Vissza a címoldalra

2017. szeptember. 20. Szerda - Friderika
HÍRLAP FÓRUM FILMSZEMLE PROGRAMOK WEBKAMERA  
  Keresés
KÖZÉLET | HÍREK | KULTÚRA | SPORT | KÖRNYEZETÜNK | KÉKFÉNY | VÉLEMÉNY | TÉNYKÉP |
INTERJÚ | ISKOL@P | EU | INTERNET | PROGRAMOK | ÍRÓDIÁK |
 HÍREK
· Kigyulladt az étterem konyhája
[2017.09.19.]
Kigyulladt egy étterem negyven négyzetméteres konyhája kedden délelőtt Nyíregyházán, az Apáczai Csere János téren.

· V. Tirpák Fesztivál és Pálinkanap – II. Nyíregyházi Bogrács- és Grillbajnokság
[2017.09.19.]
V. Tirpák Fesztivál és Pálinkanap 2017. szeptember 23-24. - Nyíregyháza, Kossuth tér. Ugyanott a II. Nyíregyházi Bogrács- és Grillbajnokság szeptember 24. (vasárnap).

· Magasból mentési gyakorlat Kőlaposon
[2017.09.19.]
A Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság az éves kiképzési terv alapján ezen a héten, hétfőtől szerdáig magasból mentési gyakorlatot szervez a szolgálatban lévő állománynak a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kőlaposi raktár és kiképzőbázisán.

· Cserediákok érkeztek Nyíregyházára
[2017.09.19.]
Szeptember 18-án Jászai Menyhért Nyíregyháza MJV alpolgármestere a Városházán fogadta azt az öt AFS cserediákot, akik Paraguayból, Chiléből, Thaiföldről és Belgiumból érkeztek és egy tanéven át a Krúdy, Széchenyi, Zrínyi Gimnáziumban, valamint a Művészeti Szakgimnáziumban tanulnak.

· Három személygépkocsi gyulladt ki!
[2017.09.18.]
Két benzinüzemű és egy diesel jármű gyulladt ki hétfőn hajnalban Nyíregyházán, az Ungvár sétányon. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat, a járműveket áramtalanították.

· Pálinka, szilva, fesztivál...Ismét sikeresen zárult a Panyolafeszt
[2017.09.18.]
Több helyszínen, 23 programban közel 300 művész és előadó lépett az idén is színpadra a szatmári falucskában, a Panyolafeszten. A látogatók száma naponta meghaladta a 2-3000 főt. A 600 lélekszámú kis falu immáron 12. alkalommal adott otthont ennek az izgalmas eseménynek.

· Hármas karambol a 41-es főúton
[2017.09.18.]
Három személygépkocsi ütközött össze vasárnap este a 41-es számú főúton, Rohod közelében. A balesetben ketten súlyosan, egy ember pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.

· Balestek sérültekkel, kigyulladt dohányszárító
[2017.09.17.]
Két személygépkocsi ütközött össze szombat délután a 471-es számú főúton, a 48-as kilométernél, Nyírbátor és Nyírbogát között. A balesetben egy ember sérült meg.

· A Váci Színházban léphetnek fel a VersFesztivál versenyzői
[2017.09.16.]
Idén is a Váci Dunakanyar Színházban léphetnek fel a Kaleidoszkóp VersFesztivál versenyzői: november 23. és 26. között versmondás, versfilmek, versszínházi előadások és verszenei koncertek versenyeznek Közép-Európa legnagyobb pódiumművészeti seregszemléjén. A Magyar Versmondók Egyesülete elindította a jelentkezést.

· EDEN-győztes a templomút!
[2017.09.16.]
Első helyezést ért el az SZSZBMFÜ Nonprofit Kft. által benyújtott Tündérmező öröksége – Középkori templomok útja a Felső-Tisza-vidéken című pályázata az Európai Bizottság által kezdeményezett és a Magyar Turisztikai Ügynökség által végrehajtott Kiváló Európai Desztinációk – Europen Destinations of WExcellenNce – röviden EDEN programban.

· Sikerrel zárult a 12. Coop Rally
[2017.09.16.]
Az Ital Magyarország Kft. csapata nyerte idén a Coop Rallyt, amelynek záró díjátadójára pénteken került sor Hajdúszoboszlón. A szakmai rendezvény ebben az évben Magyarország északkeleti tájain látogatott meg több élelmiszeripari szereplőt, amelyek hosszú távú partnerségben dolgoznak a COOP Gazdasági Csoporttal.

· Ne várja meg, míg a tűzoltók mennek ki önhöz!
[2017.09.15.]
A katasztrófavédelem egész évben ellenőrzi, mennyire tartják be a társasházakban a tűzvédelmi előírásokat. Mindenkinek lehetősége van, hogy három nyílt nap valamelyikén tegye fel kérdését!

· Finn módszeres” ellenőrzést tartottak
[2017.09.15.]
A nyírbátori rendőrök 543 gépjárművezetőt ellenőriztek, akik közül négy sofőr bizonyult ittasnak.

· A tűzoltók kezdték meg az újraélesztést
[2017.09.15.]
Teljes terjedelmében égett egy lakóház egyik szobája és tetőszerkezete csütörtök délután Virányoson, a Deák Ferenc utcában.A tűzből egy idős asszonyt kimentettek.

· Támogatás közösségi komposztáláshoz
[2017.09.14.]
Komposztládát, madáretetőt, madárodút és kerti ágyásszegélyt adományoz a NYÍRVV Nonprofit Kft. azoknak a lakóközösségeknek és intézményeknek, melyek zöldfelületeik tápanyag utánpótlását zöldhulladék komposztálásával szeretnék biztosítani.

· Helyismereti foglalkozás az Egészségügyi karon
[2017.09.14.]
A Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancs-
nokság „A” szolgálati csoportja az éves gyakorlattervben meghatározottak alapján, helyismereti foglalkozáson vett részt csütörtök délelőtt Nyíregyházán, a Debreceni Egyetem Egészségügyi Karán.


· Mestereket avattak a kamarában
[2017.09.14.]
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett mestervizsgákat követően ünnepélyes mesterlevél-átadóra került sor szeptember 14-én, csütörtökön.

· Adózz az egészségedért!
[2017.09.14.]
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatósága együttműködve Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatával közösen Családi Egészség- és Sportnap megrendezésére készül.

· Baleset, tüzesetek
[2017.09.14.]
Zárt kisteherautó és személygépkocsi ütközött össze szerdán reggel Nyírtelken, a Nyárfa utcában. A balesetben ketten sérültek meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

· Új műtőlámpa és műtőasztala Jósa András Oktatókórház Ortopédiai Osztályán
[2017.09.13.]
A Jósa András Oktatókórház Ortopédiai Osztálya új műtőlámpával és új műtőasztallal gyarapodott az Állami Egészségügyi Ellátó Központ segítségével.

· Lehasadt faágak adtak munkát a tűzoltóknak
[2017.09.13.]
Több nagyméretű fa ágai hasadtak le kedden délután Ramocsaházán, a Kossuth Lajos utcában, ahol a közlekedést akadályozták.

· Átfogó ellenőrzés az M3-as autópályán
[2017.09.12.]
Fokozott közlekedésrendészeti és mélységi migrációs ellenőrzést tartottak az autópálya Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szakaszán az együttműködő hatóságok.

· II. Közfoglalkoztatási Kiállítás Nyíregyházán
[2017.09.12.]
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal szervezésében - második alkalommal, 2017. szeptember 14-én 10 órától, Nyíregyházán, a Continental Aréna parkolójában
Közfoglalkoztatási Kiállítás- és Vásár kerül megrendezésre.


· Nagyfelületű kátyúzás a Szabadság téren
[2017.09.12.]
Elkezdődött a nagyfelületű útjavítás Nyíregyházán, a közel 100 millió forint értékű helyreállítás csaknem 30 utcát érint a megyeszékhelyen.

· Negyedével többen jelentkeztek ipari képzésre
[2017.09.12.]
Negyedével nőtt az ipari OKJ-s képzésekre jelentkezők száma 2017-ben – derül ki a felnőttképzéssel foglalkozó Perfekt Zrt. adataiból.

· Négyen sérültek meg egy nyírbátori balesetben
[2017.09.12.]
Árokba hajtott egy személygépkocsi hétfőn délben Nyírbátorban, az Árpád és a Hunyadi utcák kereszteződésében.

· TISPOL ellenőrzés megyénkben
[2017.09.12.]
A rendőrség 2017. szeptember 11. és szeptember 13. között a passzív biztonsági eszközök használatát ellenőrzi Magyarország közútjain, így Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye közútjain is.

· Dobogós helyezés a szatmárnémeti lépcsőfutón
[2017.09.12.]
Ezúttal is dobogós helyezéssel tértek haza a nyíregyházi hivatásos tűzoltók a Szatmárnémetiben hétfőn, az ISU SOMES Megyei Sürgősségi helyzetek felügyelősége által megrendezett VI. Nemzetközi „Lépcsők" versenyéről.

· Négy baleset, négy sérült, tüzesetek
[2017.09.11.]
Két személygépkocsi ütközött össze péntek délelőtt Nyíregyházán, a Korányi Frigyes úton. A balesetben egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett.

A „megmaradás temploma” - indexkelet.hu

A „megmaradás temploma”

2015.07.27.

A megmaradás szimbóluma, Nagygéc: Befejezőfött a kulturális Attrakció építése.

Egy év alatt elkészült a Megmaradás Temploma kulturális – turisztikai attrakció építése Nagygécen. Csenger Város Önkormányzata az egyedülálló idegenforgalmi fejlesztésre több mint 562 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv keretében. Az 1970 óta lakatlan magyar-román határ menti település 45 évtized múltán éledhet újra. A "Megmaradás Temploma turisztikai attrakció" az Észak-alföldi régió és a Szatmári térség kulturális turisztikai kínálatában is egyedülálló.

A XIII. században épített templom, a Megmaradás Temploma a műemlékvédők szoros felügyelete mellett újult meg. Igazi középkori hangulat költözött a falak közé. Az Árpád kori és Mátyás korabeli falak új tetőt kaptak, a csaknem 800 éves téglákat nem vakolták újra, és szabadon hagyták azt a sekrestyeajtót is, amelyet az építkezés idején tártak fel. Restaurálták a szószéket, a gótikus ablakokat, a karzatot. Új ólomüveg ablakok kerültek az üres keretekbe, elkészült a hajdan elhurcolt bútorzat másolata, a karzatra pedig Kelet-Magyarország legnagyobb digitális orgonája költözött.
A templom mögött állították fel a Makovecz Imre által megálmodott kilátótornyot, ahonnan tiszta időben a Nagykároly környéki hegyekig is ellátni, de az öt tornyú, angyalszárnyas kilátóból pazar látványt nyújt a szatmári síkság vidéke is. A Megmaradás Háza - Magyarság Háza különleges építészeti megoldásokkal a születést és a halált jeleníti meg. Arra is emlékeztet, hogy a naggéciek soha nem adták fel a jövőjükbe vetett hitüket. A Látogatóközpont a Nagygéci nemeseknek és a Schwarcz családnak állít emléket. Itt kapott helyet a 4D mozi, ahol a nézők a nemzet történetével összefonódó falu nagy eseményeit élhetik át. Szabolcs-Szatmár-bereg megye első 4D mozijában egyszerre kilenc látogató tapasztalhatja meg a 4D élményét. A 3D film megtekintése közben a filmen játszódó eseményekhez illeszkedve hidraulika mozgatja a székeket, miközben fúj a szél, pustol a hó, vagy ömlik az eső.
A Megmaradás Templomát két hektáros emlékpark veszi körül. Ebben kapott helyet az Őrtűz oszlop, amely emlékeztet a hét magyar törzs bejövetelére emlékeztet, de megjelennek rajta az Árpád-házi királyok nevei is. A monumentális alkotáson egy 30 kilogrammos prizma játszik a nap sugaraival.
Az Emlékpark egy Kárpát-medencei bölcsességek könyvének is tekinthető. Az őshonos gyümölcsfák ligetében sétálva 2600 Kárpát-medencei, magyarok lakta település üzenetét olvashatja a látogató. A haza, nemzet, összetartás, összefogás, szeretet gondolatai 306 ezer karakterben, 200 márvány oszlopra vésve. A parkban a történelmi Magyarország és a mai Magyarország határvonalai is kirajzolódnak.
Nagygéc története önmagában is több, mint figyelemreméltó. A magyar-román határ melletti falu neve elsőként 1280-ban tűnt fel, századokon át olyan nemesi családok birtokolták, lakták, mint a Csákyak, vagy a Haynau család. Nagygéc szerény lélekszáma ellenére is számos magyar történelmi esemény fontos szereplője, helyszíne volt. Az 1970-es árvízben azonban a falu csaknem teljesen elpusztult, lakosai nem költözhettek vissza. Küzdelmüket azonban nem adták falujuk és a kis templom megmaradásáért...
A Nagygéci Nemzeti Emlékhely méltán lehet a megmaradás ékes szimbóluma – különleges zarándokhely azoknak, akik át szeretnék élni az összefogás építő erejét – tájékoztatta lapunkat Csenger Város Önkormányzata.Nyomtatható verzió
Küldés e-mailben

KÖZÉLET
· 2017-ben is átadják a Bolyai-díjat
· Szabolcsi volt kisgazda „harcostársak”, barátok, tisztelők is részt vettek Torgyán József temetésén
· Miniszterelnökség közleménye főigazgató kinevezéséről
· Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal sajtóközleménye
· Évet értékelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség
· Megyei megemlékezés a forradalom és szabadságharcra
· Tízmilliárdos oktatásfejlesztési projekt a gyerekekért
· Miniszteri elismerés
· Beszámolt a megyei rendőrfőkapitány
· Segítségnyújtás a szatmári településeknek
· A Holokauszt áldozataira emlékeznek
· Megyenapi ünnepség Beregdarócon
· Sajtóközlemény
· Nem alamizsnát, munkát követelnek!
· Segítő program
· Kormányablakok nyílnak megyeszerte
· Konferencia Nyíregyházán
· Nemzetközi együttműködés
· Családtámogatási ügyek intézése a Kormányhivataloknál
· Együttműködési megállapodás
· Kinevezték az új főkapitányt.
· Felmentették a főkapitányt!
· Városvédők tisztújító közgyűlése
· Civil szervezetekkel kapcsolatos tájékoztatás
· Megyei kormányhivatal közleménye
· Nyíregyházi Törvényszék tájékoztatása
· Változásbejegyzés 2015. március 15-ig!
· Mangol Csilla távozik a kórház éléről
· Sajtóközlemény

EU
· Euroscola-játék strasbourgi utazásért
· Meghirdették a 2016-os Európai Ifjúsági Károly-díjat
· Új üzemcsarnokból termelnek a vegyipari világpiacra
· Akadálymentes kapitányságok
· Épülhet az út Szaniszló felé
· Megújult a Nyírmadai Művelődési Ház
· Szolnokon vetélkedtek a szabolcsi diákcsapatok
· Uniós vetélkedő régiós döntőjében a záhonyi kollégisták
· Energetikai felújítás az ibrányi iskolában
· Szakmai gyakorlat Spanyolországban
· Uniós vetélkedő középiskolásoknak
· Brüsszeli források a régió fejlődéséért
· Nyíregyháza üdvözletét küldi
· Uniós támogatásból egészségprogram
· Uniós támogatás a történelmi emlékek gyűjtésére
· Megújul Nyírmada központja
· Uniós támogatás a kótaji idősek otthonának

INTERJÚ
· Színház az egész világ, avagy megnyílik a VIDOR Fesztivál fotókiállítása
· Amikor a színész valódi hatalomhoz jut”
· Helyszíni szemle, megjelent Sipos László új könyve
· Templomok több tételben
· Több mint három évtizedes helytállás
· Egy fotográfussal az értékek nyomában
· Élet három földrészen
· Egyszeri és megismételhetetlen élmény
· Titkot rejtő műemlékek
· Nyíregyházán járt a mester
· Munka, foci, család
· Az év vállalkozója
· Fejlesztés és takarékosság
· Nem emlékműként akart visszajönni

TÉNYKÉP
· Hobbim, a hivatásom……
· Veronai buszbaleset: További részleteket osztott meg a busztársaság cégvezetője
· Előzzük meg a kihűlés miatti tragédiákat!
· Kamarai törvény módosítása
· 2011-ben történt IV.
· 2011-ben történt III.
· 2011-ben történt II.
· 2011-ben történt I.
· Zsebtolvajok, házalók célpontjai vagyunk!
· Mit kell tudni az ingatlan végrehajtásról?
· Részletfizetés a végrehajtási eljárásban!
· Előzzük meg a kihűléseket!

VÉLEMÉNY
Az itt közölt vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját. Ha valamelyik felkeltette érdeklődését, várjuk hozzászólását a http://forum.szabolcs.net címen.Ha más témáról van véleménye, küldje el az info@szabolcs.net cimre.
· Nem pánikot keltenek a rákbetegek, hanem élni akarnak
· Ha elveszik a gyógyszerünket, hamarabb kell meghalnunk!
· Antifasiszta demonstráció – tüntetés a Jobbik ellen
· Roma összefogás(?)
· Olcsó húsnak híg a leve
· Vámmustra
· Az olimpia margójára

SPORT
· Második lett a Fatum
· Nyíregyházi tűzoltó nyerte a kategóriájában a debreceni maratont
· Tisztes helytállás az országos íjászversenyen
· Összecsapnak a papok és jogászok!
· Bronzérem csillogott Kikindán
· A tavalyi ezüstérmes következik
· Kikindán ütik a labdát az ülőröpisek
· Nyárzáró felkészülési torna kapus bravúrokkal!
· Megvan a bronzérem!
· Szombaton dob Szikszai Robi
· Magyar zsoké fantasztikus sikere Varsóban a női lovasvilágbajnokságon!
· Vízilabdás felkészülés a Tófürdőben
· Vasárnap áll rajthoz, Helebrandt Máté gyalogló a londoni VB-én
· Jövő hétvégén végső összecsapás
· 10 érem Székesfehérvárról
· A dobogó harmadik fokán
· Idei legjobbját dobta Szikszai Róbert
· Rangos nemzetközi versenyt nyert Bakosi Péter
· A cápák versenyeztek Miskolcon
· Eyof előtt Hatházi Dóra úszó
· Hatalmas sikerrel zárult a Strandfoci Torna
· Megkezdődött a küzdelmek sora a sóstói strandfoci fesztiválon
· Újra Hübner Amatőr Strandröplabda verseny Nyíregyháza belvárosában
· Eyof kerettagság, arany és bronz Győrből
· Kispályások nagy díjkiosztója
· Szabolcsi tűzoltók focistái aranyat érnek!
· Dobogós helyen végeztek megyénk sportolói az Országos Atlétikai Döntőn
· Jótékonyság Nyíregyházán: licitáljon, hogy segíthessen a Down-szindrómás gyerekeken!
· Sportos hétvégén van túl a MARSO Kft.

KÖRNYEZETÜNK
· Hagyományok, becsület, elkötelezettség
· 99.4 Sunshine FM- Nyíregyháza kedvenc rádiója
· A szén-monoxid-mérgezések elkerülésének kulcsa a megelőzés!
· Döntőben a nyírbátori tölgy!
· Spórolás az onkológián: ne döntsenek az orvosok helyett!
· A Nyíregyházi Egyetem is csatlakozott a TeSzedd! akcióhoz
· Tanácsok vadbalesetek megelőzésére
· Látogatócentrum és hópárduc kifutó építése az állatparkban
· A NYÍRERDŐ Zrt. is bemutatkozott az Erdővarázson
· Pangea Ökocentrum és Szálloda - ünnepélyes alapkőletétel
· 100 millió, 15 év, 250.000 Széchenyi Kártya
· Távolból is segítenek a mesedoktorok
· Irány a jövő: október 15-ig ismét versenybe lehet szállni az Energy Globe Magyarország díjakért
· Örökségtúra a Reformáció 500 éves emlékévében a Nyírségtől a Hajdúságig
· Kiből lesz az erdész? akadályverseny
· Magyar Termék Nagydíjas lett a Coop Rally
· Egyedülálló újítás: online igényelhető a Diákhitel
· Gallyazás és faápolás
· Gyepszőnyeg helyreállítás a centerpályán
· Megyénkből is vannak nyertesei a K&H pályázatának
· Azonnal kezelni kell a gyógyíthatatlan SM betegeket!
· Tanévkezdés Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
· VIDORON a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió
· Iskolát vált a gyermekem – Hogyan vészeljük át?
· Öt műszer, amikre a gyermekkórházaknak leginkább szükségük van
· Országos együttműködés az eltűntek keresésére!
· II. Erdővarázs Családi Nap: az erdő a belvárosba költözik
· Ételek és italok, amik segíthetnek a narancsbőr ellen
· Négyezer mezőgépész hiányzik az országból

KÉKFÉNY
· Ne dőljenek be a telefonos csalóknak!
· Elítélték a halálos balesetet okozó buszsofőrt
· Ítélet született a volt polgármester ügyében
· Bosszút állt a kutyáján, elvágta a nyakát!
· Egy 13 éves fiú késelt meg egy 17 évest!
· Kétmilliót vonaton, 25 ezret biciklivel
· Pénztárcát lopott egy nyíregyházi bevásárlóközpontból
· Felfüggesztett fogházbüntetésre ítélték a kislányát leforrázó nőt
· A kábítószer beszerzése után lebukott a kereskedő
· Kábítószerrel kereskedtek Nyíregyházán
· Bántalmazta és kirabolta az idős asszonyt!
· Ittasan vezette ismerőse autóját – felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték
· Bódultan készültek szilveszterre
· Hat év bujkálás után kapták el a nyírbátori rendőrök!
· Kilenc év fegyház rablásért
· Előzetesben a vasmegyeri úttesten késsel hadonászó rabló
· Pénzhamisítókat fogtak el Baktalórántházán
· Rablás, testi sértés és garázdaság miatt vették őrizetbe
· Elfogták a Nyíregyházán kábítószerrel kereskedőket
· Gépkocsival a kerítést kidöntve a ház falának ütközött a fiatalkorú!
· Megszúrta és az úttesten sorsára hagyta!
· Rablás egy nyíregyházi parkban
· Prostitúcióra kényszerítették a fiatal lányt a magyi család tagjai
· Zsákmány nélkül távoztak a tiszadadai betörők!
· Körözött gépkocsi a barabási határátkelőn
· Egy 28 éves nagyari férfi vesztette életét a balesetben!
· Elfogások Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
· Letartóztatták a testvérét megszúró tiszavasvári nőt

HÍREK
· Kigyulladt az étterem konyhája
· V. Tirpák Fesztivál és Pálinkanap – II. Nyíregyházi Bogrács- és Grillbajnokság
· Magasból mentési gyakorlat Kőlaposon
· Cserediákok érkeztek Nyíregyházára
· Három személygépkocsi gyulladt ki!
· Pálinka, szilva, fesztivál...Ismét sikeresen zárult a Panyolafeszt
· Hármas karambol a 41-es főúton
· Balestek sérültekkel, kigyulladt dohányszárító
· A Váci Színházban léphetnek fel a VersFesztivál versenyzői
· EDEN-győztes a templomút!
· Sikerrel zárult a 12. Coop Rally
· Ne várja meg, míg a tűzoltók mennek ki önhöz!
· Finn módszeres” ellenőrzést tartottak
· A tűzoltók kezdték meg az újraélesztést
· Támogatás közösségi komposztáláshoz
· Helyismereti foglalkozás az Egészségügyi karon
· Mestereket avattak a kamarában
· Adózz az egészségedért!
· Baleset, tüzesetek
· Új műtőlámpa és műtőasztala Jósa András Oktatókórház Ortopédiai Osztályán
· Lehasadt faágak adtak munkát a tűzoltóknak
· Átfogó ellenőrzés az M3-as autópályán
· II. Közfoglalkoztatási Kiállítás Nyíregyházán
· Nagyfelületű kátyúzás a Szabadság téren
· Negyedével többen jelentkeztek ipari képzésre
· Négyen sérültek meg egy nyírbátori balesetben
· TISPOL ellenőrzés megyénkben
· Dobogós helyezés a szatmárnémeti lépcsőfutón
· Négy baleset, négy sérült, tüzesetek

ISKOL@P
· Színházi nevelés a záhonyi középiskolában
· Tavaszi HíD-járaton a záhonyi kollégisták
· Február 24-én éjfélig lehet jelentkezni a felsőoktatásba

KULTÚRA
· Budaházi István költő legújabb versei
· Ismét muzsikál a múzeum!
· A VIDOR idei díjazottai
· Vidámság és derű egy héten át
· Diótörő – újragondolva
· Padlógázzal kezdik az évadot a Móricz Zsigmond Színházban
· Nyírség Nemzetközi Néptáncfesztivál Nyíregyházán
· Színház és irodalom: MŰVÉSZASZTAL a VIDORON
· Taroltak a kisjátékfilmek a Bujtor István Filmfesztiválon
· Szabolcs Megyei Őszi Tárlat – felhívás
· Mátészalkától Las Vegasig – Tony Curtis lábnyomában
· A vígjátékok legjava a VIDOR Fesztivál versenyprogramjában!
· Moldovai történeti fegyver kiállítás Nyírbátorban
· Megkezdődött a bérletezés időszaka a Móricz Zsigmond Színházban
· Néptáncvízióval emlékeztek az 56-os hősökre
· Nyíregyházi szerzők az év ifjúsági író között
· 88. Ünnepi Könyvhét és 16. Gyermekkönyvnapok rendezvénysorozathoz június 8-12.
· Több száz gyermek táncolt a Pulyabálon
· Száz éve született Szörényi Éva, a magyar színháztörténet nagyasszonya
· „Szín és vonal”, valamint „föld és tűz” egyszerre a nyírbátori múzeumban
· Az eltűnt IDŐ nyomában - Sipos László fotográfussal
· Sikeres drámás műhelyek
· Országos diákszínjátszó fesztivált rendeztek Nyíregyházán
· Bécsi művész – nyíregyházi kiállítótermekben
· Vakondok 4 filmbemutató Nyíregyházán
· Kihirdették a versenyprogramot
· Egy római férfi Nyíregyházán
· A Főfőnököt mutatják be a „bolondozás napján”
· Kodály ünnep a Cantemus Kórussal

INTERNET
· Terjed a helyfüggetlen e-mailezés
· Strukturált intézményrendszer az egészségügyben

HIRDETÉS


Add to Google
Főszerkesztő: Halász Csaba kiadja a SzabolcsNet Bt.
Impresszum | Hirdetési árak

Médiatámogatónk:
zahnarzt ungarn dentist hungary
zahnarzt implantat ungarn dentist implant hungary
Partnerek:
http://www.items.hu/ web directory A magyar linkjegyzék Magyar Honlap Linkek LinkBank