Vissza a címoldalra

2017. május. 26. Péntek - Fülöp,
HÍRLAP FÓRUM FILMSZEMLE PROGRAMOK WEBKAMERA  
  Keresés
KÖZÉLET | HÍREK | KULTÚRA | SPORT | KÖRNYEZETÜNK | KÉKFÉNY | VÉLEMÉNY | TÉNYKÉP |
INTERJÚ | ISKOL@P | EU | INTERNET | PROGRAMOK | ÍRÓDIÁK |
 HÍREK
· Emelési gyakorlat
[2017.05.25.]
Szituációs begyakorló gyakorlat keretében daruzási feladatot hajtottak végre a nyíregyházi hivatásos tűzoltók csütörtök délután egy telephelyen.

· Ügyeskedő gyermeknapi program a stadionban
[2017.05.25.]
Játékos feladatokban próbálták ki ügyességüket az óvodások, nem hagyományos módon május 24-én a Városi Stadionban. A Nyíregyházi Sportcentrum a rendezvénnyel mondott köszönetet Nyíregyháza MJV óvodáinak és óvodapedagógusainak az egész éves példás együttműködéséért.

· Beszélő kezek - Tudományos és innovációs tehetség a megyében
[2017.05.25.]
A XXVI. alkalommal meghirdetett Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny idei tanévében első helyezést érdemelt ki az „Okos Kesztyűvel” Tóth Bence, a Nyíregyházi Szakképzési Centrum Bánki Donát Műszaki Középiskola és Kollégium diákja.

· Baleset, tüzesetek, kidőlt fa
[2017.05.25.]
Árokba hajtott egy személygépkocsi szerdán reggel Nyírbátor és Nyírvasvári között. A balesetben senki nem sérült meg. A nyírbátori hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

· Városi Gyermeknap Nyíregyháza, 2017. május 28.
[2017.05.25.]
Nyíregyháza MJV Önkormányzata szeretettel vár minden gyermeket és felnőttet a május 28-án (vasárnap) 14 órától kezdődő Városi Gyermeknapra.

· Gyermeknap Nagykállóban az Alma együttessel
[2017.05.24.]
Fantasztikus hangulatot varázsolt Nagykállóban a Kállai Kettős téren május 24-én megrendezett városi gyermeknapi koncerten az Alma Együttes.

· Európai Filmhét a Krúdy Moziban május 29-jun.2
[2017.05.24.]
Népszerű rendezvényünk, az Európai Filmhét ismét várja azokat, akik szeretnek moziba járni, szeretik a jó filmeket és érdeklődnek más népek kultúrája iránt.

· Katasztrófavédelmi gyermeknap
[2017.05.24.]
Minden gyerek szeretne tűzoltó lenni, a katasztrófavédelem pedig gyermeknapon lehetőséget is biztosít erre. Május utolsó vasárnapja a szervezetnél hagyományosan a gyerekekről szól, így idén is megnyílnak a tűzoltószertárak kapui 28-án, immár negyedik alkalommal.

· Legyetek jók, ha tudtok! a nyíregyházi Szabadtéri Színpadon
[2017.05.23.]
Színház az egész családnak! Július 7-én gyerekek és felnőttek számára egyaránt szórakoztató musical előadással várja közönségét a nyíregyházi Szabadtéri Színpad.

· Közeleg a határidő!
[2017.05.23.]
Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Adóosztálya felhívja a Tisztelt Adózók figyelmét, hogy a 2016. adóévről a helyi iparűzési adó bevallást 2017. május 31-ig kell benyújtani.

· Vonattal ütközött egy motoros
[2017.05.23.]
Motorvonattal ütközött egy segédmotor hétfőn délelőtt Tiszavasváriban, a Hősök utcában lévő vasúti átjárónál. A motorkerékpár vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett.

· Nyíregyházán versenyeztek az önkéntes mentőcsoportok
[2017.05.22.]
Szombaton szervezete meg a területi önkéntes mentőcsoportok megyei versenyét a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Nyíregyházán, a Bujtosi városligetben.

· Szárhegyi Tűzoltók Napja
[2017.05.22.]
A hétvégén, május 20-án rendezték meg a székelyföldi Gyergyószárhegyen a IX. Szárhegyi Tűzoltók Napja elnevezésű rendezvényt, melyen az Ajaki Tűzoltó Egyesület küldöttsége is részt vett, Rubóczki Zoltán parancsnok vezetésével.

· Dobogós lett a szabolcsi páros
[2017.05.22.]
Az öt regionális megmérettetést követően a pénteki, zánkai országos viadal végén derült ki, hogy kik a katasztrófavédelem állományának legjobb sofőrjei. Az ügyintézői kategóriában a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság párosa a második helyezést érte el.

· Tüzesetek, balesetek!
[2017.05.22.]
Elektromos zárlat miatt keletkezett tűz egy kétállásos különálló garázsban, ahol berendezési tárgyak és kisgépek égtek szombat délelőtt Nyírpazonyban, a Blaha Lujza utcában. A tulajdonosnak sikerült az épületből a gépkocsit és az ott tárolt üzemanyagot kihoznia.

· Lezuhant egy vitorlázórepülő Nyíregyházán
[2017.05.20.]
Eddig ismeretlen okból zuhant le egy vitorlázó repülőgép 2017. május 20-án 13 óra 45 perc körüli időben Nyíregyháza területén, a Rákóczi út 100. szám alatt lévő ingatlan udvarára.

· Mindenkinek Becsengettek! zárógála a Down Egyesület szervezésében
[2017.05.20.]
A Down Egyesület már, több mint 17 éve működik Nyíregyházán és Budapesten, ezen idő alatt különböző projektek által, a korai fejlesztéstől elkezdve igyekszünk elfogadtatni a Down-szindrómával és egyéb értelmi lemaradással élő kicsiket, nagyokat és felnőtteket a többségi társadalom tagjaival.

· Melléképület tűz, robbant a gázpalack
[2017.05.20.]
Kigyulladt egy hatvan négyzetméteres melléképület szombat hajnalban Nyíregyházán, a Bártfa utcában. Az épületben tárolt kemping gázpalack felrobbant, valamint kerti kisgépek és berendezési tárgyak égtek.

· Óvodások ismerkedtek a szakmával
[2017.05.20.]
Péntek délelőtt a nyíregyházi Napsugár Óvoda gyermekei és pedagógusai látogattak el a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokságra. A gyerekek nemcsak a tűzoltóság múltjával és jelenével ismerkedhettek meg, de a puttonyfecskendőt is kipróbálhatták.

· Újabb értékek az Értéktárba
[2017.05.19.]
Május 18-án Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza MJV polgármestere a Városnapok programsorozat keretében emléklapot adott át a Nyíregyházi Települési Értéktárba újonnan bekerült helyi értékek képviselőinek, értékgondnokainak.

· Mindenkit várunk a Kossuth térre!
[2017.05.18.]
Szeretettel várunk mindenkit május 19-én (pénteken) a belvárosba, ahol a Városnapok programsorozat keretében 10 órától színes forgatag várja a nyíregyháziakat.

· Kigyulladt a transzformátor
[2017.05.18.]
Elektromos meghibásodás miatt kigyulladt egy transzformátor csütörtök reggel Nyíregyházán, a Szállás úton lévő egyik telephelyen. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, valamint értesítették az áramszolgáltatót.

· Halálos baleset a 4-es főúton
[2017.05.18.]
Árokba hajtott és fának csapódott csütörtök reggel egy személygépkocsi a 4-es számú főúton, Fényeslitke és Komoró között. A jármű vezetője a roncsok közzé szorult, őt a kisvárdai hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki, azonban a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem lehetett megmenteni.

· IV. Nyíregyházi Magyar Kard Napja
[2017.05.18.]
A hagyományteremtő céllal indult Magyar Kard Napja rendezvény, 2017. május 19-én péntek) immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre Nyíregyházán. A Városnapok programsorozat keretében a jeles nap alkalmából emléktábla avatásra kerül sor a Széchenyi utca 1. sz. alatt, a nyíregyházi katonavívókra és vívómesterekre emlékezve.

· Négy kocsi ütközött!
[2017.05.17.]
Négy személygépkocsi ütközött össze szerdán délelőtt a 4911-es úton, (Nagykálló felé vezető út) Nyíregyháza határában. A balesetben ketten sérültek meg.

· Ülésezett a Polgári Védelmi Szövetség
[2017.05.17.]
Szerdán délután éves közgyűlését tartotta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Polgári Védelmi Szövetség a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságon.

· Tűzoltási gyakorlat Nyíregyházán
[2017.05.17.]
Szerdán délelőtt tűzoltási gyakorlatot szervezett a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság a szolgálatban lévő „A” csoportnak az egykori nyíregyházi Vay Ádám honvédségi laktanya területén.

· Ünnepi Közgyűlés
[2017.05.17.]
Városnapok keretében tartott Ünnepi Közgyűlésre május 18-án 14 órától a Városháza dísztermébe, majd azt követően a Városalapítók szobránál 15 órától kezdődő megemlékezésre és koszorúzásra kerül sor.

· Fakivágás, forgalmi akadály!
[2017.05.17.]
Fakivágási és faápolási munkálatokat végez a NYÍRVV Nonprofit Kft. 2017. május 18-tól 26-ig Nyíregyházán a Selyem utcán, mert az útszakaszon a fák lombja veszélyezteti az áramellátást. A munkálatok során forgalomkorlátozásra, és lassabb haladásra kell számítaniuk a közlekedőknek.

· Méhészkedtek a tűzoltók!
[2017.05.17.]
Méhraj befogásához kérte a méhész a nyíregyházi hivatásos tűzoltók segítségét kedden délután Nyíregyházán, a Városmajori Művelődési háznál, mivel a szakember a magasba nem tudott feljutni, ezért a tűzoltók gépezetes tolólétra segítségével segítettek a veszélyt jelentő rovarok eltávolításánál.

Újabb értékek az Értéktárba - indexkelet.hu

Újabb értékek az Értéktárba

2017.05.19.

Május 18-án Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza MJV polgármestere a Városnapok programsorozat keretében emléklapot adott át a Nyíregyházi Települési Értéktárba újonnan bekerült helyi értékek képviselőinek, értékgondnokainak.

A Nyíregyházi Települési Értéktár Bizottság az elmúlt évben a meglévő 25 mellé újabb 3 nemzeti értéket vett fel a Nyíregyházi Települési Értéktárba:
• Magyarok Nagyasszonya Társszékesegyház, mint zarándoktemplom,
• Kéry Péter Nyíregyháza és környéke történelméről, természeti értékeiről, néprajzáról szóló filmalkotásai,
• a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár Helyismereti Gyűjteménye.


Városházi SajtószolgálatNyomtatható verzió
Küldés e-mailben

KÖZÉLET
· 2017-ben is átadják a Bolyai-díjat
· Szabolcsi volt kisgazda „harcostársak”, barátok, tisztelők is részt vettek Torgyán József temetésén
· Miniszterelnökség közleménye főigazgató kinevezéséről
· Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal sajtóközleménye
· Évet értékelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség
· Megyei megemlékezés a forradalom és szabadságharcra
· Tízmilliárdos oktatásfejlesztési projekt a gyerekekért
· Miniszteri elismerés
· Beszámolt a megyei rendőrfőkapitány
· Segítségnyújtás a szatmári településeknek
· A Holokauszt áldozataira emlékeznek
· Megyenapi ünnepség Beregdarócon
· Sajtóközlemény
· Nem alamizsnát, munkát követelnek!
· Segítő program
· Kormányablakok nyílnak megyeszerte
· Konferencia Nyíregyházán
· Nemzetközi együttműködés
· Családtámogatási ügyek intézése a Kormányhivataloknál
· Együttműködési megállapodás
· Kinevezték az új főkapitányt.
· Felmentették a főkapitányt!
· Városvédők tisztújító közgyűlése
· Civil szervezetekkel kapcsolatos tájékoztatás
· Megyei kormányhivatal közleménye
· Nyíregyházi Törvényszék tájékoztatása
· Változásbejegyzés 2015. március 15-ig!
· Mangol Csilla távozik a kórház éléről
· Sajtóközlemény

EU
· Euroscola-játék strasbourgi utazásért
· Meghirdették a 2016-os Európai Ifjúsági Károly-díjat
· Új üzemcsarnokból termelnek a vegyipari világpiacra
· Akadálymentes kapitányságok
· Épülhet az út Szaniszló felé
· Megújult a Nyírmadai Művelődési Ház
· Szolnokon vetélkedtek a szabolcsi diákcsapatok
· Uniós vetélkedő régiós döntőjében a záhonyi kollégisták
· Energetikai felújítás az ibrányi iskolában
· Szakmai gyakorlat Spanyolországban
· Uniós vetélkedő középiskolásoknak
· Brüsszeli források a régió fejlődéséért
· Nyíregyháza üdvözletét küldi
· Uniós támogatásból egészségprogram
· Uniós támogatás a történelmi emlékek gyűjtésére
· Megújul Nyírmada központja
· Uniós támogatás a kótaji idősek otthonának

INTERJÚ
· Amikor a színész valódi hatalomhoz jut”
· Helyszíni szemle, megjelent Sipos László új könyve
· Templomok több tételben
· Több mint három évtizedes helytállás
· Egy fotográfussal az értékek nyomában
· Élet három földrészen
· Egyszeri és megismételhetetlen élmény
· Titkot rejtő műemlékek
· Nyíregyházán járt a mester
· Munka, foci, család
· Az év vállalkozója
· Fejlesztés és takarékosság
· Nem emlékműként akart visszajönni
· Húszezer embert várnak a fesztiválra

TÉNYKÉP
· Veronai buszbaleset: További részleteket osztott meg a busztársaság cégvezetője
· Előzzük meg a kihűlés miatti tragédiákat!
· Kamarai törvény módosítása
· 2011-ben történt IV.
· 2011-ben történt III.
· 2011-ben történt II.
· 2011-ben történt I.
· Zsebtolvajok, házalók célpontjai vagyunk!
· Mit kell tudni az ingatlan végrehajtásról?
· Részletfizetés a végrehajtási eljárásban!
· Előzzük meg a kihűléseket!

VÉLEMÉNY
Az itt közölt vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját. Ha valamelyik felkeltette érdeklődését, várjuk hozzászólását a http://forum.szabolcs.net címen.Ha más témáról van véleménye, küldje el az info@szabolcs.net cimre.
· Nem pánikot keltenek a rákbetegek, hanem élni akarnak
· Ha elveszik a gyógyszerünket, hamarabb kell meghalnunk!
· Antifasiszta demonstráció – tüntetés a Jobbik ellen
· Roma összefogás(?)
· Olcsó húsnak híg a leve
· Vámmustra
· Az olimpia margójára

SPORT
· Gyermeknapi sportnap a Városi Stadionban
· Több dobogós helyezést is elért Szabolcs megye az országos atlétikai versenyen
· Bozsikos labdarúgó eredmények a hétvégén
· A Bozsik Akadémia Nyíregyháza csapata nyerte a Danone Focikupa debreceni elődöntőjét
· Kezdetét vette Nyíregyházán az Országos Atlétikai Diákolimpia Döntő
· Labdarúgó utánpótlás mérkőzések
· Országos Atlétika Diákolimpia döntő és tehetségkutató verseny Nyíregyházán
· Győzelem a Szekér László Emléktornán
· Megszerezte a 27. bajnoki címét a Nyíregyházi Sportcentrum Ülőröplabda csapata
· Bronzérem a Mini Kupáról
· Több mint ezer gyermek focizik azért, hogy Magyarországot képviselhesse Amerikában
· Hatházi Dóra Pozsonyban
· Ülőröplabda Magyar Bajnoki Döntő Nyíregyházán
· Fölényesen nyert a listavezető U12-es csapat
· III. Electrolux Nyíregyháza Félmaraton és Családi Futóverseny
· Helebrandt Máté megvédte a bajnoki címét!
· Továbbra is élen az U19
· Cél a bajnoki cím megvédése
· Bozsikos labdarúgó mérkőzések és Vollé2020 Röpsuli
· Junior kosárdöntő Debrecenben
· Bozsikos labdarúgó eredmények a hétvégén
· 100 mellen döntős Szurovcsák Ivett
· Új egyéni csúccsal a döntőben
· Szurovcsák Ivett: cél a Vb szint
· Második Szabó Lili a válogatottal
· 119. Úszó OB Debrecenben
· Továbbra is a tabella élén
· Grassroots labdarúgó torna Nyíregyházán
· FETI-VIZIG Futóverseny Tiszabercelen
· Bozsik eredmények a hétvégéről
· Eb-selejeztőre készül Szabó Lili

KÖRNYEZETÜNK
· Hálaadó szentmisével és harangszenteléssel zárult Szegeden a VII. Magyar Világtalálkozó
· Mit tegyünk érelmeszesedés esetén?
· Megújul Nyíregyházán a Városi Rendelőintézet
· Szelektív szombat
· Testvérvárosi találkozó a Mustárházban
· Küldöttgyűlés és kitüntetések a kamarában
· Szellőztető szökőkút a Bujtosi-tavon
· Elballagtak az ovisok, szeptembertől iskola
· Szúnyoglárva irtás
· Több ezren szenvednek tőle, de csak kevesen mesélnek róla
· Ideiglenes forgalomkorlátozás Nyíregyházán
· A természettel ismerkedtek a nyíregyházi gyerekek
· Vizes élőhelyek élővilágával ismerkedtek a nyírbátori óvodások
· A VII. Magyar Világtalálkozó, békenyilatkozat
· Valósítsa meg Ön is közösségépítő ötletét a Tesco támogatásával!
· Városnapok 2017. május 18-19.
· Még a héten várják az alkotásokat!
· Táborok: a legfontosabb, hogy offline legyen a gyerek egy hétig!
· Te rá mernél kötni egy gyereket az oroszlán hátára?
· Közös Rendvédelmi nap Nyíregyházán, emléktábla avatás
· Mit igyunk kavitációs zsírbontás után?
· Az idővel harcolnak a mentők, így segíthetjük őket
· Évértékelő megbeszélés a társszervek vezetőivel
· Magyar Világtalálkozó (május 14-21.)
· Még mindig anya a szülő, apa a fő kenyérkereső
· Madarak és Fák Napja az Egyetem Botanikus Kertjében
· Tűzoltónap Kisvárdán
· Vegyszeres növényvédelem
· Találkozás az év emlősével és madárfiókákkal a nyíregyházi Sóstói-erdőben

KÉKFÉNY
· Vádemelés a tímári rabló ellen
· Előzetesben a tiszaszentmártoni rablók
· Letartóztatták az örökösföldi kábítószer-kereskedőt
· Börtönbe kerülnek a dombrádi zsarolók
· Tíz év fegyházat kapott a kábítószerrel kereskedő
· Bíróság elé állították a családját éjszaka háborgató férfit
· Vádemelés emberölés miatt
· Letartóztatták az iraki embercsempészt a Mátészalkai Járásbíróságon
· Elfogták a nyíregyházi kerékpártolvajokat
· Hűtlen kezelés miatt ítélték el az egészségügyi intézményvezetőt
· Néhány percen belül elfogták az utcai rablót
· Német autókkal trükközött a kereskedő
· Körözött gépkocsik a csengersimai határátkelőhelyen
· 900 kiló borostyán és 125 ezer doboz cigaretta Záhonynál
· Forró vízbe esett az öt éves kislány!
· Eredményes volt a közvetítés!
· Fegyházbüntetés a cigaretta csempész bűnszervezet minden tagjának
· Halálra rúgta áldozatát a tiszabezdédi vádlott
· Elítélték a magát jósnőnek kiadó vádlottat
· Ittasan ültek a volánhoz húsvétkor!
· Kirabolta és bántalmazta volt élettársát
· Kartondobozokban lapult az adózatlan dohányáru
· Körözött gépkocsi Csengersimán
· Elrendelték a nyírturai emberölés gyanúsítottjának előzetes letartóztatását
· 10 év fegyházbüntetésre ítélték a nyíregyházi rablót
· Elfogták a nyírturai emberölés gyanúsítottját
· Jogerős ítélet a vállalkozót zsaroló vádlottakkal szemben
· Vádemelés a halálos kutyatámadás miatt
· Hat és fél év fegyházra ítélték a kábítószer-kereskedőt

HÍREK
· Emelési gyakorlat
· Ügyeskedő gyermeknapi program a stadionban
· Beszélő kezek - Tudományos és innovációs tehetség a megyében
· Baleset, tüzesetek, kidőlt fa
· Városi Gyermeknap Nyíregyháza, 2017. május 28.
· Gyermeknap Nagykállóban az Alma együttessel
· Európai Filmhét a Krúdy Moziban május 29-jun.2
· Katasztrófavédelmi gyermeknap
· Legyetek jók, ha tudtok! a nyíregyházi Szabadtéri Színpadon
· Közeleg a határidő!
· Vonattal ütközött egy motoros
· Nyíregyházán versenyeztek az önkéntes mentőcsoportok
· Szárhegyi Tűzoltók Napja
· Dobogós lett a szabolcsi páros
· Tüzesetek, balesetek
· Lezuhant egy vitorlázórepülő Nyíregyházán
· Mindenkinek Becsengettek! zárógála a Down Egyesület szervezésében
· Melléképület tűz, robbant a gázpalack
· Óvodások ismerkedtek a szakmával
· Újabb értékek az Értéktárba
· Mindenkit várunk a Kossuth térre!
· Kigyulladt a transzformátor
· Halálos baleset a 4-es főúton
· IV. Nyíregyházi Magyar Kard Napja
· Négy kocsi ütközött!
· Ülésezett a Polgári Védelmi Szövetség
· Tűzoltási gyakorlat Nyíregyházán
· Ünnepi Közgyűlés
· Fakivágás, forgalmi akadály!
· Méhészkedtek a tűzoltók!

ISKOL@P
· Színházi nevelés a záhonyi középiskolában
· Tavaszi HíD-járaton a záhonyi kollégisták
· Február 24-én éjfélig lehet jelentkezni a felsőoktatásba

KULTÚRA
· Az eltűnt IDŐ nyomában - Sipos László fotográfussal
· Sikeres drámás műhelyek
· Országos diákszínjátszó fesztivált rendeztek Nyíregyházán
· Bécsi művész – nyíregyházi kiállítótermekben
· Vakondok 4 filmbemutató Nyíregyházán
· Kihirdették a versenyprogramot
· Egy római férfi Nyíregyházán
· A Főfőnököt mutatják be a „bolondozás napján”
· Kodály ünnep a Cantemus Kórussal
· Néptáncantológia a Budapesti Operettszínházban
· Indul a II. Nemzeti VERSeny
· A hónap műtárgya: borotvatartó
· Balett, néptánc, moderntánc – egyetemi diplomával
· Középiskolások zenei versenye
· A hónap műtárgya: Jékey Ferenc kitüntetései
· A Magyar Kultúra napja Nyírbogáton
· Kölcsey vers- és prózamondó verseny a Móricz Zsigmond Könyvtárban
· Három napos Táncfarsang egyetlen videóban
· 2017-ben is lendületben a Móricz Zsigmond Színház
· Irodalmi Dominó a MŰvészben
· Tíz színész egy plakáton – Függöny, fel! hamarosan!
· Göttinger Pál a Móricz Zsigmond Színház új főrendezője
· Nagyszínpadon a Várj, míg sötét lesz
· 1956 a Szemlében
· Karácsonyi videoklip a Képmás zenekartól
· Tündérek vannak...
· Díjesővel zárt a 16. Kaleidoszkóp VersFesztivál Vácott
· Karácsonyi meglepetések is várják a nézőket

INTERNET
· Terjed a helyfüggetlen e-mailezés
· Strukturált intézményrendszer az egészségügyben

HIRDETÉS


Add to Google
Főszerkesztő: Halász Csaba kiadja a SzabolcsNet Bt.
Impresszum | Hirdetési árak

Médiatámogatónk:
zahnarzt ungarn dentist hungary
zahnarzt implantat ungarn dentist implant hungary
Partnerek:
http://www.items.hu/ web directory A magyar linkjegyzék Magyar Honlap Linkek LinkBank