Vissza a címoldalra

2016. július. 26. Kedd - Anna, Anikó
HÍRLAP FÓRUM FILMSZEMLE PROGRAMOK WEBKAMERA  
  Keresés
KÖZÉLET | HÍREK | KULTÚRA | SPORT | KÖRNYEZETÜNK | KÉKFÉNY | VÉLEMÉNY | TÉNYKÉP |
INTERJÚ | ISKOL@P | EU | INTERNET | PROGRAMOK | ÍRÓDIÁK |
 SPORT
· Skóciában nem sétagaloppon vesz részt!
[2016.07.19.]
A hétvégén, július 24-én vasárnap a Skóciában rendezendő Spartan Race (akadály és terepfutás) Európa Bajnokságon a nyíregyházi Fekete Andor képviseli hazánkat és egyben városunkat is.

· Indul az új szezon a magyar NB I-ben
[2016.07.13.]
Böde és Gera újra itthon - indul az OTP Bank Liga, azaz a magyar NB I - az interneten is élőben adja a magyar bajnokság meccseit az M4 Sport.

· Újra strandröplabda verseny Nyíregyháza központjában
[2016.06.29.]
Strandröplabda versenyt városközpontban Magyarországon először, Nyíregyházán szerveztek 2012-ben a Hübner-H Kft. jóvoltából. Így az idén már ötödik alkalommal rendezik meg június 30 és július 3. között.

· Szurkolói szívvel az olimpiára
[2016.06.24.]
A Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Telekom a több mint két évtizedes közös múltra visszatekintő kapcsolata valamint a Nemzetközi Olimpiai Nap alkalmából közös sajtótájékoztatót tartott.

· Jubileumi Kölcseys érmek
[2016.06.23.]
Immár 25. idényét töltötte a Kölcsey DSE kézilabda leánycsapata az NB II-es bajnokságban! A Hadobás tanítványok megkoronázva a negyedszázados jubileumot dupla sikert értek el, a felnőtteknél bronz, míg a junior mezőnyben ezüstérmet szereztek.

· Kispályás gála díjkiosztóval
[2016.06.23.]
Véget ért az Intersport-Nyíregyházi Sportcentrum kispályás focibajnoksága, aminek az ünnepélyes díjkiosztóját szerdán tartották ünnepélyes külsőségek között a Városháza Dísztermében.

· II. Gindele György emléktorna Kisvárdán
[2016.06.21.]
Pénteken rendezte meg a Kisvárdai Katasztrófavédelmi Kirendeltség a II. Gindele György emléktornát Kisvárdán. A Várkerti pályán kilenc csapat részvételével zajlott a küzdelem.

· Befejeződött az Amatőr Teke Bajnokság
[2016.06.10.]
Az elmúlt év augusztusában indult és a napokban fejeződött be a Városi Amatőr Nyíregyházi Sportcentrum Teke Csapatbajnokság.

· Aranyérem az orvosi világjátékról
[2016.06.09.]
Az évente megrendezésre kerülő orvos –egészségügyi (WORLD MEDICAL AND HEALTH GAMES) világjátékot 2016-ban Mariborban, a festői szépségű szlovén városban rendezték, amely 2012–ben Európa Kulturális Fővárosa is volt.

· Kölcseys kézilabda gála
[2016.06.08.]
A hétvégén nagyszabású kézilabda gálát szervezett Hadobás István a Nyíregyházi Kölcsey DSE edzője egykori és jelenlegi tanítványai részvételével.

· Pecáztak és fociztak a tűzoltók
[2016.06.04.]
Pénteken rendezte meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzoltószövetség az V. Turkó Sándor tűzoltó horgász emlékversenyt Nyíregyháza-Oroson, a 41-es számú főút melletti horgásztavon. Míg a Mátészalkai Katasztrófavédelmi Kirendeltség szervezésében megrendezték a megyei kispályás labdarúgó tornát a mátészalkai városi sportpályán.

· EDU-val ünnepel a bajnok Spartacus
[2016.06.03.]
A Nyíregyháza Spartacus FC az NB-III Keleti csoportjában a bajnokságot az első helyen zárta, melyet az utolsó mérkőzés után megünnepelnek. A klub meghívott sztárvendége ebből az alkalomból, az 1970-es mexikói futball világbajnokság brazil játékosa; Jonas Eduardo Américo, EDU.

· A debreceni fiúk ezüstérmesek lettek Milánóban
[2016.05.31.]
A Bajnokok Ligája döntőjében szereplő Atletico Madrid utánpótláscsapatát is legyőzte a Debreceni Labdarúgó Akadémia a Foci a barátságért program 31 ország részvételével lezajlott utcai foci bajnokságán.

· Idén is hatalmas siker volt a Kihívás Napja!
[2016.05.26.]
Május 25-én országszerte lezajlott a Kihívás Napja. A 25 éve méltán népszerű rendezvény az idén 122 településen és 125 tagintézményben közel egy millió embert mozgatott meg. Szabolcsi település és iskolák is vannak a legaktívabbak között.

· Sárkányhajó Roadshow Tokaj
[2016.05.23.]
Az idén már negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Tokaji Sárkányhajó kupa a Tokaj-Rakamaz Zenit Vízibázison 2016. június 24-25-én. A Sárkányhajó Roadshow versenysorozat programja az érdeklődők minden igényét kielégíti.

· Rekord számú induló a szépkorúak viadalán!
[2016.05.20.]
Mintegy 600 szépkorú részvételével rendezte meg a Nyíregyházi Sportcentrum kft. pénteken, Nyíregyházán a Városi Stadionban a már hagyományos 3. „Szépkorúak” Nyíregyházi Sporttalálkozóját.

· Pünkösdnapi verseny a Baktai-erdőben
[2016.05.15.]
11. alkalommal rendezte meg a Pünkösdnapi NYÍRERDŐ-futást a Nyárády Mihály Általános Iskola és a Baktalórántházi Erdészet. A rendezvénnyel a környezettudatos magatartás fontosságára, az egészséges életmódra és az erdők védelmére szerették volna felhívni a figyelmet a szervezők.

· Grassroots Labdarúgó Torna Nyíregyházán
[2016.05.09.]
Magyar Speciális Olimpiai Szövetség szervezésében Grassroots Labdarúgó regionális Tornát rendeztek Nyíregyházán a Speciális szakiskolák tanulásban akadályozott sportolói számára.

· Magyar csapat is részt vesz az UEFA Bajnokok Ligája döntőjén
[2016.04.27.]
Franz Beckenbauerrel, a „Császárral” is találkozik Milánóban a Debreceni Labdarúgó Akadémia csapata a Gazprom „Foci a barátságért” programján, melynek keretein belül a csapat nemzetközi fórumon és focibajnokságon képviseli hazánkat.

· Grassroorts Labdarúgó Torna Nyíregyházán
[2016.04.22.]
Magyar Speciális Olimpia Szövetség, Magyar Labdarúgó Szövetség Grassroots Programjaként labdarúgó tornát rendezett középsúlyos értelmi fogyatékossággal élő játékosok alkotta csapatok számára Nyíregyházán az NYVSC Tiszavasvári úti pályán.

· Zsinórlabda regionális döntő Nyíregyházán
[2016.04.14.]
Zsúfolásig megtelt szerdán, Nyíregyházán a Bárczi Gusztáv Általános Iskola és Készségfejlesztő Speciális Szakiskola tornacsarnoka csapatokkal, akik a zsinórlabda regionális döntőjére érkeztek Jász-Nagykun-Szolnok, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékből.

· Állami gondozott gyerekek focikupája
[2016.04.12.]
Nevelőszülőknél és gyermek-
otthonokban élő, 10-12 éves gyermekek vehetnek részt idén a világ legnagyobb, gyerekeknek szóló futball tornája, a Danone Focikupa a Gyermekekért hazai fordulóiban.


· Még lehet nevezni az idei Kihívás Napjára!
[2016.04.11.]
Április 28-ig nevezhetnek a települések Magyarország legnagyobb szabadidősport eseményére.

· Szavazzon a magyar paralimpikonokra!
[2016.04.05.]
A riói paralimpia évében, a felkészülés utolsó nagy hajrájához kíván hozzájárulni K&H mozdulj! paralimpiai kártyaprogram a sportolók anyagi segítésével. A 9 jelölt között egy nyíregyházi sportoló is található – Veres Amarillára április 30-ig lehet szavazni.

· Második helyen végzett a hazai csapat a III. NI Nemzetközi Jégkorong Tornán
[2016.04.05.]
A Debreceni Hoki Klub április 2-3-án rendezte meg a III. National Instruments Nemzetközi Jégkorong Tornát a Debreceni Jégcsarnokban, ezúttal az U 13-as korosztály számára.

· Nemzetközi Jégkorong Torna Debrecenben
[2016.03.31.]
A Debreceni Hoki Klub az idén már harmadszor rendezi meg azt a nemzetközi jégkorong tornát, amelynek névadó szponzora a National Instruments Hungary Kft.

· Nyuszi futás
[2016.03.22.]
A Nyíregyházi Sportcentrum és a Szabolcs Takarék szervezésében az idén is megrendezik a már hagyományos Nyuszi Futást Nyíregyházán a Városi Stadionban.

· Integrált megyei Sportnap Gyulaházán
[2016.03.21.]
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Fogyatékos Sportolók Szövetsége közösen pályázati támogatásból integrált megyei sportnapot szervezett Gyulaházán.

Sakk emlékverseny - indexkelet.hu

Sakk emlékverseny

2013.04.12.

Mihalkó József Emlékversenyt szervezett a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Sakkszövetség és a Piremon S.E - hagyományteremtő szándékkal.

A sakkversenyt április 13-án (szombaton) 10 órakor ünnepélyes megnyitóval veszi kezdetét.
Helye: a Megyeháza nagyterme.

A verseny fővédnöke: Seszták Oszkár országgyűlési képviselő, a Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Önkormányzat elnöke.
A verseny védnöke: Kozma Péter országgyűlési képviselő, a Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Sakkszövetség elnöke.

Az országos versennyel (kb. 80 résztvevő) tisztelegni szeretnének a 2011. karácsonyán elhunyt egykori megyei sakkozó, levelezési sakkolimpikon, szakosztályvezető és kiváló ifjúsági oktató emléke előtt.
A verseny rövid szünetekkel zajlik majd, az ötödik forduló után ebédszünetet tartanak. Eredményhirdetés közvetlenül a hetedik forduló után várható.

A díjakat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat ajánlotta fel–, tájékoztatta lapunkat Demeter Zsuzsa sajtóreferens.Nyomtatható verzió
Küldés e-mailben

KÖZÉLET
· Évet értékelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség
· Megyei megemlékezés a forradalom és szabadságharcra
· Tízmilliárdos oktatásfejlesztési projekt a gyerekekért
· Miniszteri elismerés
· Beszámolt a megyei rendőrfőkapitány
· Segítségnyújtás a szatmári településeknek
· A Holokauszt áldozataira emlékeznek
· Megyenapi ünnepség Beregdarócon
· Sajtóközlemény
· Nem alamizsnát, munkát követelnek!
· Segítő program
· Kormányablakok nyílnak megyeszerte
· Konferencia Nyíregyházán
· Nemzetközi együttműködés
· Családtámogatási ügyek intézése a Kormányhivataloknál
· Együttműködési megállapodás
· Kinevezték az új főkapitányt.
· Felmentették a főkapitányt!
· Városvédők tisztújító közgyűlése
· Civil szervezetekkel kapcsolatos tájékoztatás
· Megyei kormányhivatal közleménye
· Nyíregyházi Törvényszék tájékoztatása
· Változásbejegyzés 2015. március 15-ig!
· Mangol Csilla távozik a kórház éléről
· Sajtóközlemény
· Tájékoztatás - ügyfélfogadási rend
· Szervezetfejlesztés a nyíregyházi önkormányzatánál
· Ügyfélfogadási rend változása
· Demostráció miatt félpályás útlezárások!

EU
· Euroscola-játék strasbourgi utazásért
· Meghirdették a 2016-os Európai Ifjúsági Károly-díjat
· Új üzemcsarnokból termelnek a vegyipari világpiacra
· Akadálymentes kapitányságok
· Épülhet az út Szaniszló felé
· Megújult a Nyírmadai Művelődési Ház
· Szolnokon vetélkedtek a szabolcsi diákcsapatok
· Uniós vetélkedő régiós döntőjében a záhonyi kollégisták
· Energetikai felújítás az ibrányi iskolában
· Szakmai gyakorlat Spanyolországban
· Uniós vetélkedő középiskolásoknak
· Brüsszeli források a régió fejlődéséért
· Nyíregyháza üdvözletét küldi
· Uniós támogatásból egészségprogram
· Uniós támogatás a történelmi emlékek gyűjtésére
· Megújul Nyírmada központja
· Uniós támogatás a kótaji idősek otthonának

INTERJÚ
· Helyszíni szemle, megjelent Sipos László új könyve
· Templomok több tételben
· Több mint három évtizedes helytállás
· Egy fotográfussal az értékek nyomában
· Élet három földrészen
· Egyszeri és megismételhetetlen élmény
· Titkot rejtő műemlékek
· Nyíregyházán járt a mester
· Munka, foci, család
· Az év vállalkozója
· Fejlesztés és takarékosság
· Nem emlékműként akart visszajönni
· Húszezer embert várnak a fesztiválra

TÉNYKÉP
· Előzzük meg a kihűlés miatti tragédiákat!
· Kamarai törvény módosítása
· 2011-ben történt IV.
· 2011-ben történt III.
· 2011-ben történt II.
· 2011-ben történt I.
· Zsebtolvajok, házalók célpontjai vagyunk!
· Mit kell tudni az ingatlan végrehajtásról?
· Részletfizetés a végrehajtási eljárásban!
· Előzzük meg a kihűléseket!

VÉLEMÉNY
Az itt közölt vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját. Ha valamelyik felkeltette érdeklődését, várjuk hozzászólását a http://forum.szabolcs.net címen.Ha más témáról van véleménye, küldje el az info@szabolcs.net cimre.
· Nem pánikot keltenek a rákbetegek, hanem élni akarnak
· Ha elveszik a gyógyszerünket, hamarabb kell meghalnunk!
· Antifasiszta demonstráció – tüntetés a Jobbik ellen
· Roma összefogás(?)
· Olcsó húsnak híg a leve
· Vámmustra
· Az olimpia margójára

SPORT
· Skóciában nem sétagaloppon vesz részt!
· Indul az új szezon a magyar NB I-ben
· Újra strandröplabda verseny Nyíregyháza központjában
· Szurkolói szívvel az olimpiára
· Jubileumi Kölcseys érmek
· Kispályás gála díjkiosztóval
· II. Gindele György emléktorna Kisvárdán
· Befejeződött az Amatőr Teke Bajnokság
· Aranyérem az orvosi világjátékról
· Kölcseys kézilabda gála
· Pecáztak és fociztak a tűzoltók
· EDU-val ünnepel a bajnok Spartacus
· A debreceni fiúk ezüstérmesek lettek Milánóban
· Idén is hatalmas siker volt a Kihívás Napja!
· Sárkányhajó Roadshow Tokaj
· Rekord számú induló a szépkorúak viadalán!
· Pünkösdnapi verseny a Baktai-erdőben
· Grassroots Labdarúgó Torna Nyíregyházán
· Magyar csapat is részt vesz az UEFA Bajnokok Ligája döntőjén
· Grassroorts Labdarúgó Torna Nyíregyházán
· Zsinórlabda regionális döntő Nyíregyházán
· Állami gondozott gyerekek focikupája
· Még lehet nevezni az idei Kihívás Napjára!
· Szavazzon a magyar paralimpikonokra!
· Második helyen végzett a hazai csapat a III. NI Nemzetközi Jégkorong Tornán
· Nemzetközi Jégkorong Torna Debrecenben
· Nyuszi futás
· Integrált megyei Sportnap Gyulaházán

KÖRNYEZETÜNK
· A parlagfű légi felderítése kezdődik!
· Játszószőnyegeket vizsgált a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság
· Megéri ipari cégnél dolgozni
· 13+1 fontos válasz az országos állami vastagbélszűrésről
· Innovatív eszközökkel segíti a K&H a gyermekek kíméletes gyógyítását
· Nyírbátorban a Szentvér utca első szakaszán megindult a forgalom
· Pszichiátriai kényszerkezelés – veszélyben vagyunk?
· Útépítés és javítás 2016, növényvédelmi munkák
· Minőségi táplálkozás: rostok-gyümölcsök és fehérjék
· Kidőlhetnek a sorból az import használt autók!
· Kertszépségverseny
· Burgonya fajtabemutató Nyíregyházán
· Megelőzhetők a gépkocsifeltörések!
· Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság közleménye
· Elindult az ellenőrzés!
· Az Észak-Alföldön lakók még mindig a pirulákban hisznek!
· A pszichiátriáról eltűnt férfi nyomában
· A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság napszemüvegeket vizsgált
· Fogyás hasról eredményesen – nem lehetetlen
· Nyíregyházi példára Budapesten is!
· A Tigáz több tucat önkéntese segített Nagyhódos lakosainak
· Jól előkészített fesztiválok, biztonságos szórakozás
· Itt a fesztivál szezon, mire érdemes figyelnünk?
· Az idősödő munkavállalók munkában tartása megtérül
· Fakivágás
· Játszótér felújítás önkéntes munkával
· Ha nyár, Szárnyas Sárkány Fesztivál
· Jövőkép a hátrányos helyzetű gyerekeknek
· Műanyag palackokkal a Holdra

KÉKFÉNY
· Motorkerékpárt loptak Nyíregyházáról
· Megverték a kártyaparti nyertesét Aranyosapátiban!
· Fiával ment lopni, az ügyészség vádat emelt ellene
· „Molotov koktéllal” ment vissza a szórakozóhelyre!
· Halálos vonatgázolás Újfehértó és Császárszállás között
· Cigarettával kábították el a sértettet!
· Vádemelés az évek óta „herbállal” kereskedő nyíregyházi férfi és két női társa ellen
· Késelésig fajult a vita Tuzséron!
· Lépcsőházakból loptak kerékpárokat!
· A nő bottal ütötte, majd kirabolta a férfit!
· Hamisított olajon csúszott el a számlagyár!
· Órát lopott, letartóztatták!
· Előzetes letartóztatások
· Kábítószert árult a baktalórántházi család
· Forró nyomon elfogták a késelőt
· Vádemelés a járási hivatal egyik vezető beosztású dolgozója ellen
· Egy nyomon több bűncselekményt derített fel Nokedli
· Kirabolták az országjáró turistát
· Drogterjesztő hálózatot számoltak fel a szabolcsi rendőrök
· Két és félmilliárdot csalt el a fővárosi munkaerő-kölcsönző bűnszervezet
· Csempészcigarettát rejtett a gépkocsi Sonkádon
· Lincselés a baleset miatt!
· Kifosztotta a kerekesszékes sértettet!
· Rendőrségi hírek a megyéből
· Megfutamodott a rabló, tíz évet is kaphat!
· Céges autónak álcázták a csempészjárművet!
· Csak a szem elől lehet elrejteni a cigit!
· Egymillió forintos átok!
· Első munkanapján halt meg a 33 éves munkavállaló!
· Két buszmegálló üvegét törték be Nyíregyházán

HÍREK
· III. Aranykalász Fesztivál Apagyon.
· Forgalomkorlátozás és elterelés Nyíregyházán
· Útépítés és javítás -NYÍRVV (július 25-30.)
· Ókori androidokat is kutat
· A vízből mentést gyakorolták
· Póni a szennyvízgödörben!
· Játszótér felújítás Jósavárosban
· Hét ország fiataljai találkoztak
· Hosszú távú együttműködés
· Éves állománygyűlés Mátészalkán
· TISPOL akció július 25. és 30. között
· Hogy kevesebb viharkár legyen!
· Helyismereti gyakorlat Nyírbátorban
· A roncsokból szedték ki az utasokat!
· Kedden ismét „Muzsikáló Múzeum”!
· Csempészcigaretta és hamis alvázszám
· Műszaki mentési gyakorlat Mátészalkán
· Új épületben a Kemecsei Rendőrőrs
· Baleset történt a 4-es főúton Székely külterületén
· Villanyoszlopnak ütközött, égett az istálló!
· A behajtási költségátalányról!
· Megtelt élettel a Papok rétje!
· Útfelújítás miatt forgalomkorlátozás!
· Életmentő rendőrök Kéken
· „Új szavak...” – új habilitáció az egyetemen
· Megyei Polgárőr Napot tartottak Ajakon
· Idén 50 éves a Debreceni Virágkarnevál!
· Árokba hajtott, életét vesztette!
· Első helyezés a felsőoktatási véradóversenyen, díjátadó az EFOTT-on
· A létesítményi tűzoltókkal gyakoroltak
· Dőltek a fák a viharos szélben, elöntött pincék!
· Halálos kimenetelű baleset Kisvárdán

ISKOL@P
· Színházi nevelés a záhonyi középiskolában
· Tavaszi HíD-járaton a záhonyi kollégisták
· Február 24-én éjfélig lehet jelentkezni a felsőoktatásba

KULTÚRA
· Nyilvános a XV. VIDOR Fesztivál színházi programja!
· 50. Nyírbátori Zenei Napok
· Nemzetközi kórusversenyt nyert Cantonigrosban a Cantemus Vegyeskar
· Muzsikáló Múzeum
· Maria de Faykod egyedülálló kiállítása nyílt Máriapócson
· TáncKluzív – DanceClusive
· Macedóniában énekelt a Cantemus Gyermekkar
· Imádta a közönség a Móricz Zsigmond Színház idei évadát
· Nyíregyházi alkotó a Jelen! antológiában
· Az „Állóvíz” most is fodrozódik
· Magyar Hollywood Túra 2016
· A könyv ünnepének megnyitója a Kossuth téren
· A Magyar Teátrumi Társaság tagja lett a Móricz Zsigmond Színház
· Lezárult az évad a Móricz Zsigmond Színházban
· Lezárult az évad a Móricz Zsigmond Színházban
· Táncművészeti Fesztivál Nyíregyházán
· Ifjú tehetségek hangversenye
· Meglepetés kiállítás, életmű válogatás Nyírbátorban
· Múzeumi világnap, Sóstói Múzeumfalu
· Dr. Ratkó Lujza elismerése
· Török Anna is érkezik a Grease stábjával
· Öt különböző városba viszi előadásait a Móricz Zsigmond Színház
· Az egyetem kórusa is fellép a Budapesti Tavaszi Fesztiválon
· Cantemus mese bérlet
· Nemzeti Filharmonikusok kamarakoncertje
· A Tevan család nyomdai és kulturális öröksége
· Nyilvános a Szabadtéri Nyár idei programja
· Nyíregyházi Szabadtéri Nyár
· Különleges koncertek előtt a Cantemus Vegyeskar és a Pro Musica Leánykar

INTERNET
· Terjed a helyfüggetlen e-mailezés
· Strukturált intézményrendszer az egészségügyben

HIRDETÉS


Add to Google
Főszerkesztő: Halász Csaba kiadja a SzabolcsNet Bt.
Impresszum | Hirdetési árak

Médiatámogatónk:
zahnarzt ungarn dentist hungary
zahnarzt implantat ungarn dentist implant hungary
Partnerek:
http://www.items.hu/ web directory A magyar linkjegyzék Magyar Honlap Linkek LinkBank