hatvan milliárd forintos pályázat indul hétfőn
· Felújított útszakasz Demecser és Székely között
· Indul a karácsonyi adománygyűjtés a METRO áruházaiban
· Új épületben a Nyírkarászi Rendőrőrs
· Jövőre új kormányablakok nyílnak Tiszavasváriban és Tiszalökön
· Erzsébet-utalvánnyal is lehet fizetni a Lidl üzleteiben
· 3,5 milliárdos beruházás a megyében
· Jelentős eredmények Nyíregyháza turizmusában
· Felavatták a Kneip-sétányt
· Plato prezentáció Nyíregyházán
· Megyei díjazott
· Útfelújítás a megyében
· Erős közösség a Ruszin kisebbség Tiszavasváriban
· Útfelújítások Nyíregyházán
· Az 1956-os forradalomra emlékeztek a Nyíri mezőség települései
· A jó minőség ellenére alacsony a termények felvásárlási ára hazánkban
· 50 új munkahely az észak-keleti régióban

ISKOL@P
· Színházi nevelés a záhonyi középiskolában
· Tavaszi HíD-járaton a záhonyi kollégisták
· Február 24-én éjfélig lehet jelentkezni a felsőoktatásba

KULTÚRA
· Fogyatékossággal élő emberek tehetségkutatója
· II. Kelet-Magyarországi gitárverseny
· Költészet napja a Mustárházban
· „Az úgy volt…” Meseíró pályázat
· Befejeződtek a tavaszi Múzeumi beszélgetések
· Szavazz a Nyírségre!
· Shakespeare Szonettek
· Tavaszi zsongás
· Két különleges zenemű a Cantemus kórusbérletén
· Újabb bemutató a színházban
· Ratkó József megemlékezés
· Móricz Zsigmond Színház hírei
· Soós Imre-díj
· Marik Sándor: Árnyalatok
· A legfeketébb hangú magyar énekes Nyíregyházán
· Háromdimenziós térben csodálhatjuk a Nyíri mezőség régészeti leleteit
· Nyíregyházi írónő regénye a Rádiószínházban!
· Történelem, zene, politika a Szemlében
· Nyíregyházán koncertezik a Belmondo zenekar
· Bárány Frigyes Kiváló művész
· Vendégszerepléseken a Móricz Zsigmond Színház
· Március 15. megyei megemlékezés Kisvárdán
· Elődöntőben a Nyírség!
· Ünnepeljük együtt a színházi világnapot!
· Könyv és Kard " Tisztelgés a márciusi ifjak előtt
· Mobil applikáción a Vasvári Pál Múzeum
· Múzeumi beszélgetések

INTERNET
· Terjed a helyfüggetlen e-mailezés
· Strukturált intézményrendszer az egészségügyben

HIRDETÉS


Add to Google
Főszerkesztő: Halász Csaba kiadja a SzabolcsNet Bt.
Impresszum | Hirdetési árak

Médiatámogatónk:
zahnarzt ungarn dentist hungary
zahnarzt implantat ungarn dentist implant hungary
Partnerek:
http://www.items.hu/ web directory A magyar linkjegyzék Magyar Honlap Linkek LinkBank