Vissza a címoldalra

2017. február. 26. Vasárnap - Edina
HÍRLAP FÓRUM FILMSZEMLE PROGRAMOK WEBKAMERA  
  Keresés
KÖZÉLET | HÍREK | KULTÚRA | SPORT | KÖRNYEZETÜNK | KÉKFÉNY | VÉLEMÉNY | TÉNYKÉP |
INTERJÚ | ISKOL@P | EU | INTERNET | PROGRAMOK | ÍRÓDIÁK |
 HÍREK
· Szabadtéri tűzesetek
[2017.02.25.]
Több szabadtéri tűzeset is történt pénteken Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Bökönyben, a Táncsics Mihály utcában egy elhanyagolt területen száz négyzetméteren égett száraz gaz, avar. A tűzesethez a szakolyi önkormányzati és a helyi önkéntes tűzoltók vonultak, a kiérkezés előtt a tüzet a lakosságnak sikerült eloltaniuk.

· Közös gyakorlatot tartottak a papírgyárban
[2017.02.25.]
Szituációs begyakorló gyakorlatot tartottak a nyíregyházi hivatásos és a létesítményi tűzoltóknak Nyíregyházán, a Dunapack Rt. gyárában.

· Tekéznek a tűzoltók!
[2017.02.24.]
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezésében Országos Katasztrófavédelmi Tekebajnokságot rendeznek Nyíregyházán.

· Átvették a díjakat!
[2017.02.24.]
Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata 2017-ben immáron 7. alkalommal hirdetett meg irodalmi pályázatot középiskolás diákok számára „A Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja” alkalmából. A pénteki ünnepélyes eredményhirdetésen 6 díjat és 1 különdíjat adtak át a nyerteseknek.

· Hírek a katasztrófavédelemtől
[2017.02.24.]
Nyerges vontatóval ütközött egy személygépkocsi csütörtök délután a 49-es főúton, Porcsalma belterületén. A balesetben egy ember sérült meg. A csengeri önkormányzati tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

· Részleges látogatási tilalom feloldása Nyíregyházán
[2017.02.24.]
A mai naptól, február 24-étől feloldásra került a részleges látogatási tilalom a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház nyíregyházi telephelyein, így újra szabad a látogatás a Jósa András Oktatókórház és a Sóstói Úti Kórház valamennyi gyógyító osztályán.

· Sebességellenőrzések Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
[2017.02.24.]
A rendőrök 2017. február 24-én az alábbi helyszíneken végeznek sebességmérő ellenőrzéseket a megye közútjain.
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 2017. február 24-én az alábbi helyszíneken számíthatnak sebességellenőrzésre:


· Beszélgetések a reformáció 500 éves évfordulóján
[2017.02.24.]
A nyírbátori MNM Báthori István Múzeuma és annak Baráti Köre szervezésében megrendezett idei második Múzeumi beszélgetések előadója Adámi László nyíregyházi evangélikus lelkész volt.

· Sikeres szociális tűzifaprogram
[2017.02.24.]
Néhány nappal a február 15-i határidő előtt befejeződött a szociális tűzifaprogram a NYÍRERDŐ Nyírségi Erdészeti Zrt.-nél. Több mint 180 település vásárolt társaságunktól tűzifát a Belügyminisztérium által meghirdetett programban.

· Utolérték a csempészt!
[2017.02.24.]
A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2017. február 21-én 17 óra 30 perc körül Mánd külterületén elfogtak egy feltételezett cigarettaszempészt. A rendőrök a járműben hétmillió forintot meghaladó értékű jövedéki terméket találtak.

· Igazgatói kinevezések
[2017.02.23.]
Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlése 2017. február 23-i ülésén döntött a fenntartásában működő Nyíregyházi Cantemus Kórus és a Jósa András Múzeum igazgatói (magasabb vezető) beosztás betöltésére benyújtott pályázatokról.

· SingSingSing MÁZS-képp Musical Show
[2017.02.23.]
„Minél több musical rajongóhoz szeretnénk eljuttatni a hírt, hogy Mészáros Árpád Zsolt néhány napra hazatér szülővárosába, mégpedig a SingSingSing MÁZS-képp c. Musical Show keretén belül, amely Veszprém, Sopron, Székesfehérvár és Budapest után hamarosan Nyíregyháza közönségét is meg fogja hódítani” – mondta el Kirják Róbert, a Móricz Zsigmond Színház ügyvezető igazgatója.

· Lomtalanítás 2017
[2017.02.23.]
A TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft., mint az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. közszolgáltató alvállalkozója lomtalanítást hirdet.

· Lángra lobbant egy személygépkocsi
[2017.02.23.]
Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi szerdán délután Hodászon, a Dózsa György utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd az átmelegedett karosszériát visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt.

· Folytatódik a „Nyitott Bíróság” program a Nyíregyházi Törvényszéken
[2017.02.23.]
A korábbi évekhez hasonlóan idén is több oktatási intézmény tanulója látogatott el a Nyíregyházi Törvényszékre.

· Normantas Pauliusra emlékeztek
[2017.02.23.]
Lai Véjus (Szabad Szél) – A Jósa András Múzeum Baráti Körének megemlékezése Normantas Pauliusra. Normantas Paulius, a litván fotós derűs, mosolygós arca fogadta egy projektor képén a Múzeum Baráti Köre és a népes tisztelők, érdeklődők körét a Jósa András Múzeumban a legutóbbi találkozón.

· Szituációs begyakorló gyakorlat Nyírbátorban
[2017.02.22.]
Szerdán délelőtt szituációs begyakorló gyakorlaton vettek részt a nyírbátori és a baktalórántházi hivatásos tűzoltók a város ipari parkjában lévő Serioplast Hungry Kft.-nél.

· „Álomút” gyermekrajzpályázat eredményhirdetés
[2017.02.22.]
Több mint 2600 pályamű érkezett a Magyar Közút „Álomút” című rajzpályázatára – közel 220 rajzot díjazott a zsűri. A nyertesek között megyénk diákjai is vannak.

· Matti-Armas Korpela kiállításmegnyitó
[2017.02.22.]
A Nyíregyházi Magyar-Finn Baráti Egyesület és a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár Finnország függetlenségének 100. évfordulója évében, 2017. február 28-án kedden 16,30 órára a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár II.emeleti kamaratermébe hívja tagjait és az érdeklődőket Matti-Armas Korpela kiállításmegnyitójára.

· „Újonc” a kiképzőpályán
[2017.02.22.]
Új önkéntes a Kelet-magyarországi Speciális Mentők kötelékében. A napokban kezdte meg felkészülését a kutató-mentő feladatokra a Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesület legfiatalabb önkéntese, Ikon a 10 hetes kopó.

· Kállay család orosi ágának adománya Nyíregyháza városának
[2017.02.21.]
Február 21-én Dr. Kállay Krisztián a család orosi ágának nevében – a családtagok jelenlétében - Nyíregyháza városának adományozza Kállay Tamás – Kállay Miklós miniszterelnök bátyja, a nagyhalászi kúria egykori tulajdonosa –, felsőházi országgyűlési képviselő díszmentéjét és annak tartozékait.

· Létesítő okiratok módosítása az új PTK. szerint
[2017.02.21.]
A Polgári Törvénykönyv hatályba léptetéséről szóló 2013. évi CLXXVII. törvény (Ptké) 13. § (2) bekezdése kötelezővé teszi a törzstőke felemelését legalább 3 millió Ft-ra azon korlátolt felelősségű társaságok számára, amelyek a törzstőkéje nem éri el ezt az értéket.

· Magyar Ápolók Napja 2017
[2017.02.20.]
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház a Magyar Ápolók Napja alkalmából hétfőn ünnepséget rendezett Nyíregyházán a Megyeháza, Bessenyei Nagytermében.

· Hulladékért virágot akció!
[2017.02.20.]
A Térségi Hulladék–Gazdálkodási Nonprofit Kft. 2017. február 27. és március 11. között ismét megszervezi a Hulladékért virágot elnevezésű akciót.

· Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete
[2017.02.20.]
Kigyulladt egy száz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete hétfőn reggel Nagyhalászban, a Czuczor Gergely utcában. A helyi önkéntes, az ibrányi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat.

· Árokba hajtottak, hárman sérültek meg!
[2017.02.19.]
Árokba hajtott, fának csapódott és a tetejére borult egy személygépkocsi szombat délután Nyírkarász és Gyulaháza között. A balesetben egy ember súlyos sérüléseket szenvedett. További két baleset végződött az árokban.

· Jótékonysági felhívás
[2017.02.19.]
Adománygyűjtés indult a Balkányi tragikus kimenetelű tűzesetet elszenvedő család részére, egy debreceni egyesület kezdeményezésével (KEM – Közösen az Egységes Magyarországért).

· A veronai buszbaleset sérültje segítségre szorul
[2017.02.18.]
Nemrég szállították haza az olaszországi tragikus buszbaleset egyik súlyos égési sérültjét. A 41 éves férfire a budapesti Honvéd Kórházban életmentő műtétek sora vár, amelyekhez sok vérre van szüksége.

· Lónyán vizsgáztak a tűzoltók
[2017.02.17.]
A Lónyai Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjainak indított negyvenórás tűzoltó alaptanfolyamot a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a hét elején. Az elsajátított ismeretekből pénteken vizsgáztak a résztvevők Lónyán.

Élelmiszermérnök képzést indít a Szent István Egyetem Kisvárdán - indexkelet.hu

Élelmiszermérnök képzést indít a Szent István Egyetem Kisvárdán

2017.02.07.

A Szent István Egyetem a Kisvárda Közösségi Felsőoktatási Képzési Központtal együttműködve kihelyezett élelmiszermérnök BSc képzést indít levelező tagozaton 2017 szeptemberétől Kisvárdán – hangzott el a mai napon a felső-szabolcsi városban tartott felvételi tájékoztatón.

Az élelmiszermérnök alapszak Kisvárdán történő elindításával lehetőséget kapnak a felsőoktatásban való részvételre azok is, akik az ország hátrányos helyzetű régióiban élnek, és településük közelében nem található felsőoktatási intézmény. Továbbá az Egyetem sikeresen működő képzéseinek indításával és oktatóinak közreműködésével azt a versenyképes tudást tudja majd nyújtani Kisvárda és a régió fiataljai számára, melynek elsajátításával számukra a helyben maradás és a tudásgazdaságban való magas színvonalú teljesítés lehetőségét biztosíthatja.

Belinszky Katalin, a Kisvárda Közösségi Felsőoktatási Képzési Központ igazgatója tájékoztatójában elmondta, a képzési központ vezetőjeként nagy örömére szolgál, hogy újabb színvonalas képzés elindítására nyílik lehetőség 2017 szeptemberétől. „Biztos vagyok benne, hogy az élelmiszermérnöki képzés méltó lesz azokhoz az elképzelésekhez, amelyek mentén a Kisvárdán megvalósítandó felsőoktatás minőségét meghatároztuk. Nem járatlan, hanem kikövezett útra lépünk, hiszen 2016 őszétől a képzési központunk sikeresen működik. A Szent István Egyetem partnerségével tovább bővítjük az oktatási szolgáltatásaink palettáját: erősebbé válunk, és erősödik az együttműködő egyetem is” – mutatott rá az intézmény vezetője.

Dr. Tőzsér János, a Szent István Egyetem rektora hangsúlyozta: „A hét féléves alapszakra jelentkező hallgatóknak, akik a Szent István Egyetem teljes értékű hallgatói lesznek, oktatóink a színvonalas elméleti tudást adják át, míg a Kisvárda Közösségi Felsőoktatási Képzési Központtal együttműködő helyi vállalatok, vállalkozások a gyakorlati helyeket fogják biztosítani. A Képzési Központtal közösen kívánjuk feltérképezni a regionális munkaerő-piaci igényeket, s a változásokhoz igazodva alakítjuk majd a képzésünk szakmai tartalmát. Együttműködésünk nem titkolt célja, hogy a képzésben részt vevő hallgatók piacképes diplomával és azonnal hasznosítható tudással helyezkedjenek el a munkaerőpiacon.”
Leleszi Tibor, Kisvárda polgármestere beszédében kiemelte: „Az élethosszig tartó tanulás elvét szem előtt tartva, mint iskolaváros, nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minél szélesebb körű tudást prezentáljunk diákjaink számára, illetve megteremtsük azon lehetőségeket, melyekkel támogatjuk őket abban, hogy az eléjük táruló lehetőségek közül választani tudjanak. Arra törekszünk, hogy a minőségi tudás átadása és annak megszerzése révén kiváló szakembereket adjunk a szakmának.
Kisvárdát közösséginek képzeljük el, a közösségi eszme és érték megteremtésével. A jövőben, a gazdaság ösztönzésével olyan ipari területek kialakítását célozzuk meg, melynek eredményeképpen a betelepülni szándékozó, valamint a már meglévő vállalkozásoknak teret adva, új munkahelyek jönnek létre.”

Dr. Felföldi József, a SZIE Élelmiszertudományi Karának dékánja részletes tájékoztatást adott az élelmiszermérnök alapszakról. Mint elmondta, az élelmiszermérnök szakma jó társadalmi megbecsülésnek örvend, s az Élelmiszertudományi Kar az élelmiszerágazat piacvezető felsőoktatási szereplője. Napjainkban egyre nagyobb igény mutatkozik az egészségmegőrző, a táplálkozástudományi ismereteket megtestesítő termékfejlesztések terén, emellett a környezetbarát és hatékony eljárások élelmiszer-feldolgozási technológiákba történő bevezetése elősegíti a fenntartható fejlődés biztosítását.

A Kisvárdán induló, államilag finanszírozott és önköltséges, levelező munkarendű élelmiszermérnök alapszak iránt érdeklődők 2017. február 15-ig adhatják be a jelentkezésüket elektronikusan a www.felvi.hu online felületen.

Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszermérnök alapszak:

A Szent István Egyetem keretein belül működő Élelmiszertudományi Kar jelenleg az ország egyetlen olyan felsőoktatási intézménye, amelynek képzési rendszere átfogja az élelmiszermérnök képzés teljes körét, továbbá önálló doktori programmal is rendelkezik. A teljes körű, minden élelmiszeripari ágazat igényeit kielégítő egyetemi szintű élelmiszeripari mérnökképzés évtizedek óta folytatja sikeres oktatási és kutatási tevékenységét.

A képzés célja olyan élelmiszermérnökök képzése, akik általános ismeretekkel rendelkeznek a biológia, a kémia, a fizika, a műszaki és gazdasági alaptudományokban, speciális ismeretekkel az élelmiszer-tudományban, szakmai alapismeretekkel és gyakorlati készségekkel az élelmiszer-technológia terén. A megszerzett élelmiszermérnöki és ezzel összefüggő piaci ismereteik birtokában képesek a különféle nagyságú és szerkezetű termelőegységekben folyó élelmiszer-előállítási és -kezelési munka szervezésére és irányítására. Felkészültek tanulmányaik mesterképzésben való folytatására.Nyomtatható verzió
Küldés e-mailben

KÖZÉLET
· Szabolcsi volt kisgazda „harcostársak”, barátok, tisztelők is részt vettek Torgyán József temetésén
· Miniszterelnökség közleménye főigazgató kinevezéséről
· Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal sajtóközleménye
· Évet értékelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség
· Megyei megemlékezés a forradalom és szabadságharcra
· Tízmilliárdos oktatásfejlesztési projekt a gyerekekért
· Miniszteri elismerés
· Beszámolt a megyei rendőrfőkapitány
· Segítségnyújtás a szatmári településeknek
· A Holokauszt áldozataira emlékeznek
· Megyenapi ünnepség Beregdarócon
· Sajtóközlemény
· Nem alamizsnát, munkát követelnek!
· Segítő program
· Kormányablakok nyílnak megyeszerte
· Konferencia Nyíregyházán
· Nemzetközi együttműködés
· Családtámogatási ügyek intézése a Kormányhivataloknál
· Együttműködési megállapodás
· Kinevezték az új főkapitányt.
· Felmentették a főkapitányt!
· Városvédők tisztújító közgyűlése
· Civil szervezetekkel kapcsolatos tájékoztatás
· Megyei kormányhivatal közleménye
· Nyíregyházi Törvényszék tájékoztatása
· Változásbejegyzés 2015. március 15-ig!
· Mangol Csilla távozik a kórház éléről
· Sajtóközlemény
· Tájékoztatás - ügyfélfogadási rend

EU
· Euroscola-játék strasbourgi utazásért
· Meghirdették a 2016-os Európai Ifjúsági Károly-díjat
· Új üzemcsarnokból termelnek a vegyipari világpiacra
· Akadálymentes kapitányságok
· Épülhet az út Szaniszló felé
· Megújult a Nyírmadai Művelődési Ház
· Szolnokon vetélkedtek a szabolcsi diákcsapatok
· Uniós vetélkedő régiós döntőjében a záhonyi kollégisták
· Energetikai felújítás az ibrányi iskolában
· Szakmai gyakorlat Spanyolországban
· Uniós vetélkedő középiskolásoknak
· Brüsszeli források a régió fejlődéséért
· Nyíregyháza üdvözletét küldi
· Uniós támogatásból egészségprogram
· Uniós támogatás a történelmi emlékek gyűjtésére
· Megújul Nyírmada központja
· Uniós támogatás a kótaji idősek otthonának

INTERJÚ
· Helyszíni szemle, megjelent Sipos László új könyve
· Templomok több tételben
· Több mint három évtizedes helytállás
· Egy fotográfussal az értékek nyomában
· Élet három földrészen
· Egyszeri és megismételhetetlen élmény
· Titkot rejtő műemlékek
· Nyíregyházán járt a mester
· Munka, foci, család
· Az év vállalkozója
· Fejlesztés és takarékosság
· Nem emlékműként akart visszajönni
· Húszezer embert várnak a fesztiválra

TÉNYKÉP
· Veronai buszbaleset: További részleteket osztott meg a busztársaság cégvezetője
· Előzzük meg a kihűlés miatti tragédiákat!
· Kamarai törvény módosítása
· 2011-ben történt IV.
· 2011-ben történt III.
· 2011-ben történt II.
· 2011-ben történt I.
· Zsebtolvajok, házalók célpontjai vagyunk!
· Mit kell tudni az ingatlan végrehajtásról?
· Részletfizetés a végrehajtási eljárásban!
· Előzzük meg a kihűléseket!

VÉLEMÉNY
Az itt közölt vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját. Ha valamelyik felkeltette érdeklődését, várjuk hozzászólását a http://forum.szabolcs.net címen.Ha más témáról van véleménye, küldje el az info@szabolcs.net cimre.
· Nem pánikot keltenek a rákbetegek, hanem élni akarnak
· Ha elveszik a gyógyszerünket, hamarabb kell meghalnunk!
· Antifasiszta demonstráció – tüntetés a Jobbik ellen
· Roma összefogás(?)
· Olcsó húsnak híg a leve
· Vámmustra
· Az olimpia margójára

SPORT
· A „C” csoportnál maradt a vándorkupa
· Ketten egy bérlettel!
· Bakosi Péter már biztosan ott lesz az EB-n
· 24 órás sportágválasztó Nyíregyházán
· A párharc állása 2-2
· Nemzetközi kézilabda tornán hangolódtak a közelgő bajnoki nyitányra
· Nemzetközi női kézilabda tornát rendeznek Nyírbátorban
· A Brassó ellen negyeddöntőzünk!
· Fogyatékosnak lenni, nem vesztest jelent!
· Ingyenes szurkolói busz a kupadöntőre
· A negyedik hely a cél
· Rajtol a megyei kosárlabda bajnokság
· A rájátszásra készülünk
· Bolden Immanuel a bő keret tagja
· Kötelező győzelem!
· Újra „Mozdulj Nyíregyháza!”
· Még hat meccs az alapszakasz végéig
· Három pont kell, ha biztosra akarunk menni
· Retro előszilveszter a Galati elleni meccsen
· Új név került a vándorserlegre
· Négy éles meccs tíz nap alatt
· Ismét megrendezték a rangadót
· GRASSROOTS Labdarúgó Torna Nyíregyházán
· Küzdelmes meccseken dőltek el a bajnoki címek
· Mindenki győztes volt, aki rajthoz állt!
· Közös sportvetélkedő szülőkkel, nevelőkkel
· Öregharcosok színvonalas tornája
· Régi-új szponzor a kosarasoknál
· Teremlabdarúgó tornák Nyíregyházán
· Remekül szerepeltek a Nyíregyházi Sportcentrum úszói

KÖRNYEZETÜNK
· Ritka Betegségek Világnapja - 2017
· Könyv a vastagbélrákról: 200 kérdés, 200 válasz
· Biztonságosan a villamos hálózattal és az elektromos berendezésekkel!
· Tömeges jelzések gyakorlata Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
· Az ár- és a belvízi védekezésről tartanak továbbképzést Nyíregyházán
· Csak biztonságosan a tüzelő-fűtő berendezésekkel!
· Forgalomkorlátozás útjavítás miatt
· Csökkent a tűzesetek száma, a megelőzésen volt a hangsúly
· Fakivágás
· Javult a levegő minősége
· Hétfőn várható a levegőminőségben jelentős javulás
· Levegőminőség: szmogriadó tájékoztatási fokozata van érvényben
· Ünnepélyes határnyitás a Román-Magyar határon
· A szomszéd fűje mindig zöldebb!- füvesítési akció
· Időjárás-előrejelzés a légszennyezettség várható alakulása szempontjából
· Batman és Darth Vader a farsang nyertese
· A digitális fejlődés útján már több mint 7300 vállalkozás
· Új programokkal bővült a BT debreceni oktatási programja
· Továbbra is sikeres a pénzügyi tudatosságra nevelő vetélkedő
· Minden 5. magyar autós extra veszélyt jelent!
· A pajzsmirigy alulműködésről
· Ritka Betegségek Világnapja - 2017
· Nehezen indul az év az agrárcégek számára
· A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat pályázati felhívásai
· Több mint 2400-an segítették a tervezők és az Önkormányzat munkáját
· Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is aktívak voltak a civil szervezetek a Tesco pályázatán
· Ezek közül az OKJ-s képzések közül válassz, ha biztos állást szeretnél!

KÉKFÉNY
· Elfogták a nyírteleki bántalmazót
· Faburkolatban utazott a cigaretta!
· Fűrészáruval csalt áfát a testvérpár
· Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt előzetes letartóztatás
· Súlyos baleset a kölcsönkért motorral
· Rablás Kisvárdán
· Őrizetbe vették a túristvándi rablás gyanúsítottját
· Könnyelmű édesanyja miatt szenvedett égési sérülést egy másfél éves kisfiú
· Kábítószer-kereskedők a vádlottak padján
· Transzformátorokat rongált meg Nyíregyházán!
· Lezárt ügy: 1 rablás és 11 betörés!
· Vajdabokorban az utcán rabolta ki a sértettet!
· Kihasználta a sértettek kiszolgáltatott helyzetét!
· Nem létező állásokat árult!
· Elítélték a csaló testvérpárt!
· Vádemelés a kutyáját futtató kerékpárost elgázoló nő ellen
· Késsel kényszerítette, hogy adja át az autóját
· Összejátszott a vevő meg a pénztáros!
· Késsel fenyegetve rabolta ki a dohányboltot!
· Illegális dohányfeldolgozó egy mátészalkai tanyán
· Pszichoaktív anyaggal kereskedtek!
· Közúti ellenőrzés Kisvárdán
· Cannabist termesztett a szekrényben!
· Trükkös tolvaj a cipőboltban
· Lopott gépkocsi a beregsurányi határátkelőhelyen
· Fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzés Nyíregyházán
· Pénzbüntetés és járművezetéstől eltiltás ittas vezetésért!
· Hamis világmárkák a közösségi oldalon
· Bíróság előtt a vonat elé hajtó szlovák kamionos
· Lopás bűntette miatt került sor előzetes letartóztatás elrendelésére a Kisvárdai Járásbíróságon

HÍREK
· Szabadtéri tűzesetek
· Közös gyakorlatot tartottak a papírgyárban
· Tekéznek a tűzoltók!
· Átvették a díjakat!
· Hírek a katasztrófavédelemtől
· Részleges látogatási tilalom feloldása Nyíregyházán
· Sebességellenőrzések Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
· Beszélgetések a reformáció 500 éves évfordulóján
· Sikeres szociális tűzifaprogram
· Utolérték a csempészt!
· Igazgatói kinevezések
· SingSingSing MÁZS-képp Musical Show
· Lomtalanítás 2017
· Lángra lobbant egy személygépkocsi
· Folytatódik a „Nyitott Bíróság” program a Nyíregyházi Törvényszéken
· Normantas Pauliusra emlékeztek
· Szituációs begyakorló gyakorlat Nyírbátorban
· „Álomút” gyermekrajzpályázat eredményhirdetés
· Matti-Armas Korpela kiállításmegnyitó
· „Újonc” a kiképzőpályán
· Kállay család orosi ágának adománya Nyíregyháza városának
· Létesítő okiratok módosítása az új PTK. szerint
· Magyar Ápolók Napja 2017
· Hulladékért virágot akció
· Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete
· Árokba hajtottak, hárman sérültek meg!
· Jótékonysági felhívás
· A veronai buszbaleset sérültje segítségre szorul
· Lónyán vizsgáztak a tűzoltók

ISKOL@P
· Színházi nevelés a záhonyi középiskolában
· Tavaszi HíD-járaton a záhonyi kollégisták
· Február 24-én éjfélig lehet jelentkezni a felsőoktatásba

KULTÚRA
· Indul a II. Nemzeti VERSeny
· A hónap műtárgya: borotvatartó
· Balett, néptánc, moderntánc – egyetemi diplomával
· Középiskolások zenei versenye
· A hónap műtárgya: Jékey Ferenc kitüntetései
· A Magyar Kultúra napja Nyírbogáton
· Kölcsey vers- és prózamondó verseny a Móricz Zsigmond Könyvtárban
· Három napos Táncfarsang egyetlen videóban
· 2017-ben is lendületben a Móricz Zsigmond Színház
· Irodalmi Dominó a MŰvészben
· Tíz színész egy plakáton – Függöny, fel! hamarosan!
· Göttinger Pál a Móricz Zsigmond Színház új főrendezője
· Nagyszínpadon a Várj, míg sötét lesz
· 1956 a Szemlében
· Karácsonyi videoklip a Képmás zenekartól
· Tündérek vannak...
· Díjesővel zárt a 16. Kaleidoszkóp VersFesztivál Vácott
· Karácsonyi meglepetések is várják a nézőket
· Kiváló minősítés nyolcadszor
· A háromszoros Oscar-díjas Rózsa Miklósra emlékezett a Magyar Hollywood Tanács Nagylócon
· Versmondásra és verséneklésre hív a Váci Dunakanyar Színház
· A hagyományok ápolása Nyírbátorban
· Krúdy-emlékszoba nyílik a Jósa András Múzeumban
· Tirpák lakodalmas a Múzeumfaluban
· Rejtélyes gyilkosságok a Móricz Zsigmond Színházban
· A Zene Világnapja az Andrássy-kastélyban
· Indul a Nyíregyházi Cantemus Kórus „Zenélő Városok” kórusbérlete
· Műemlékfotók Szabolcsból - és Szíriából
· Függöny fel! Indul a színházi évad Nyírbátorban

INTERNET
· Terjed a helyfüggetlen e-mailezés
· Strukturált intézményrendszer az egészségügyben

HIRDETÉS


Add to Google
Főszerkesztő: Halász Csaba kiadja a SzabolcsNet Bt.
Impresszum | Hirdetési árak

Médiatámogatónk:
zahnarzt ungarn dentist hungary
zahnarzt implantat ungarn dentist implant hungary
Partnerek:
http://www.items.hu/ web directory A magyar linkjegyzék Magyar Honlap Linkek LinkBank