Vissza a címoldalra

2017. február. 26. Vasárnap - Edina
HÍRLAP FÓRUM FILMSZEMLE PROGRAMOK WEBKAMERA  
  Keresés
KÖZÉLET | HÍREK | KULTÚRA | SPORT | KÖRNYEZETÜNK | KÉKFÉNY | VÉLEMÉNY | TÉNYKÉP |
INTERJÚ | ISKOL@P | EU | INTERNET | PROGRAMOK | ÍRÓDIÁK |
 HÍREK
· Szabadtéri tűzesetek
[2017.02.25.]
Több szabadtéri tűzeset is történt pénteken Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Bökönyben, a Táncsics Mihály utcában egy elhanyagolt területen száz négyzetméteren égett száraz gaz, avar. A tűzesethez a szakolyi önkormányzati és a helyi önkéntes tűzoltók vonultak, a kiérkezés előtt a tüzet a lakosságnak sikerült eloltaniuk.

· Közös gyakorlatot tartottak a papírgyárban
[2017.02.25.]
Szituációs begyakorló gyakorlatot tartottak a nyíregyházi hivatásos és a létesítményi tűzoltóknak Nyíregyházán, a Dunapack Rt. gyárában.

· Tekéznek a tűzoltók!
[2017.02.24.]
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezésében Országos Katasztrófavédelmi Tekebajnokságot rendeznek Nyíregyházán.

· Átvették a díjakat!
[2017.02.24.]
Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata 2017-ben immáron 7. alkalommal hirdetett meg irodalmi pályázatot középiskolás diákok számára „A Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja” alkalmából. A pénteki ünnepélyes eredményhirdetésen 6 díjat és 1 különdíjat adtak át a nyerteseknek.

· Hírek a katasztrófavédelemtől
[2017.02.24.]
Nyerges vontatóval ütközött egy személygépkocsi csütörtök délután a 49-es főúton, Porcsalma belterületén. A balesetben egy ember sérült meg. A csengeri önkormányzati tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

· Részleges látogatási tilalom feloldása Nyíregyházán
[2017.02.24.]
A mai naptól, február 24-étől feloldásra került a részleges látogatási tilalom a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház nyíregyházi telephelyein, így újra szabad a látogatás a Jósa András Oktatókórház és a Sóstói Úti Kórház valamennyi gyógyító osztályán.

· Sebességellenőrzések Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
[2017.02.24.]
A rendőrök 2017. február 24-én az alábbi helyszíneken végeznek sebességmérő ellenőrzéseket a megye közútjain.
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 2017. február 24-én az alábbi helyszíneken számíthatnak sebességellenőrzésre:


· Beszélgetések a reformáció 500 éves évfordulóján
[2017.02.24.]
A nyírbátori MNM Báthori István Múzeuma és annak Baráti Köre szervezésében megrendezett idei második Múzeumi beszélgetések előadója Adámi László nyíregyházi evangélikus lelkész volt.

· Sikeres szociális tűzifaprogram
[2017.02.24.]
Néhány nappal a február 15-i határidő előtt befejeződött a szociális tűzifaprogram a NYÍRERDŐ Nyírségi Erdészeti Zrt.-nél. Több mint 180 település vásárolt társaságunktól tűzifát a Belügyminisztérium által meghirdetett programban.

· Utolérték a csempészt!
[2017.02.24.]
A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2017. február 21-én 17 óra 30 perc körül Mánd külterületén elfogtak egy feltételezett cigarettaszempészt. A rendőrök a járműben hétmillió forintot meghaladó értékű jövedéki terméket találtak.

· Igazgatói kinevezések
[2017.02.23.]
Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlése 2017. február 23-i ülésén döntött a fenntartásában működő Nyíregyházi Cantemus Kórus és a Jósa András Múzeum igazgatói (magasabb vezető) beosztás betöltésére benyújtott pályázatokról.

· SingSingSing MÁZS-képp Musical Show
[2017.02.23.]
„Minél több musical rajongóhoz szeretnénk eljuttatni a hírt, hogy Mészáros Árpád Zsolt néhány napra hazatér szülővárosába, mégpedig a SingSingSing MÁZS-képp c. Musical Show keretén belül, amely Veszprém, Sopron, Székesfehérvár és Budapest után hamarosan Nyíregyháza közönségét is meg fogja hódítani” – mondta el Kirják Róbert, a Móricz Zsigmond Színház ügyvezető igazgatója.

· Lomtalanítás 2017
[2017.02.23.]
A TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft., mint az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. közszolgáltató alvállalkozója lomtalanítást hirdet.

· Lángra lobbant egy személygépkocsi
[2017.02.23.]
Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi szerdán délután Hodászon, a Dózsa György utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd az átmelegedett karosszériát visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt.

· Folytatódik a „Nyitott Bíróság” program a Nyíregyházi Törvényszéken
[2017.02.23.]
A korábbi évekhez hasonlóan idén is több oktatási intézmény tanulója látogatott el a Nyíregyházi Törvényszékre.

· Normantas Pauliusra emlékeztek
[2017.02.23.]
Lai Véjus (Szabad Szél) – A Jósa András Múzeum Baráti Körének megemlékezése Normantas Pauliusra. Normantas Paulius, a litván fotós derűs, mosolygós arca fogadta egy projektor képén a Múzeum Baráti Köre és a népes tisztelők, érdeklődők körét a Jósa András Múzeumban a legutóbbi találkozón.

· Szituációs begyakorló gyakorlat Nyírbátorban
[2017.02.22.]
Szerdán délelőtt szituációs begyakorló gyakorlaton vettek részt a nyírbátori és a baktalórántházi hivatásos tűzoltók a város ipari parkjában lévő Serioplast Hungry Kft.-nél.

· „Álomút” gyermekrajzpályázat eredményhirdetés
[2017.02.22.]
Több mint 2600 pályamű érkezett a Magyar Közút „Álomút” című rajzpályázatára – közel 220 rajzot díjazott a zsűri. A nyertesek között megyénk diákjai is vannak.

· Matti-Armas Korpela kiállításmegnyitó
[2017.02.22.]
A Nyíregyházi Magyar-Finn Baráti Egyesület és a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár Finnország függetlenségének 100. évfordulója évében, 2017. február 28-án kedden 16,30 órára a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár II.emeleti kamaratermébe hívja tagjait és az érdeklődőket Matti-Armas Korpela kiállításmegnyitójára.

· „Újonc” a kiképzőpályán
[2017.02.22.]
Új önkéntes a Kelet-magyarországi Speciális Mentők kötelékében. A napokban kezdte meg felkészülését a kutató-mentő feladatokra a Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesület legfiatalabb önkéntese, Ikon a 10 hetes kopó.

· Kállay család orosi ágának adománya Nyíregyháza városának
[2017.02.21.]
Február 21-én Dr. Kállay Krisztián a család orosi ágának nevében – a családtagok jelenlétében - Nyíregyháza városának adományozza Kállay Tamás – Kállay Miklós miniszterelnök bátyja, a nagyhalászi kúria egykori tulajdonosa –, felsőházi országgyűlési képviselő díszmentéjét és annak tartozékait.

· Létesítő okiratok módosítása az új PTK. szerint
[2017.02.21.]
A Polgári Törvénykönyv hatályba léptetéséről szóló 2013. évi CLXXVII. törvény (Ptké) 13. § (2) bekezdése kötelezővé teszi a törzstőke felemelését legalább 3 millió Ft-ra azon korlátolt felelősségű társaságok számára, amelyek a törzstőkéje nem éri el ezt az értéket.

· Magyar Ápolók Napja 2017
[2017.02.20.]
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház a Magyar Ápolók Napja alkalmából hétfőn ünnepséget rendezett Nyíregyházán a Megyeháza, Bessenyei Nagytermében.

· Hulladékért virágot akció!
[2017.02.20.]
A Térségi Hulladék–Gazdálkodási Nonprofit Kft. 2017. február 27. és március 11. között ismét megszervezi a Hulladékért virágot elnevezésű akciót.

· Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete
[2017.02.20.]
Kigyulladt egy száz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete hétfőn reggel Nagyhalászban, a Czuczor Gergely utcában. A helyi önkéntes, az ibrányi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat.

· Árokba hajtottak, hárman sérültek meg!
[2017.02.19.]
Árokba hajtott, fának csapódott és a tetejére borult egy személygépkocsi szombat délután Nyírkarász és Gyulaháza között. A balesetben egy ember súlyos sérüléseket szenvedett. További két baleset végződött az árokban.

· Jótékonysági felhívás
[2017.02.19.]
Adománygyűjtés indult a Balkányi tragikus kimenetelű tűzesetet elszenvedő család részére, egy debreceni egyesület kezdeményezésével (KEM – Közösen az Egységes Magyarországért).

· A veronai buszbaleset sérültje segítségre szorul
[2017.02.18.]
Nemrég szállították haza az olaszországi tragikus buszbaleset egyik súlyos égési sérültjét. A 41 éves férfire a budapesti Honvéd Kórházban életmentő műtétek sora vár, amelyekhez sok vérre van szüksége.

· Lónyán vizsgáztak a tűzoltók
[2017.02.17.]
A Lónyai Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjainak indított negyvenórás tűzoltó alaptanfolyamot a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a hét elején. Az elsajátított ismeretekből pénteken vizsgáztak a résztvevők Lónyán.

Halálos baleset Nyíregyházán! - indexkelet.hu

Halálos baleset Nyíregyházán!

2017.02.17.

Két személygépkocsi ütközött össze péntek reggel Nyíregyházán, a Westsik Vilmos utcában. Az egyik jármű vezetője a roncsok közzé szorult, őt a nyíregyházi hivatásos tűzoltók szabadították ki. A sofőr a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem tudták megmenteni.

A másik gépkocsi vezetője könnyebben sérült. A tűzoltók a járműveket áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

További hírek a megyéből

Két családi ház vegyes tüzelésű kazánjának a kéményében is a lerakódott égéstermék gyulladt meg csütörtök délelőtt. Nyírmihálydiban, az Acsádi úton, míg Tarpán, az Árpád utcában kellett a nyírbátori és a fehérgyarmati hivatásos, valamint a tarpai önkéntes tűzoltóknak beavatkozniuk, akik kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket. Személyi sérülés egyik esetben sem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Árokba csúszott és a tetejére borult egy személygépkocsi csütörtök este Tiszavasvári és Nagycserkesz között. A balesetben senki nem sérült meg. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a gépkocsit kerekeire visszaállították.

Baleset következtében kitört, az útra borult telefonoszlop eltávolításához kérték a mátészalkai hivatásos tűzoltók segítségét csütörtökön este Nyírkátán, a Vasvári utcában, ahol a megsérült tartószerkezet elzárta az utat. A tűzoltók értesítették a szolgáltatót, majd a kábelt leakasztották és az oszlopot eltávolították. Személyi sérülés nem történt.

Árokba hajtott egy személygépkocsi péntek délelőtt a 471-es számú főúton, Mátészalka és Nyírmeggyes között. A balesetben senki nem sérült meg. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították. A sérült jármű elszállításáról a tulajdonos gondoskodott.


Dóka Imre tű. főhadnagy
megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságNyomtatható verzió
Küldés e-mailben

KÖZÉLET
· Szabolcsi volt kisgazda „harcostársak”, barátok, tisztelők is részt vettek Torgyán József temetésén
· Miniszterelnökség közleménye főigazgató kinevezéséről
· Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal sajtóközleménye
· Évet értékelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség
· Megyei megemlékezés a forradalom és szabadságharcra
· Tízmilliárdos oktatásfejlesztési projekt a gyerekekért
· Miniszteri elismerés
· Beszámolt a megyei rendőrfőkapitány
· Segítségnyújtás a szatmári településeknek
· A Holokauszt áldozataira emlékeznek
· Megyenapi ünnepség Beregdarócon
· Sajtóközlemény
· Nem alamizsnát, munkát követelnek!
· Segítő program
· Kormányablakok nyílnak megyeszerte
· Konferencia Nyíregyházán
· Nemzetközi együttműködés
· Családtámogatási ügyek intézése a Kormányhivataloknál
· Együttműködési megállapodás
· Kinevezték az új főkapitányt.
· Felmentették a főkapitányt!
· Városvédők tisztújító közgyűlése
· Civil szervezetekkel kapcsolatos tájékoztatás
· Megyei kormányhivatal közleménye
· Nyíregyházi Törvényszék tájékoztatása
· Változásbejegyzés 2015. március 15-ig!
· Mangol Csilla távozik a kórház éléről
· Sajtóközlemény
· Tájékoztatás - ügyfélfogadási rend

EU
· Euroscola-játék strasbourgi utazásért
· Meghirdették a 2016-os Európai Ifjúsági Károly-díjat
· Új üzemcsarnokból termelnek a vegyipari világpiacra
· Akadálymentes kapitányságok
· Épülhet az út Szaniszló felé
· Megújult a Nyírmadai Művelődési Ház
· Szolnokon vetélkedtek a szabolcsi diákcsapatok
· Uniós vetélkedő régiós döntőjében a záhonyi kollégisták
· Energetikai felújítás az ibrányi iskolában
· Szakmai gyakorlat Spanyolországban
· Uniós vetélkedő középiskolásoknak
· Brüsszeli források a régió fejlődéséért
· Nyíregyháza üdvözletét küldi
· Uniós támogatásból egészségprogram
· Uniós támogatás a történelmi emlékek gyűjtésére
· Megújul Nyírmada központja
· Uniós támogatás a kótaji idősek otthonának

INTERJÚ
· Helyszíni szemle, megjelent Sipos László új könyve
· Templomok több tételben
· Több mint három évtizedes helytállás
· Egy fotográfussal az értékek nyomában
· Élet három földrészen
· Egyszeri és megismételhetetlen élmény
· Titkot rejtő műemlékek
· Nyíregyházán járt a mester
· Munka, foci, család
· Az év vállalkozója
· Fejlesztés és takarékosság
· Nem emlékműként akart visszajönni
· Húszezer embert várnak a fesztiválra

TÉNYKÉP
· Veronai buszbaleset: További részleteket osztott meg a busztársaság cégvezetője
· Előzzük meg a kihűlés miatti tragédiákat!
· Kamarai törvény módosítása
· 2011-ben történt IV.
· 2011-ben történt III.
· 2011-ben történt II.
· 2011-ben történt I.
· Zsebtolvajok, házalók célpontjai vagyunk!
· Mit kell tudni az ingatlan végrehajtásról?
· Részletfizetés a végrehajtási eljárásban!
· Előzzük meg a kihűléseket!

VÉLEMÉNY
Az itt közölt vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját. Ha valamelyik felkeltette érdeklődését, várjuk hozzászólását a http://forum.szabolcs.net címen.Ha más témáról van véleménye, küldje el az info@szabolcs.net cimre.
· Nem pánikot keltenek a rákbetegek, hanem élni akarnak
· Ha elveszik a gyógyszerünket, hamarabb kell meghalnunk!
· Antifasiszta demonstráció – tüntetés a Jobbik ellen
· Roma összefogás(?)
· Olcsó húsnak híg a leve
· Vámmustra
· Az olimpia margójára

SPORT
· A „C” csoportnál maradt a vándorkupa
· Ketten egy bérlettel!
· Bakosi Péter már biztosan ott lesz az EB-n
· 24 órás sportágválasztó Nyíregyházán
· A párharc állása 2-2
· Nemzetközi kézilabda tornán hangolódtak a közelgő bajnoki nyitányra
· Nemzetközi női kézilabda tornát rendeznek Nyírbátorban
· A Brassó ellen negyeddöntőzünk!
· Fogyatékosnak lenni, nem vesztest jelent!
· Ingyenes szurkolói busz a kupadöntőre
· A negyedik hely a cél
· Rajtol a megyei kosárlabda bajnokság
· A rájátszásra készülünk
· Bolden Immanuel a bő keret tagja
· Kötelező győzelem!
· Újra „Mozdulj Nyíregyháza!”
· Még hat meccs az alapszakasz végéig
· Három pont kell, ha biztosra akarunk menni
· Retro előszilveszter a Galati elleni meccsen
· Új név került a vándorserlegre
· Négy éles meccs tíz nap alatt
· Ismét megrendezték a rangadót
· GRASSROOTS Labdarúgó Torna Nyíregyházán
· Küzdelmes meccseken dőltek el a bajnoki címek
· Mindenki győztes volt, aki rajthoz állt!
· Közös sportvetélkedő szülőkkel, nevelőkkel
· Öregharcosok színvonalas tornája
· Régi-új szponzor a kosarasoknál
· Teremlabdarúgó tornák Nyíregyházán
· Remekül szerepeltek a Nyíregyházi Sportcentrum úszói

KÖRNYEZETÜNK
· Ritka Betegségek Világnapja - 2017
· Könyv a vastagbélrákról: 200 kérdés, 200 válasz
· Biztonságosan a villamos hálózattal és az elektromos berendezésekkel!
· Tömeges jelzések gyakorlata Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
· Az ár- és a belvízi védekezésről tartanak továbbképzést Nyíregyházán
· Csak biztonságosan a tüzelő-fűtő berendezésekkel!
· Forgalomkorlátozás útjavítás miatt
· Csökkent a tűzesetek száma, a megelőzésen volt a hangsúly
· Fakivágás
· Javult a levegő minősége
· Hétfőn várható a levegőminőségben jelentős javulás
· Levegőminőség: szmogriadó tájékoztatási fokozata van érvényben
· Ünnepélyes határnyitás a Román-Magyar határon
· A szomszéd fűje mindig zöldebb!- füvesítési akció
· Időjárás-előrejelzés a légszennyezettség várható alakulása szempontjából
· Batman és Darth Vader a farsang nyertese
· A digitális fejlődés útján már több mint 7300 vállalkozás
· Új programokkal bővült a BT debreceni oktatási programja
· Továbbra is sikeres a pénzügyi tudatosságra nevelő vetélkedő
· Minden 5. magyar autós extra veszélyt jelent!
· A pajzsmirigy alulműködésről
· Ritka Betegségek Világnapja - 2017
· Nehezen indul az év az agrárcégek számára
· A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat pályázati felhívásai
· Több mint 2400-an segítették a tervezők és az Önkormányzat munkáját
· Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is aktívak voltak a civil szervezetek a Tesco pályázatán
· Ezek közül az OKJ-s képzések közül válassz, ha biztos állást szeretnél!

KÉKFÉNY
· Elfogták a nyírteleki bántalmazót
· Faburkolatban utazott a cigaretta!
· Fűrészáruval csalt áfát a testvérpár
· Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt előzetes letartóztatás
· Súlyos baleset a kölcsönkért motorral
· Rablás Kisvárdán
· Őrizetbe vették a túristvándi rablás gyanúsítottját
· Könnyelmű édesanyja miatt szenvedett égési sérülést egy másfél éves kisfiú
· Kábítószer-kereskedők a vádlottak padján
· Transzformátorokat rongált meg Nyíregyházán!
· Lezárt ügy: 1 rablás és 11 betörés!
· Vajdabokorban az utcán rabolta ki a sértettet!
· Kihasználta a sértettek kiszolgáltatott helyzetét!
· Nem létező állásokat árult!
· Elítélték a csaló testvérpárt!
· Vádemelés a kutyáját futtató kerékpárost elgázoló nő ellen
· Késsel kényszerítette, hogy adja át az autóját
· Összejátszott a vevő meg a pénztáros!
· Késsel fenyegetve rabolta ki a dohányboltot!
· Illegális dohányfeldolgozó egy mátészalkai tanyán
· Pszichoaktív anyaggal kereskedtek!
· Közúti ellenőrzés Kisvárdán
· Cannabist termesztett a szekrényben!
· Trükkös tolvaj a cipőboltban
· Lopott gépkocsi a beregsurányi határátkelőhelyen
· Fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzés Nyíregyházán
· Pénzbüntetés és járművezetéstől eltiltás ittas vezetésért!
· Hamis világmárkák a közösségi oldalon
· Bíróság előtt a vonat elé hajtó szlovák kamionos
· Lopás bűntette miatt került sor előzetes letartóztatás elrendelésére a Kisvárdai Járásbíróságon

HÍREK
· Szabadtéri tűzesetek
· Közös gyakorlatot tartottak a papírgyárban
· Tekéznek a tűzoltók!
· Átvették a díjakat!
· Hírek a katasztrófavédelemtől
· Részleges látogatási tilalom feloldása Nyíregyházán
· Sebességellenőrzések Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
· Beszélgetések a reformáció 500 éves évfordulóján
· Sikeres szociális tűzifaprogram
· Utolérték a csempészt!
· Igazgatói kinevezések
· SingSingSing MÁZS-képp Musical Show
· Lomtalanítás 2017
· Lángra lobbant egy személygépkocsi
· Folytatódik a „Nyitott Bíróság” program a Nyíregyházi Törvényszéken
· Normantas Pauliusra emlékeztek
· Szituációs begyakorló gyakorlat Nyírbátorban
· „Álomút” gyermekrajzpályázat eredményhirdetés
· Matti-Armas Korpela kiállításmegnyitó
· „Újonc” a kiképzőpályán
· Kállay család orosi ágának adománya Nyíregyháza városának
· Létesítő okiratok módosítása az új PTK. szerint
· Magyar Ápolók Napja 2017
· Hulladékért virágot akció
· Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete
· Árokba hajtottak, hárman sérültek meg!
· Jótékonysági felhívás
· A veronai buszbaleset sérültje segítségre szorul
· Lónyán vizsgáztak a tűzoltók

ISKOL@P
· Színházi nevelés a záhonyi középiskolában
· Tavaszi HíD-járaton a záhonyi kollégisták
· Február 24-én éjfélig lehet jelentkezni a felsőoktatásba

KULTÚRA
· Indul a II. Nemzeti VERSeny
· A hónap műtárgya: borotvatartó
· Balett, néptánc, moderntánc – egyetemi diplomával
· Középiskolások zenei versenye
· A hónap műtárgya: Jékey Ferenc kitüntetései
· A Magyar Kultúra napja Nyírbogáton
· Kölcsey vers- és prózamondó verseny a Móricz Zsigmond Könyvtárban
· Három napos Táncfarsang egyetlen videóban
· 2017-ben is lendületben a Móricz Zsigmond Színház
· Irodalmi Dominó a MŰvészben
· Tíz színész egy plakáton – Függöny, fel! hamarosan!
· Göttinger Pál a Móricz Zsigmond Színház új főrendezője
· Nagyszínpadon a Várj, míg sötét lesz
· 1956 a Szemlében
· Karácsonyi videoklip a Képmás zenekartól
· Tündérek vannak...
· Díjesővel zárt a 16. Kaleidoszkóp VersFesztivál Vácott
· Karácsonyi meglepetések is várják a nézőket
· Kiváló minősítés nyolcadszor
· A háromszoros Oscar-díjas Rózsa Miklósra emlékezett a Magyar Hollywood Tanács Nagylócon
· Versmondásra és verséneklésre hív a Váci Dunakanyar Színház
· A hagyományok ápolása Nyírbátorban
· Krúdy-emlékszoba nyílik a Jósa András Múzeumban
· Tirpák lakodalmas a Múzeumfaluban
· Rejtélyes gyilkosságok a Móricz Zsigmond Színházban
· A Zene Világnapja az Andrássy-kastélyban
· Indul a Nyíregyházi Cantemus Kórus „Zenélő Városok” kórusbérlete
· Műemlékfotók Szabolcsból - és Szíriából
· Függöny fel! Indul a színházi évad Nyírbátorban

INTERNET
· Terjed a helyfüggetlen e-mailezés
· Strukturált intézményrendszer az egészségügyben

HIRDETÉS


Add to Google
Főszerkesztő: Halász Csaba kiadja a SzabolcsNet Bt.
Impresszum | Hirdetési árak

Médiatámogatónk:
zahnarzt ungarn dentist hungary
zahnarzt implantat ungarn dentist implant hungary
Partnerek:
http://www.items.hu/ web directory A magyar linkjegyzék Magyar Honlap Linkek LinkBank