Vissza a címoldalra

2017. május. 26. Péntek - Fülöp,
HÍRLAP FÓRUM FILMSZEMLE PROGRAMOK WEBKAMERA  
  Keresés
KÖZÉLET | HÍREK | KULTÚRA | SPORT | KÖRNYEZETÜNK | KÉKFÉNY | VÉLEMÉNY | TÉNYKÉP |
INTERJÚ | ISKOL@P | EU | INTERNET | PROGRAMOK | ÍRÓDIÁK |
 HÍREK
· Emelési gyakorlat
[2017.05.25.]
Szituációs begyakorló gyakorlat keretében daruzási feladatot hajtottak végre a nyíregyházi hivatásos tűzoltók csütörtök délután egy telephelyen.

· Ügyeskedő gyermeknapi program a stadionban
[2017.05.25.]
Játékos feladatokban próbálták ki ügyességüket az óvodások, nem hagyományos módon május 24-én a Városi Stadionban. A Nyíregyházi Sportcentrum a rendezvénnyel mondott köszönetet Nyíregyháza MJV óvodáinak és óvodapedagógusainak az egész éves példás együttműködéséért.

· Beszélő kezek - Tudományos és innovációs tehetség a megyében
[2017.05.25.]
A XXVI. alkalommal meghirdetett Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny idei tanévében első helyezést érdemelt ki az „Okos Kesztyűvel” Tóth Bence, a Nyíregyházi Szakképzési Centrum Bánki Donát Műszaki Középiskola és Kollégium diákja.

· Baleset, tüzesetek, kidőlt fa
[2017.05.25.]
Árokba hajtott egy személygépkocsi szerdán reggel Nyírbátor és Nyírvasvári között. A balesetben senki nem sérült meg. A nyírbátori hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

· Városi Gyermeknap Nyíregyháza, 2017. május 28.
[2017.05.25.]
Nyíregyháza MJV Önkormányzata szeretettel vár minden gyermeket és felnőttet a május 28-án (vasárnap) 14 órától kezdődő Városi Gyermeknapra.

· Gyermeknap Nagykállóban az Alma együttessel
[2017.05.24.]
Fantasztikus hangulatot varázsolt Nagykállóban a Kállai Kettős téren május 24-én megrendezett városi gyermeknapi koncerten az Alma Együttes.

· Európai Filmhét a Krúdy Moziban május 29-jun.2
[2017.05.24.]
Népszerű rendezvényünk, az Európai Filmhét ismét várja azokat, akik szeretnek moziba járni, szeretik a jó filmeket és érdeklődnek más népek kultúrája iránt.

· Katasztrófavédelmi gyermeknap
[2017.05.24.]
Minden gyerek szeretne tűzoltó lenni, a katasztrófavédelem pedig gyermeknapon lehetőséget is biztosít erre. Május utolsó vasárnapja a szervezetnél hagyományosan a gyerekekről szól, így idén is megnyílnak a tűzoltószertárak kapui 28-án, immár negyedik alkalommal.

· Legyetek jók, ha tudtok! a nyíregyházi Szabadtéri Színpadon
[2017.05.23.]
Színház az egész családnak! Július 7-én gyerekek és felnőttek számára egyaránt szórakoztató musical előadással várja közönségét a nyíregyházi Szabadtéri Színpad.

· Közeleg a határidő!
[2017.05.23.]
Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Adóosztálya felhívja a Tisztelt Adózók figyelmét, hogy a 2016. adóévről a helyi iparűzési adó bevallást 2017. május 31-ig kell benyújtani.

· Vonattal ütközött egy motoros
[2017.05.23.]
Motorvonattal ütközött egy segédmotor hétfőn délelőtt Tiszavasváriban, a Hősök utcában lévő vasúti átjárónál. A motorkerékpár vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett.

· Nyíregyházán versenyeztek az önkéntes mentőcsoportok
[2017.05.22.]
Szombaton szervezete meg a területi önkéntes mentőcsoportok megyei versenyét a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Nyíregyházán, a Bujtosi városligetben.

· Szárhegyi Tűzoltók Napja
[2017.05.22.]
A hétvégén, május 20-án rendezték meg a székelyföldi Gyergyószárhegyen a IX. Szárhegyi Tűzoltók Napja elnevezésű rendezvényt, melyen az Ajaki Tűzoltó Egyesület küldöttsége is részt vett, Rubóczki Zoltán parancsnok vezetésével.

· Dobogós lett a szabolcsi páros
[2017.05.22.]
Az öt regionális megmérettetést követően a pénteki, zánkai országos viadal végén derült ki, hogy kik a katasztrófavédelem állományának legjobb sofőrjei. Az ügyintézői kategóriában a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság párosa a második helyezést érte el.

· Tüzesetek, balesetek!
[2017.05.22.]
Elektromos zárlat miatt keletkezett tűz egy kétállásos különálló garázsban, ahol berendezési tárgyak és kisgépek égtek szombat délelőtt Nyírpazonyban, a Blaha Lujza utcában. A tulajdonosnak sikerült az épületből a gépkocsit és az ott tárolt üzemanyagot kihoznia.

· Lezuhant egy vitorlázórepülő Nyíregyházán
[2017.05.20.]
Eddig ismeretlen okból zuhant le egy vitorlázó repülőgép 2017. május 20-án 13 óra 45 perc körüli időben Nyíregyháza területén, a Rákóczi út 100. szám alatt lévő ingatlan udvarára.

· Mindenkinek Becsengettek! zárógála a Down Egyesület szervezésében
[2017.05.20.]
A Down Egyesület már, több mint 17 éve működik Nyíregyházán és Budapesten, ezen idő alatt különböző projektek által, a korai fejlesztéstől elkezdve igyekszünk elfogadtatni a Down-szindrómával és egyéb értelmi lemaradással élő kicsiket, nagyokat és felnőtteket a többségi társadalom tagjaival.

· Melléképület tűz, robbant a gázpalack
[2017.05.20.]
Kigyulladt egy hatvan négyzetméteres melléképület szombat hajnalban Nyíregyházán, a Bártfa utcában. Az épületben tárolt kemping gázpalack felrobbant, valamint kerti kisgépek és berendezési tárgyak égtek.

· Óvodások ismerkedtek a szakmával
[2017.05.20.]
Péntek délelőtt a nyíregyházi Napsugár Óvoda gyermekei és pedagógusai látogattak el a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokságra. A gyerekek nemcsak a tűzoltóság múltjával és jelenével ismerkedhettek meg, de a puttonyfecskendőt is kipróbálhatták.

· Újabb értékek az Értéktárba
[2017.05.19.]
Május 18-án Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza MJV polgármestere a Városnapok programsorozat keretében emléklapot adott át a Nyíregyházi Települési Értéktárba újonnan bekerült helyi értékek képviselőinek, értékgondnokainak.

· Mindenkit várunk a Kossuth térre!
[2017.05.18.]
Szeretettel várunk mindenkit május 19-én (pénteken) a belvárosba, ahol a Városnapok programsorozat keretében 10 órától színes forgatag várja a nyíregyháziakat.

· Kigyulladt a transzformátor
[2017.05.18.]
Elektromos meghibásodás miatt kigyulladt egy transzformátor csütörtök reggel Nyíregyházán, a Szállás úton lévő egyik telephelyen. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, valamint értesítették az áramszolgáltatót.

· Halálos baleset a 4-es főúton
[2017.05.18.]
Árokba hajtott és fának csapódott csütörtök reggel egy személygépkocsi a 4-es számú főúton, Fényeslitke és Komoró között. A jármű vezetője a roncsok közzé szorult, őt a kisvárdai hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki, azonban a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem lehetett megmenteni.

· IV. Nyíregyházi Magyar Kard Napja
[2017.05.18.]
A hagyományteremtő céllal indult Magyar Kard Napja rendezvény, 2017. május 19-én péntek) immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre Nyíregyházán. A Városnapok programsorozat keretében a jeles nap alkalmából emléktábla avatásra kerül sor a Széchenyi utca 1. sz. alatt, a nyíregyházi katonavívókra és vívómesterekre emlékezve.

· Négy kocsi ütközött!
[2017.05.17.]
Négy személygépkocsi ütközött össze szerdán délelőtt a 4911-es úton, (Nagykálló felé vezető út) Nyíregyháza határában. A balesetben ketten sérültek meg.

· Ülésezett a Polgári Védelmi Szövetség
[2017.05.17.]
Szerdán délután éves közgyűlését tartotta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Polgári Védelmi Szövetség a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságon.

· Tűzoltási gyakorlat Nyíregyházán
[2017.05.17.]
Szerdán délelőtt tűzoltási gyakorlatot szervezett a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság a szolgálatban lévő „A” csoportnak az egykori nyíregyházi Vay Ádám honvédségi laktanya területén.

· Ünnepi Közgyűlés
[2017.05.17.]
Városnapok keretében tartott Ünnepi Közgyűlésre május 18-án 14 órától a Városháza dísztermébe, majd azt követően a Városalapítók szobránál 15 órától kezdődő megemlékezésre és koszorúzásra kerül sor.

· Fakivágás, forgalmi akadály!
[2017.05.17.]
Fakivágási és faápolási munkálatokat végez a NYÍRVV Nonprofit Kft. 2017. május 18-tól 26-ig Nyíregyházán a Selyem utcán, mert az útszakaszon a fák lombja veszélyezteti az áramellátást. A munkálatok során forgalomkorlátozásra, és lassabb haladásra kell számítaniuk a közlekedőknek.

· Méhészkedtek a tűzoltók!
[2017.05.17.]
Méhraj befogásához kérte a méhész a nyíregyházi hivatásos tűzoltók segítségét kedden délután Nyíregyházán, a Városmajori Művelődési háznál, mivel a szakember a magasba nem tudott feljutni, ezért a tűzoltók gépezetes tolólétra segítségével segítettek a veszélyt jelentő rovarok eltávolításánál.

Mindenkit várunk a Kossuth térre! - indexkelet.hu

Mindenkit várunk a Kossuth térre!

2017.05.18.

Szeretettel várunk mindenkit május 19-én (pénteken) a belvárosba, ahol a Városnapok programsorozat keretében 10 órától színes forgatag várja a nyíregyháziakat.

Lesz kézműves és iparművészeti termék, virág és zöldség-gyümölcs vásár. A Városalapítók szobránál játékok: rodeó bika, kisvonat, óriáscsúszda, akadálypályás ugrálóvár, kisugráló, óriástrambulin, cukorágyú várja a gyerekeket. A Nyírségi Ízkirályok Egyesület a szökőkút mellett kínál harapnivalót. Mindeközben a Kossuth téren – óvodás gyermekek örömére „A bátor kiskacsa” című bábelőadást mutatja be a Burattino Bábszínház.

További színpadi programok:

13.30 Street Dance School Divattánc Iskola
13.50 Re-Flex Moderntánc Stúdió
14.10 Vogue Modellügynökség show-divatbemutató
14.50 Dóra és a Felfedezők

S mindezt megfűszerezve 15 órakor egy ezer szeletes óriás kenyérlángost kínálunk majd a téren lévő városlakóknak.

16.00 ĽH Prešovčan
17.00 Zeusz és barátai – a görögtűz
19.00 SuperStereo
20.00 Kállay Saunders Band

Óriás kenyérlángos

A Nyíregyházi SZC Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari, Idegenforgalmi Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma diákjainak és mesterszakácsainak köszönhetően valaha elkészített legnagyobb tirpák kenyérlángost tálalják fel a Kossuth téren.
Közel félszáz tanuló és tanáraik 50kg lisztből és élesztőből gyúrnak kenyértésztát. A szobányi méretű tésztát 40kg túró és 30liter tejföl keverékével kenik meg. Tovább fokozva az ízeket 40kg szalonnát sütnek rá. Végül 25kg lila hagyma kockával és kaporral hintik meg.
Az így elkészült, közel 200kg-os (kb. 13 méteres) kenyérlángost sütés után, az érdeklődő nyíregyháziak kóstolhatják meg.

Kísérőrendezvények

Nyíregyházi Települési Értéktár – nemzeti értékek népszerűsítése

A Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár és a Jósa András Múzeum is színes programokkal várja az érdeklődőket.

Városházi SajtószolgálatNyomtatható verzió
Küldés e-mailben

KÖZÉLET
· 2017-ben is átadják a Bolyai-díjat
· Szabolcsi volt kisgazda „harcostársak”, barátok, tisztelők is részt vettek Torgyán József temetésén
· Miniszterelnökség közleménye főigazgató kinevezéséről
· Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal sajtóközleménye
· Évet értékelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség
· Megyei megemlékezés a forradalom és szabadságharcra
· Tízmilliárdos oktatásfejlesztési projekt a gyerekekért
· Miniszteri elismerés
· Beszámolt a megyei rendőrfőkapitány
· Segítségnyújtás a szatmári településeknek
· A Holokauszt áldozataira emlékeznek
· Megyenapi ünnepség Beregdarócon
· Sajtóközlemény
· Nem alamizsnát, munkát követelnek!
· Segítő program
· Kormányablakok nyílnak megyeszerte
· Konferencia Nyíregyházán
· Nemzetközi együttműködés
· Családtámogatási ügyek intézése a Kormányhivataloknál
· Együttműködési megállapodás
· Kinevezték az új főkapitányt.
· Felmentették a főkapitányt!
· Városvédők tisztújító közgyűlése
· Civil szervezetekkel kapcsolatos tájékoztatás
· Megyei kormányhivatal közleménye
· Nyíregyházi Törvényszék tájékoztatása
· Változásbejegyzés 2015. március 15-ig!
· Mangol Csilla távozik a kórház éléről
· Sajtóközlemény

EU
· Euroscola-játék strasbourgi utazásért
· Meghirdették a 2016-os Európai Ifjúsági Károly-díjat
· Új üzemcsarnokból termelnek a vegyipari világpiacra
· Akadálymentes kapitányságok
· Épülhet az út Szaniszló felé
· Megújult a Nyírmadai Művelődési Ház
· Szolnokon vetélkedtek a szabolcsi diákcsapatok
· Uniós vetélkedő régiós döntőjében a záhonyi kollégisták
· Energetikai felújítás az ibrányi iskolában
· Szakmai gyakorlat Spanyolországban
· Uniós vetélkedő középiskolásoknak
· Brüsszeli források a régió fejlődéséért
· Nyíregyháza üdvözletét küldi
· Uniós támogatásból egészségprogram
· Uniós támogatás a történelmi emlékek gyűjtésére
· Megújul Nyírmada központja
· Uniós támogatás a kótaji idősek otthonának

INTERJÚ
· Amikor a színész valódi hatalomhoz jut”
· Helyszíni szemle, megjelent Sipos László új könyve
· Templomok több tételben
· Több mint három évtizedes helytállás
· Egy fotográfussal az értékek nyomában
· Élet három földrészen
· Egyszeri és megismételhetetlen élmény
· Titkot rejtő műemlékek
· Nyíregyházán járt a mester
· Munka, foci, család
· Az év vállalkozója
· Fejlesztés és takarékosság
· Nem emlékműként akart visszajönni
· Húszezer embert várnak a fesztiválra

TÉNYKÉP
· Veronai buszbaleset: További részleteket osztott meg a busztársaság cégvezetője
· Előzzük meg a kihűlés miatti tragédiákat!
· Kamarai törvény módosítása
· 2011-ben történt IV.
· 2011-ben történt III.
· 2011-ben történt II.
· 2011-ben történt I.
· Zsebtolvajok, házalók célpontjai vagyunk!
· Mit kell tudni az ingatlan végrehajtásról?
· Részletfizetés a végrehajtási eljárásban!
· Előzzük meg a kihűléseket!

VÉLEMÉNY
Az itt közölt vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját. Ha valamelyik felkeltette érdeklődését, várjuk hozzászólását a http://forum.szabolcs.net címen.Ha más témáról van véleménye, küldje el az info@szabolcs.net cimre.
· Nem pánikot keltenek a rákbetegek, hanem élni akarnak
· Ha elveszik a gyógyszerünket, hamarabb kell meghalnunk!
· Antifasiszta demonstráció – tüntetés a Jobbik ellen
· Roma összefogás(?)
· Olcsó húsnak híg a leve
· Vámmustra
· Az olimpia margójára

SPORT
· Gyermeknapi sportnap a Városi Stadionban
· Több dobogós helyezést is elért Szabolcs megye az országos atlétikai versenyen
· Bozsikos labdarúgó eredmények a hétvégén
· A Bozsik Akadémia Nyíregyháza csapata nyerte a Danone Focikupa debreceni elődöntőjét
· Kezdetét vette Nyíregyházán az Országos Atlétikai Diákolimpia Döntő
· Labdarúgó utánpótlás mérkőzések
· Országos Atlétika Diákolimpia döntő és tehetségkutató verseny Nyíregyházán
· Győzelem a Szekér László Emléktornán
· Megszerezte a 27. bajnoki címét a Nyíregyházi Sportcentrum Ülőröplabda csapata
· Bronzérem a Mini Kupáról
· Több mint ezer gyermek focizik azért, hogy Magyarországot képviselhesse Amerikában
· Hatházi Dóra Pozsonyban
· Ülőröplabda Magyar Bajnoki Döntő Nyíregyházán
· Fölényesen nyert a listavezető U12-es csapat
· III. Electrolux Nyíregyháza Félmaraton és Családi Futóverseny
· Helebrandt Máté megvédte a bajnoki címét!
· Továbbra is élen az U19
· Cél a bajnoki cím megvédése
· Bozsikos labdarúgó mérkőzések és Vollé2020 Röpsuli
· Junior kosárdöntő Debrecenben
· Bozsikos labdarúgó eredmények a hétvégén
· 100 mellen döntős Szurovcsák Ivett
· Új egyéni csúccsal a döntőben
· Szurovcsák Ivett: cél a Vb szint
· Második Szabó Lili a válogatottal
· 119. Úszó OB Debrecenben
· Továbbra is a tabella élén
· Grassroots labdarúgó torna Nyíregyházán
· FETI-VIZIG Futóverseny Tiszabercelen
· Bozsik eredmények a hétvégéről
· Eb-selejeztőre készül Szabó Lili

KÖRNYEZETÜNK
· Hálaadó szentmisével és harangszenteléssel zárult Szegeden a VII. Magyar Világtalálkozó
· Mit tegyünk érelmeszesedés esetén?
· Megújul Nyíregyházán a Városi Rendelőintézet
· Szelektív szombat
· Testvérvárosi találkozó a Mustárházban
· Küldöttgyűlés és kitüntetések a kamarában
· Szellőztető szökőkút a Bujtosi-tavon
· Elballagtak az ovisok, szeptembertől iskola
· Szúnyoglárva irtás
· Több ezren szenvednek tőle, de csak kevesen mesélnek róla
· Ideiglenes forgalomkorlátozás Nyíregyházán
· A természettel ismerkedtek a nyíregyházi gyerekek
· Vizes élőhelyek élővilágával ismerkedtek a nyírbátori óvodások
· A VII. Magyar Világtalálkozó, békenyilatkozat
· Valósítsa meg Ön is közösségépítő ötletét a Tesco támogatásával!
· Városnapok 2017. május 18-19.
· Még a héten várják az alkotásokat!
· Táborok: a legfontosabb, hogy offline legyen a gyerek egy hétig!
· Te rá mernél kötni egy gyereket az oroszlán hátára?
· Közös Rendvédelmi nap Nyíregyházán, emléktábla avatás
· Mit igyunk kavitációs zsírbontás után?
· Az idővel harcolnak a mentők, így segíthetjük őket
· Évértékelő megbeszélés a társszervek vezetőivel
· Magyar Világtalálkozó (május 14-21.)
· Még mindig anya a szülő, apa a fő kenyérkereső
· Madarak és Fák Napja az Egyetem Botanikus Kertjében
· Tűzoltónap Kisvárdán
· Vegyszeres növényvédelem
· Találkozás az év emlősével és madárfiókákkal a nyíregyházi Sóstói-erdőben

KÉKFÉNY
· Vádemelés a tímári rabló ellen
· Előzetesben a tiszaszentmártoni rablók
· Letartóztatták az örökösföldi kábítószer-kereskedőt
· Börtönbe kerülnek a dombrádi zsarolók
· Tíz év fegyházat kapott a kábítószerrel kereskedő
· Bíróság elé állították a családját éjszaka háborgató férfit
· Vádemelés emberölés miatt
· Letartóztatták az iraki embercsempészt a Mátészalkai Járásbíróságon
· Elfogták a nyíregyházi kerékpártolvajokat
· Hűtlen kezelés miatt ítélték el az egészségügyi intézményvezetőt
· Néhány percen belül elfogták az utcai rablót
· Német autókkal trükközött a kereskedő
· Körözött gépkocsik a csengersimai határátkelőhelyen
· 900 kiló borostyán és 125 ezer doboz cigaretta Záhonynál
· Forró vízbe esett az öt éves kislány!
· Eredményes volt a közvetítés!
· Fegyházbüntetés a cigaretta csempész bűnszervezet minden tagjának
· Halálra rúgta áldozatát a tiszabezdédi vádlott
· Elítélték a magát jósnőnek kiadó vádlottat
· Ittasan ültek a volánhoz húsvétkor!
· Kirabolta és bántalmazta volt élettársát
· Kartondobozokban lapult az adózatlan dohányáru
· Körözött gépkocsi Csengersimán
· Elrendelték a nyírturai emberölés gyanúsítottjának előzetes letartóztatását
· 10 év fegyházbüntetésre ítélték a nyíregyházi rablót
· Elfogták a nyírturai emberölés gyanúsítottját
· Jogerős ítélet a vállalkozót zsaroló vádlottakkal szemben
· Vádemelés a halálos kutyatámadás miatt
· Hat és fél év fegyházra ítélték a kábítószer-kereskedőt

HÍREK
· Emelési gyakorlat
· Ügyeskedő gyermeknapi program a stadionban
· Beszélő kezek - Tudományos és innovációs tehetség a megyében
· Baleset, tüzesetek, kidőlt fa
· Városi Gyermeknap Nyíregyháza, 2017. május 28.
· Gyermeknap Nagykállóban az Alma együttessel
· Európai Filmhét a Krúdy Moziban május 29-jun.2
· Katasztrófavédelmi gyermeknap
· Legyetek jók, ha tudtok! a nyíregyházi Szabadtéri Színpadon
· Közeleg a határidő!
· Vonattal ütközött egy motoros
· Nyíregyházán versenyeztek az önkéntes mentőcsoportok
· Szárhegyi Tűzoltók Napja
· Dobogós lett a szabolcsi páros
· Tüzesetek, balesetek
· Lezuhant egy vitorlázórepülő Nyíregyházán
· Mindenkinek Becsengettek! zárógála a Down Egyesület szervezésében
· Melléképület tűz, robbant a gázpalack
· Óvodások ismerkedtek a szakmával
· Újabb értékek az Értéktárba
· Mindenkit várunk a Kossuth térre!
· Kigyulladt a transzformátor
· Halálos baleset a 4-es főúton
· IV. Nyíregyházi Magyar Kard Napja
· Négy kocsi ütközött!
· Ülésezett a Polgári Védelmi Szövetség
· Tűzoltási gyakorlat Nyíregyházán
· Ünnepi Közgyűlés
· Fakivágás, forgalmi akadály!
· Méhészkedtek a tűzoltók!

ISKOL@P
· Színházi nevelés a záhonyi középiskolában
· Tavaszi HíD-járaton a záhonyi kollégisták
· Február 24-én éjfélig lehet jelentkezni a felsőoktatásba

KULTÚRA
· Az eltűnt IDŐ nyomában - Sipos László fotográfussal
· Sikeres drámás műhelyek
· Országos diákszínjátszó fesztivált rendeztek Nyíregyházán
· Bécsi művész – nyíregyházi kiállítótermekben
· Vakondok 4 filmbemutató Nyíregyházán
· Kihirdették a versenyprogramot
· Egy római férfi Nyíregyházán
· A Főfőnököt mutatják be a „bolondozás napján”
· Kodály ünnep a Cantemus Kórussal
· Néptáncantológia a Budapesti Operettszínházban
· Indul a II. Nemzeti VERSeny
· A hónap műtárgya: borotvatartó
· Balett, néptánc, moderntánc – egyetemi diplomával
· Középiskolások zenei versenye
· A hónap műtárgya: Jékey Ferenc kitüntetései
· A Magyar Kultúra napja Nyírbogáton
· Kölcsey vers- és prózamondó verseny a Móricz Zsigmond Könyvtárban
· Három napos Táncfarsang egyetlen videóban
· 2017-ben is lendületben a Móricz Zsigmond Színház
· Irodalmi Dominó a MŰvészben
· Tíz színész egy plakáton – Függöny, fel! hamarosan!
· Göttinger Pál a Móricz Zsigmond Színház új főrendezője
· Nagyszínpadon a Várj, míg sötét lesz
· 1956 a Szemlében
· Karácsonyi videoklip a Képmás zenekartól
· Tündérek vannak...
· Díjesővel zárt a 16. Kaleidoszkóp VersFesztivál Vácott
· Karácsonyi meglepetések is várják a nézőket

INTERNET
· Terjed a helyfüggetlen e-mailezés
· Strukturált intézményrendszer az egészségügyben

HIRDETÉS


Add to Google
Főszerkesztő: Halász Csaba kiadja a SzabolcsNet Bt.
Impresszum | Hirdetési árak

Médiatámogatónk:
zahnarzt ungarn dentist hungary
zahnarzt implantat ungarn dentist implant hungary
Partnerek:
http://www.items.hu/ web directory A magyar linkjegyzék Magyar Honlap Linkek LinkBank