Vissza a címoldalra

2017. február. 21. Kedd - Eleonóra
HÍRLAP FÓRUM FILMSZEMLE PROGRAMOK WEBKAMERA  
  Keresés
KÖZÉLET | HÍREK | KULTÚRA | SPORT | KÖRNYEZETÜNK | KÉKFÉNY | VÉLEMÉNY | TÉNYKÉP |
INTERJÚ | ISKOL@P | EU | INTERNET | PROGRAMOK | ÍRÓDIÁK |
 HÍREK
· Kállay család orosi ágának adománya Nyíregyháza városának
[2017.02.21.]
Február 21-én Dr. Kállay Krisztián a család orosi ágának nevében – a családtagok jelenlétében - Nyíregyháza városának adományozza Kállay Tamás – Kállay Miklós miniszterelnök bátyja, a nagyhalászi kúria egykori tulajdonosa –, felsőházi országgyűlési képviselő díszmentéjét és annak tartozékait.

· Létesítő okiratok módosítása az új PTK. szerint
[2017.02.21.]
A Polgári Törvénykönyv hatályba léptetéséről szóló 2013. évi CLXXVII. törvény (Ptké) 13. § (2) bekezdése kötelezővé teszi a törzstőke felemelését legalább 3 millió Ft-ra azon korlátolt felelősségű társaságok számára, amelyek a törzstőkéje nem éri el ezt az értéket.

· Magyar Ápolók Napja 2017
[2017.02.20.]
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház a Magyar Ápolók Napja alkalmából hétfőn ünnepséget rendezett Nyíregyházán a Megyeháza, Bessenyei Nagytermében.

· Hulladékért virágot akció!
[2017.02.20.]
A Térségi Hulladék–Gazdálkodási Nonprofit Kft. 2017. február 27. és március 11. között ismét megszervezi a Hulladékért virágot elnevezésű akciót.

· Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete
[2017.02.20.]
Kigyulladt egy száz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete hétfőn reggel Nagyhalászban, a Czuczor Gergely utcában. A helyi önkéntes, az ibrányi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat.

· Árokba hajtottak, hárman sérültek meg!
[2017.02.19.]
Árokba hajtott, fának csapódott és a tetejére borult egy személygépkocsi szombat délután Nyírkarász és Gyulaháza között. A balesetben egy ember súlyos sérüléseket szenvedett. További két baleset végződött az árokban.

· Jótékonysági felhívás
[2017.02.19.]
Adománygyűjtés indult a Balkányi tragikus kimenetelű tűzesetet elszenvedő család részére, egy debreceni egyesület kezdeményezésével (KEM – Közösen az Egységes Magyarországért).

· A veronai buszbaleset sérültje segítségre szorul
[2017.02.18.]
Nemrég szállították haza az olaszországi tragikus buszbaleset egyik súlyos égési sérültjét. A 41 éves férfire a budapesti Honvéd Kórházban életmentő műtétek sora vár, amelyekhez sok vérre van szüksége.

· Lónyán vizsgáztak a tűzoltók
[2017.02.17.]
A Lónyai Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjainak indított negyvenórás tűzoltó alaptanfolyamot a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a hét elején. Az elsajátított ismeretekből pénteken vizsgáztak a résztvevők Lónyán.

· Nagy sikere volt a 7. alkalommal megrendezett Polgári Jótékonysági bálnak, Nyírbátorban
[2017.02.17.]
Az elmúlt szombaton február 11-én 7. alkalommal rendezték meg a megye egyik legnagyobb jótékonysági bálját, a Polgári Jótékonysági bált a választókerület központjában Nyírbátorban.

· Weöres Sándor kiállítás a Jósa András Múzeumban
[2017.02.17.]
A Petőfi Irodalmi Múzeumból érkezett Nyíregyházára „ A megmozdult szótár – Weöres Sándor 100 éves „ című kiállítás, mely a Jósa András Múzeumban március 2-ig még megtekinthető.

· Halálos baleset Nyíregyházán!
[2017.02.17.]
Két személygépkocsi ütközött össze péntek reggel Nyíregyházán, a Westsik Vilmos utcában. Az egyik jármű vezetője a roncsok közzé szorult, őt a nyíregyházi hivatásos tűzoltók szabadították ki. A sofőr a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem tudták megmenteni.

· Gyógyteakóstoló, egészséges falatkákkal kísérve
[2017.02.16.]
Évek óta kiemelten foglalkozunk az egészséges életmódra neveléssel. Már hagyomány óvodánkba, hogy ilyenkor tél végén gyógytea- és egészséges falatka kóstolót szervezünk a Nyíregyházán a Tündérkert Keleti Óvoda Székhelyintézmény 232 gyermekének és a szüleinek.

· Hősies helytállását ismerték el a mátészalkai tűzoltónak
[2017.02.16.]
Február 15-én, szerdán vehette át a főigazgatói elismerést László István tű. törzsőrmester, mátészalkai hivatásos tűzoltó a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatójától, aki az elmúlt időszakban rendkívüli eseménynél tanúsított hősies helytállása elismeréseként ajándéktárgyat adományozott részére.

· Ismét „Múzeumi beszélgetések” Nyírbátorban
[2017.02.16.]
A télutón az idei év első, a MNM Báthori István Múzeuma és annak Baráti Köre szervezte hagyományos "Múzeumi beszélgetések" sorozat kezdő előadását tartották Nyírbátorban.

· Kátyúzási munkák Nyíregyházán
[2017.02.16.]
A december óta tartó rendkívül hideg téli időjárás jelentős károkat okozott az utak burkolatában. A hólé folyamatos fagyása-olvadása, illetve a városi forgalom a korábbi éveknél jobban tönkretette az utakat, több úthiba tapasztalható.

· Két tiszthelyettessel bővült a nyíregyházi állomány
[2017.02.16.]
A Katasztrófavédelmi Oktatási Központ nyolcvannyolc hallgatója fejezte be tanulmányait a héten, a Tűzoltó II. szakképesítésen, közülük ketten Nyíregyházára kerültek. A frissen végzettek kinevezési okmányaikat csütörtök délelőtt vehették át a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatójától.

· Egy balkányi tűzben egy gyerek életét vesztette!
[2017.02.16.]
Egy balkányi családi ház egyik szobájában feltehetően a kályhából kipattanó szikra, illetve az átmelegedés miatt berendezési tárgyak kaptak lángra csütörtök reggel a Déssytanyán. A tűz keletkezésének az idején két felnőtt és egy gyermek volt otthon. A gyermek olyan fokú füstmérgezést szenvedett, hogy a helyszínen már nem tudták megmenteni az életét.

· Lezárult a Jogi Klinika!
[2017.02.16.]
Lezárult a „Jogi Klinika” elnevezésű gyakorlati képzés, amely a „Fenntartható fejlődés” program keretében a Nyíregyházi Törvényszék és a Debreceni Egyetem Jogtudományi Kara között létrejött együttműködési megállapodás alapján valósult meg a 2016/17-es tanév I. félévében.

· Továbbképzés a Katasztrófavédelmi Igazgatóságon
[2017.02.16.]
Az ügyeletvezetők, műveletirányítók és tűzoltás vezetésre jogosultak is részt vettek azon a továbbképzésen, amelyet szerdán tartottak a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon.

· Leégett a kazánház, gépkocsi tüzek, karambol!
[2017.02.16.]
Teljes terjedelmében égett egy negyven négyzetméteres kazánházként funkcionáló melléképület szerdán délelőtt Kisvárdán, a Vasvári Pál utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók négy vízsugárral oltották el a lángokat.

· „Egy álom megvalósul” tájékoztató az Ericsson meghívásos pályázatáról
[2017.02.15.]
Az ország legjobb matematikát- és fizikát oktató pedagógusait keresi az Ericsson. Az ericsson-díjas iskolák eszközbeszerzésre is pályázhatnak 1 millió Ft értékben.

· Új bejáratot kapott az SZTK épülete
[2017.02.15.]
Intézményünk örömteli módon egyre gyakrabban számíthat civil segítségre, nagylelkű felajánlásokra. A társadalmi szerepvállalás újabb szép példájaként a Beliot Kft. a Jósa András Oktatókórház SZTK Épületének Bocskai út felőli bejárati ajtaját cserélte ki.

· Tömegbaleset Nyírtelek határában!
[2017.02.15.]
Tömeges balesethez riasztották a nyíregyházi hivatásos tűzoltókat kedden este a 38-as számú főúton Nyírtelek közelében, a 11-es kilométernél,ahol egy betegszállító és két személygépkocsi ütközött össze. Heten sérültek meg, köztük gyerekek is.

· Őrzők: Közösen a természet védelméért
[2017.02.14.]
A Baktalórántházi Reguly Antal Általános Iskola az E-misszió Egyesület és a Magyar Természetvédők Szövetsége „Őrzők” című közös kiállítása a természet sokszínűségéről, a természetvédelem ezer arcáról és a természetért harcolók mindennapos küzdelméről szól.

· Részleges látogatási tilalom Fehérgyarmaton és Vásárosnaményban, látogatási tilalom módosulása Nyíregyházán
[2017.02.14.]
Az alsó légúti hurutok, influenzás megbetegedések megelőzése miatt február 15-étől visszavonásig részleges látogatási tilalom lép érvénybe a Fehérgyarmati Kórház és Gyógyfürdő és a Vásárosnaményi Kórház Szülészet-Nőgyógyászati, Gyermek- és Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályain.

· Kerítésnek hajtott, a sofőr súlyosan sérült!
[2017.02.14.]
Kerítésnek ütközött egy személygépkocsi hétfőn reggel a 38-as számú főúton, a 33-as kilométernél, Nyírtelek közelében. A jármű vezetője súlyos sérüléseket szenvedett.

· Számítógép Álom, startol a támogatói program
[2017.02.13.]
A Mátrix Közhasznú Alapítvány felzárkóztatást és esélyegyenlőséget biztosító támogatói programja révén hátrányos helyzetű családban élő, 10-14 év közötti gyerekek kapnak komplett (használt, de még jó állapotú) számítógépet vagy laptopot vagy tábla pc-t vagy más okos készüléket.

· Balesetek, lakóháztűz
[2017.02.13.]
Egy személygépkocsi egy kandelábernek ütközött, ami az ütközéstől kitört vasárnap délután Mátészalkán, a Jármi úton. A gépkocsi forgalmi akadályt képezett. Személyi sérülés nem történt.

· Keressük Nyíregyháza kedvenc süteményét - szavazás
[2017.02.13.]
Gombóc Artúrnak a csokoládé volt a gyengéje, sokan a gyümölcsösre esküsznek, másokat a krémessel lehet megbabonázni. Most kiderül, hogy a nyíregyháziakat mivel lehet leginkább levenni a lábáról.

Balesetek, lakóháztűz - indexkelet.hu

Balesetek, lakóháztűz

2017.02.13.

Egy személygépkocsi egy kandelábernek ütközött, ami az ütközéstől kitört vasárnap délután Mátészalkán, a Jármi úton. A gépkocsi forgalmi akadályt képezett. Személyi sérülés nem történt.

A mátészalkai hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, az úttestről levontatták, és értesítették az áramszolgáltatót.

Árokba csúszott egy személygépkocsi vasárnap este a 3317-es számú úton, a 41-es kilométernél, Kálmánháza közelében. A balesetben egy ember sérült meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, valamint a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Teljes terjedelmében égett egy családi ház tetőszerkezete hétfő hajnalban Zsarolyán településen, a Dányádi utcában. A fehérgyarmati és a mátészalkai hivatásos tűzoltók több vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt. a tűz következtében a lakóház lakhatatlanná vált, ezért az ott élők elhelyezéséről gondoskodtak.

fotó: Árokba csúszott gépkocsi Kálmánháza közelében-Tasnádi Péter tű. zászlós, Nyíregyháza HTP

Dóka Imre tű. főhadnagy
megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságNyomtatható verzió
Küldés e-mailben

KÖZÉLET
· Szabolcsi volt kisgazda „harcostársak”, barátok, tisztelők is részt vettek Torgyán József temetésén
· Miniszterelnökség közleménye főigazgató kinevezéséről
· Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal sajtóközleménye
· Évet értékelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség
· Megyei megemlékezés a forradalom és szabadságharcra
· Tízmilliárdos oktatásfejlesztési projekt a gyerekekért
· Miniszteri elismerés
· Beszámolt a megyei rendőrfőkapitány
· Segítségnyújtás a szatmári településeknek
· A Holokauszt áldozataira emlékeznek
· Megyenapi ünnepség Beregdarócon
· Sajtóközlemény
· Nem alamizsnát, munkát követelnek!
· Segítő program
· Kormányablakok nyílnak megyeszerte
· Konferencia Nyíregyházán
· Nemzetközi együttműködés
· Családtámogatási ügyek intézése a Kormányhivataloknál
· Együttműködési megállapodás
· Kinevezték az új főkapitányt.
· Felmentették a főkapitányt!
· Városvédők tisztújító közgyűlése
· Civil szervezetekkel kapcsolatos tájékoztatás
· Megyei kormányhivatal közleménye
· Nyíregyházi Törvényszék tájékoztatása
· Változásbejegyzés 2015. március 15-ig!
· Mangol Csilla távozik a kórház éléről
· Sajtóközlemény
· Tájékoztatás - ügyfélfogadási rend

EU
· Euroscola-játék strasbourgi utazásért
· Meghirdették a 2016-os Európai Ifjúsági Károly-díjat
· Új üzemcsarnokból termelnek a vegyipari világpiacra
· Akadálymentes kapitányságok
· Épülhet az út Szaniszló felé
· Megújult a Nyírmadai Művelődési Ház
· Szolnokon vetélkedtek a szabolcsi diákcsapatok
· Uniós vetélkedő régiós döntőjében a záhonyi kollégisták
· Energetikai felújítás az ibrányi iskolában
· Szakmai gyakorlat Spanyolországban
· Uniós vetélkedő középiskolásoknak
· Brüsszeli források a régió fejlődéséért
· Nyíregyháza üdvözletét küldi
· Uniós támogatásból egészségprogram
· Uniós támogatás a történelmi emlékek gyűjtésére
· Megújul Nyírmada központja
· Uniós támogatás a kótaji idősek otthonának

INTERJÚ
· Helyszíni szemle, megjelent Sipos László új könyve
· Templomok több tételben
· Több mint három évtizedes helytállás
· Egy fotográfussal az értékek nyomában
· Élet három földrészen
· Egyszeri és megismételhetetlen élmény
· Titkot rejtő műemlékek
· Nyíregyházán járt a mester
· Munka, foci, család
· Az év vállalkozója
· Fejlesztés és takarékosság
· Nem emlékműként akart visszajönni
· Húszezer embert várnak a fesztiválra

TÉNYKÉP
· Veronai buszbaleset: További részleteket osztott meg a busztársaság cégvezetője
· Előzzük meg a kihűlés miatti tragédiákat!
· Kamarai törvény módosítása
· 2011-ben történt IV.
· 2011-ben történt III.
· 2011-ben történt II.
· 2011-ben történt I.
· Zsebtolvajok, házalók célpontjai vagyunk!
· Mit kell tudni az ingatlan végrehajtásról?
· Részletfizetés a végrehajtási eljárásban!
· Előzzük meg a kihűléseket!

VÉLEMÉNY
Az itt közölt vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját. Ha valamelyik felkeltette érdeklődését, várjuk hozzászólását a http://forum.szabolcs.net címen.Ha más témáról van véleménye, küldje el az info@szabolcs.net cimre.
· Nem pánikot keltenek a rákbetegek, hanem élni akarnak
· Ha elveszik a gyógyszerünket, hamarabb kell meghalnunk!
· Antifasiszta demonstráció – tüntetés a Jobbik ellen
· Roma összefogás(?)
· Olcsó húsnak híg a leve
· Vámmustra
· Az olimpia margójára

SPORT
· A párharc állása 2-2
· Nemzetközi kézilabda tornán hangolódtak a közelgő bajnoki nyitányra
· Nemzetközi női kézilabda tornát rendeznek Nyírbátorban
· A Brassó ellen negyeddöntőzünk!
· Fogyatékosnak lenni, nem vesztest jelent!
· Ingyenes szurkolói busz a kupadöntőre
· A negyedik hely a cél
· Rajtol a megyei kosárlabda bajnokság
· A rájátszásra készülünk
· Bolden Immanuel a bő keret tagja
· Kötelező győzelem!
· Újra „Mozdulj Nyíregyháza!”
· Még hat meccs az alapszakasz végéig
· Három pont kell, ha biztosra akarunk menni
· Retro előszilveszter a Galati elleni meccsen
· Új név került a vándorserlegre
· Négy éles meccs tíz nap alatt
· Ismét megrendezték a rangadót
· GRASSROOTS Labdarúgó Torna Nyíregyházán
· Küzdelmes meccseken dőltek el a bajnoki címek
· Mindenki győztes volt, aki rajthoz állt!
· Közös sportvetélkedő szülőkkel, nevelőkkel
· Öregharcosok színvonalas tornája
· Régi-új szponzor a kosarasoknál
· Teremlabdarúgó tornák Nyíregyházán
· Remekül szerepeltek a Nyíregyházi Sportcentrum úszói
· Széles mosoly az arcukon, érem a nyakukban
· Együttműködési megállapodást írtak alá

KÖRNYEZETÜNK
· Tömeges jelzések gyakorlata Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
· Az ár-és a belvízi védekezésről tartanak továbbképzést Nyíregyházán
· Csak biztonságosan a tüzelő-fűtő berendezésekkel!
· Forgalomkorlátozás útjavítás miatt
· Csökkent a tűzesetek száma, a megelőzésen volt a hangsúly
· Fakivágás
· Javult a levegő minősége
· Hétfőn várható a levegőminőségben jelentős javulás
· Levegőminőség: szmogriadó tájékoztatási fokozata van érvényben
· Ünnepélyes határnyitás a Román-Magyar határon
· A szomszéd fűje mindig zöldebb!- füvesítési akció
· Időjárás-előrejelzés a légszennyezettség várható alakulása szempontjából
· Batman és Darth Vader a farsang nyertese
· A digitális fejlődés útján már több mint 7300 vállalkozás
· Új programokkal bővült a BT debreceni oktatási programja
· Továbbra is sikeres a pénzügyi tudatosságra nevelő vetélkedő
· Minden 5. magyar autós extra veszélyt jelent!
· A pajzsmirigy alulműködésről
· Ritka Betegségek Világnapja - 2017
· Nehezen indul az év az agrárcégek számára
· A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat pályázati felhívásai
· Több mint 2400-an segítették a tervezők és az Önkormányzat munkáját
· Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is aktívak voltak a civil szervezetek a Tesco pályázatán
· Ezek közül az OKJ-s képzések közül válassz, ha biztos állást szeretnél!
· Még két hétig rajzolhatnak a gyerekek a Csodadoki pályázaton
· Valentin napi meglepetés a NYÍRVV-től
· (2017.02.14.) a Felső-Tisza vidéken kialakult ár- és belvízvédelmi helyzetről

KÉKFÉNY
· Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt előzetes letartóztatás
· Súlyos baleset a kölcsönkért motorral
· Rablás Kisvárdán
· Őrizetbe vették a túristvándi rablás gyanúsítottját
· Könnyelmű édesanyja miatt szenvedett égési sérülést egy másfél éves kisfiú
· Kábítószer-kereskedők a vádlottak padján
· Transzformátorokat rongált meg Nyíregyházán!
· Lezárt ügy: 1 rablás és 11 betörés!
· Vajdabokorban az utcán rabolta ki a sértettet!
· Kihasználta a sértettek kiszolgáltatott helyzetét!
· Nem létező állásokat árult!
· Elítélték a csaló testvérpárt!
· Vádemelés a kutyáját futtató kerékpárost elgázoló nő ellen
· Késsel kényszerítette, hogy adja át az autóját
· Összejátszott a vevő meg a pénztáros!
· Késsel fenyegetve rabolta ki a dohányboltot!
· Illegális dohányfeldolgozó egy mátészalkai tanyán
· Pszichoaktív anyaggal kereskedtek!
· Közúti ellenőrzés Kisvárdán
· Cannabist termesztett a szekrényben!
· Trükkös tolvaj a cipőboltban
· Lopott gépkocsi a beregsurányi határátkelőhelyen
· Fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzés Nyíregyházán
· Pénzbüntetés és járművezetéstől eltiltás ittas vezetésért!
· Hamis világmárkák a közösségi oldalon
· Bíróság előtt a vonat elé hajtó szlovák kamionos
· Lopás bűntette miatt került sor előzetes letartóztatás elrendelésére a Kisvárdai Járásbíróságon
· Vádemelés a mátészalkai piacon gyógyszert áruló ukrán nő ellen
· Nyíregyházi lakásán árulta a kábító hatású anyagot
· Fegyházbüntetést kaptak a kábítószerrel kereskedők!

HÍREK
· Kállay család orosi ágának adománya Nyíregyháza városának
· Létesítő okiratok módosítása az új PTK. szerint
· Magyar Ápolók Napja 2017
· Hulladékért virágot akció
· Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete
· Árokba hajtottak, hárman sérültek meg!
· Jótékonysági felhívás
· A veronai buszbaleset sérültje segítségre szorul
· Lónyán vizsgáztak a tűzoltók
· Nagy sikere volt a 7. alkalommal megrendezett Polgári Jótékonysági bálnak, Nyírbátorban
· Weöres Sándor kiállítás a Jósa András Múzeumban
· Halálos baleset Nyíregyházán!
· Gyógyteakóstoló, egészséges falatkákkal kísérve
· Hősies helytállását ismerték el a mátészalkai tűzoltónak
· Ismét „Múzeumi beszélgetések” Nyírbátorban
· Kátyúzási munkák Nyíregyházán
· Két tiszthelyettessel bővült a nyíregyházi állomány
· Egy balkányi tűzben egy gyerek életét vesztette!
· Lezárult a Jogi Klinika!
· Továbbképzés a Katasztrófavédelmi Igazgatóságon
· Leégett a kazánház, gépkocsi tüzek, karambol!
· „Egy álom megvalósul” tájékoztató az Ericsson meghívásos pályázatáról
· Új bejáratot kapott az SZTK épülete
· Tömegbaleset Nyírtelek határában!
· Őrzők: Közösen a természet védelméért
· Részleges látogatási tilalom Fehérgyarmaton és Vásárosnaményban, látogatási tilalom módosulása Nyíregyházán
· Kerítésnek hajtott, a sofőr súlyosan sérült!
· Számítógép Álom, startol a támogatói program
· Balesetek, lakóháztűz
· Keressük Nyíregyháza kedvenc süteményét - szavazás

ISKOL@P
· Színházi nevelés a záhonyi középiskolában
· Tavaszi HíD-járaton a záhonyi kollégisták
· Február 24-én éjfélig lehet jelentkezni a felsőoktatásba

KULTÚRA
· Indul a II. Nemzeti VERSeny
· A hónap műtárgya: borotvatartó
· Balett, néptánc, moderntánc – egyetemi diplomával
· Középiskolások zenei versenye
· A hónap műtárgya: Jékey Ferenc kitüntetései
· A Magyar Kultúra napja Nyírbogáton
· Kölcsey vers- és prózamondó verseny a Móricz Zsigmond Könyvtárban
· Három napos Táncfarsang egyetlen videóban
· 2017-ben is lendületben a Móricz Zsigmond Színház
· Irodalmi Dominó a MŰvészben
· Tíz színész egy plakáton – Függöny, fel! hamarosan!
· Göttinger Pál a Móricz Zsigmond Színház új főrendezője
· Nagyszínpadon a Várj, míg sötét lesz
· 1956 a Szemlében
· Karácsonyi videoklip a Képmás zenekartól
· Tündérek vannak...
· Díjesővel zárt a 16. Kaleidoszkóp VersFesztivál Vácott
· Karácsonyi meglepetések is várják a nézőket
· Kiváló minősítés nyolcadszor
· A háromszoros Oscar-díjas Rózsa Miklósra emlékezett a Magyar Hollywood Tanács Nagylócon
· Versmondásra és verséneklésre hív a Váci Dunakanyar Színház
· A hagyományok ápolása Nyírbátorban
· Krúdy-emlékszoba nyílik a Jósa András Múzeumban
· Tirpák lakodalmas a Múzeumfaluban
· Rejtélyes gyilkosságok a Móricz Zsigmond Színházban
· A Zene Világnapja az Andrássy-kastélyban
· Indul a Nyíregyházi Cantemus Kórus „Zenélő Városok” kórusbérlete
· Műemlékfotók Szabolcsból - és Szíriából
· Függöny fel! Indul a színházi évad Nyírbátorban

INTERNET
· Terjed a helyfüggetlen e-mailezés
· Strukturált intézményrendszer az egészségügyben

HIRDETÉS


Add to Google
Főszerkesztő: Halász Csaba kiadja a SzabolcsNet Bt.
Impresszum | Hirdetési árak

Médiatámogatónk:
zahnarzt ungarn dentist hungary
zahnarzt implantat ungarn dentist implant hungary
Partnerek:
http://www.items.hu/ web directory A magyar linkjegyzék Magyar Honlap Linkek LinkBank