Vissza a címoldalra

2016. július. 28. Csütörtök - Szabolcs
HÍRLAP FÓRUM FILMSZEMLE PROGRAMOK WEBKAMERA  
  Keresés
KÖZÉLET | HÍREK | KULTÚRA | SPORT | KÖRNYEZETÜNK | KÉKFÉNY | VÉLEMÉNY | TÉNYKÉP |
INTERJÚ | ISKOL@P | EU | INTERNET | PROGRAMOK | ÍRÓDIÁK |
 KÖRNYEZETÜNK
· Kiterjesztett jelzőrendszer a házi segítségnyújtásban
[2016.07.27.]
Nyíregyházán sajtótájékoztatón mutatták be a Digitális Magyarország Nyíregyházi Alprogramján belül megvalósult új kiterjesztett jelzőrendszeres szolgáltatást.

· 111 ezer felvételiző sorsa dőlt el kedden este
[2016.07.26.]
Július 26-án kiderült, hogy hol húzták meg idén a ponthatárokat a felsőoktatási felvételi során. Idén 111 ezernél is többen izgulhatnak, hogy sikerül-e bekerülniük a vágyott szakra.

· A parlagfű légi felderítése kezdődik!
[2016.07.26.]
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc- biztonsági és Földművelésügyi Főosztály Növény- és Talajvédelmi Osztály felhívja a gazdálkodók figyelmét, hogy 2016. augusztus első dekádjában elkezdődik a parlagfűvel fertőzött táblák légi úton történő felderítése.

· Játszószőnyegeket vizsgált a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság
[2016.07.26.]
A hatóság munkatársai összesen 12 fajta játszószőnyeg esetében végezték el a laboratóriumi vizsgálatokat a vonatkozó szabványok figyelembevételével, melynek során 7 féle termék (59%) bizonyult nem megfelelőnek.

· Megéri ipari cégnél dolgozni
[2016.07.26.]
A hazai vállalkozások túlnyomó részének nem áll szándékában munkavállalót felvenni, így nem várható a szektorban a foglalkoztatás látványos javulása. Fizetésemelésre a kkv-k durván harmada készül, az ipari szektorban azonban ez közel minden második cégre igaz – derül ki a K&H kkv bizalmi index adataiból.

· 13+1 fontos válasz az országos állami vastagbélszűrésről
[2016.07.26.]
Miután a daganatos betegeket képviselő Gyógyulj Velünk Egyesület júniusban tiltakozott az állami vastagbélszűrés elindításának 2019-re való elhalasztása ellen, most örömmel nyugtázza a betegszervezet, hogy a nyilatkozatok szerint 2017-től mégiscsak az ország minden 50 és 70 év közötti lakosát szervezett vastagbélszűrésre hívják.

· Innovatív eszközökkel segíti a K&H a gyermekek kíméletes gyógyítását
[2016.07.23.]
9 megye 14 gyermekegész-
ségügyi intézménye összesen 20 millió forint értékű eszköztámogatásban részesült a K&H gyógyvarázs programnak köszönhetően. A műszerek között olyan innovatív, korszerű eszköz is található, amellyel a legkisebb betegek vizsgálata és gyógyítása hatékonyabban és kíméletesebben elvégezhető.


· Nyírbátorban a Szentvér utca első szakaszán megindult a forgalom
[2016.07.22.]
Nyírbátorban a 471-es főúton lévő Édesanyák úti körforgalom bejáratánál eltávolítottuk az útlezáró táblákat és ezzel megindulhatott a forgalom a Szentvér utca első szakaszán és az újonnan épített körforgalomban.

· Pszichiátriai kényszerkezelés – veszélyben vagyunk?
[2016.07.22.]
A pszichiátriai kényszerbeszállí-
tások száma Magyarországon megdöbbentően magas, és számos esetben nem is indokolt, ez a tapasztalata annak az emberjogi szervezetnek, amely kifejezetten a pszichiátriákon történő jogsértések feltárásával foglalkozik.


· Útépítés és javítás 2016, növényvédelmi munkák
[2016.07.18.]
Elkezdődött az útépítés Nyíregyházán a Merkúr és Mohács utcákon, ahol jelenleg az előkészítő munkák folynak: szikkasztó kutak, csapadékcsatornák és szegélyek építése, a meglévő alap fellazítása stb. Ezen a két útszakaszon előreláthatóan augusztus elejére befejeződnek a munkálatok.

· Minőségi táplálkozás: rostok-gyümölcsök és fehérjék
[2016.07.18.]
Minőségi táplálkozás alatt a szervezetünk működéséhez elengedhetetlen tápanyagok bevitelét értjük, méghozzá megfelelő arányban és esetenként minél feldolgozatlanabb formában.

· Kidőlhetnek a sorból az import használt autók!
[2016.07.17.]
A statisztikák alapján továbbra sem érte el csúcsát a használt autó import, 2016 első félévében ugyanis változatlanul nő a külföldről behozott gépkocsik száma Magyarországon. A tendenciákat figyelve növekszik annak a veszélye, hogy hazánk a kilencvenes évek elejéhez hasonlóan roncstemetővé válhat, ugyanis még mindig idős autókat vásárolnak legtöbben.

· Kertszépségverseny
[2016.07.16.]
Július 19-ig (kedd) lehet jelentkezni a nyíregyházi Kertszépségversenyre. A 4. évben megrendezett akció célja a város szépítése, a kulturáltabb, rendezettebb településkép kialakítása.

· Burgonya fajtabemutató Nyíregyházán
[2016.07.15.]
Az EURO SOL Kft burgonya fajtabemutatót tartott július 15-én, pénteken, Nyíregyházán. A szervezők ezúttal az EUROPLANT Pflanzenzucht GmbH 30 burgonyafajtát tárták az érdeklődők elé a szakmai tanácskozással egybekötött bemutatón, ahol több mint kétszáz fő, a szakma iránt érdeklődő vett részt.

· Megelőzhetők a gépkocsifeltörések!
[2016.07.15.]
Az utastérben, látható helyen hagyott táska csábító lehet a potenciális elkövetőknek! Ne hagyja ott!

· Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság közleménye
[2016.07.14.]
Kézben a segítség - hasznos fogyasztóvédelmi mobilalkalmazás segíti a magyar fogyasztókat külföldi utazásaik során.

· Elindult az ellenőrzés!
[2016.07.14.]
Július elejétől augusztus végéig tart a NAV nyári ellenőrzéssorozata az országban. A turisták által kedvelt üdülőhelyeken, vendéglátóhelyeken, strandokon, nyári fesztiválokon, szabadtéri rendezvényeken, szállásadóknál, rendezvényszervezőknél, tüzépeken lehet számítani a NAV munkatársaira akár munkaidőn kívül és hétvégén is.

· Az Észak-Alföldön lakók még mindig a pirulákban hisznek!
[2016.07.13.]
Az Észak-Alföldön lakók még mindig a tabletta formájú fájdalomcsillapítók hatékonyságában hisznek, ha mozgással kapcsolatos problémákról van szó derült ki egy országos, reprezentatív kutatásból, ami azt mérte fel, hogy hány embert érintenek a különböző ízületi és izomproblémák és miként kezelik ezeket.

· A pszichiátriáról eltűnt férfi nyomában
[2016.07.13.]
Hogyan tűnhetett el szőrén-szálán egy lekötözött, tompára gyógyszerezett, pelenkázott férfi a pszichiátriáról úgy, hogy hónapok óta nyoma sincs? Erre a kérdésre keresi a választ a férfi családja. A család tanácstalan, a rendőrség nyomoz.

· A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság napszemüvegeket vizsgált
[2016.07.12.]
A nyári melegben az erős napsugárzás és az UV-sugarak elleni védekezés egyik legfontosabb eszköze a napszemüveg. A jó napszemüveg lencséje maximális védelmet biztosít a napsugárzás káros hatásai ellen, csökkenti a szembe jutó fény erősségét, nem torzít és sérülésmentes.

· Fogyás hasról eredményesen – nem lehetetlen
[2016.07.08.]
Ha kelleténél kicsit nagyobb lett a pocakunk, akkor egyből kevesebb az önbizalmunk, nem érezzük jól magunkat a bőrünkben. Szorít a nadrág, nem úgy áll a felső, a bikiniről nem is beszélve! Mit tehetünk ilyenkor?

· Nyíregyházi példára Budapesten is!
[2016.07.07.]
Az ötlet nem új. Az ötlet egyedi és sikeres. A Down Egyesület 2011-ben nyitotta meg a Csodavár Korai Fejlesztő Centrum és Játszóház nevet viselő intézményét Nyíregyházán. A már jól működő intézmény nagy testvérének alapkövét helyezték el Budapesten, a XV. kerületben, az Árvavár u. 1. szám alatt.

· A Tigáz több tucat önkéntese segített Nagyhódos lakosainak
[2016.07.07.]
23 Tigáz dolgozó ajánlotta fel segítségét az alig több mint 100 fő lakosságú Nagyhódosnak, ahol az elmúlt hetek természeti csapásai sok idős és szegénységben élő ember otthonában okoztak súlyos károkat.

· Jól előkészített fesztiválok, biztonságos szórakozás
[2016.07.06.]
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében több tucat szórakozóhelyen és szabadtéri rendezvényen tartott ellenőrzést a katasztrófavédelem.

· Itt a fesztivál szezon, mire érdemes figyelnünk?
[2016.07.05.]
Megindult a fesztivál szezon. Szinte nincs olyan nap, amikor ne lenne lehetőség kikapcsolódni egy-egy fesztiválon, vidéki rendezvényen, helyi ünnepségen, vásáron. Ilyenkor jellemzően többet fogyasztunk, vásárolunk, de mire érdemes figyelnünk?

· Az idősödő munkavállalók munkában tartása megtérül
[2016.07.05.]
Az Európai Munkavédelmi Ügynökség (EU-OSHA) adatai szerint a demográfiai változásoknak köszönhetően 2030-ra Európában minden harmadik aktív munkavállaló az idősebb, 55-64 éves korosztályból fog kikerülni.

· Fakivágás
[2016.07.04.]
Fakivágási és faápolási munkálatokat végez a NYÍRVV Nonprofit Kft. 2016. július 5-én (kedd) 07:00 órától 14:00 óráig a Lobogó u. 2-6. szám előtt.

· Játszótér felújítás önkéntes munkával
[2016.07.04.]
Önkéntesek újították fel Jósavárosban a Robinson dombnál található fa játszóteret. A nyíregyházi Tesco Áruház csaknem húsz dolgozója és vezetői a játékokon kívül a kerítést és a padokat is lefestették.

· Ha nyár, Szárnyas Sárkány Fesztivál
[2016.07.04.]
Látogasson el július 8-9-10-én a Sárkányok földjére, Nyírbátorba, hogy a Szárnyas Sárkány Nemzetközi Utcaszínház Fesztivál nem mindennapi szabadtéri hangulatát átélje.

Januárban kérhetik a támogatás kifizetését a fiatal gazdák - indexkelet.hu

Januárban kérhetik a támogatás kifizetését a fiatal gazdák

2012.01.23.

A fiatal mezőgazdasági termelők 2012. január 1-31. között kérhetik támogatásaik kifizetését. A támogatási összeg 90, illetve 10%-ára vonatkozó kifizetési kérelem benyújtási feltételeiről a megjelent MVH közleményekben olvashatunk– tájékoztat a Magyar Agrárkamara felhívásában.

A fiatal mezőgazdasági termelők támogatásával kapcsolatban mind a 2007-ben, mind pedig a 2009-ben támogatási kérelmet benyújtó és támogatást elnyert fiatal gazdálkodók nyújthatnak be kifizetési kérelmet.

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal 178/2011. (XII.20.) és a 179/2011. (XII.20.) számú MVH közleménye tartalmazza a támogatás 90 (2009 évben támogatási kérelmet benyújtók), illetve 10 százalékos (2007-ben támogatási kérelmet benyújtók) részének kifizetésére vonatkozó feltételeket és formanyomtatványokat.

A fiatal gazdák mindkét esetben postai úton 2012. január 1-31. között juttathatják el kifizetési kérelmüket a közlemény mellékletében lévő formanyomtatványon, az ügyfél székhelye/lakóhelye szerint illetékes MVH megyei kirendeltségéhez.

2007. évben támogatási kérelmet benyújtókra vonatkozó főbb tudnivalók

A támogatási összeg fennmaradó 10%-ára vonatkozó kifizetési kérelem benyújtására legkésőbb a támogatási határozat kézhezvételétől számított ötödik év első kifizetési időszakában kerülhet sor. A 67/2007. (VII. 26.) FVM rendelet módosítását követően (a 123/2011 (XII. 21.) VM rendelet módosította) a 2008. évben támogatási határozatot kapott ügyfelek esetében a kifizetési kérelmet legkésőbb a 2013. január 1. és 31. közötti kifizetési kérelembenyújtási időszakban kell benyújtani az MVH-hoz.

A támogatási összeg fennmaradó 10%-ára vonatkozó kifizetési kérelem benyújtására azon ügyfél jogosult, aki:
- üzemének méretét 2011. évben a működtetési időszak 4. évére vállalt EUME méretre növelte;
- az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretében szervezett kötelező képzésen részt vett, és azt elvégezte.

Mivel a 90, illetve a 10 százalékos támogatási összeg kifizetésének igénylésére más és más szabályok, elvárások vonatkoznak, az érintettek feltétlenül tanulmányozzák az MVH honlapján is olvasható közleményeket!

2009. évben támogatási kérelmet benyújtókra vonatkozó főbb tudnivalók

Azon ügyfelek, akiknek a 2009. évben benyújtott támogatási kérelemre vonatkozó jóváhagyó határozata 2011. július 31. után emelkedett jogerőre, a 2011. október 1. és 31. közötti benyújtási időszak az első kifizetési időszaknak minősül. Ezen ügyfelek legkésőbb a másodikként ténylegesen megnyíló kifizetési időszak végéig, azaz 2012. január 1-31. között kötelesek a támogatási összeg 90%-ára vonatkozó kifizetési kérelmet benyújtani.

Az MVH érdemi vizsgálat nélkül utasítja el a kérelmet, ha azt:
- nem a rendszeresített nyomtatványon, vagy
- nem a megadott határidőben nyújtották be, vagy
- a kérelmező ügyfél nem rendelkezik regisztrációs számmal vagy a kérelemmel egyidejűleg sem nyújtott be az intézkedésben való részvételhez szükséges, regisztrációs szám megállapítására alkalmas kérelmet, vagy
- nem az igény érvényesítésére jogosult nyújtotta be, vagy
- a kérelmező legkésőbb a kérelem benyújtásával egyidejűleg sem jelenti be az ügyfél-nyilvántartási rendszerbe a fizetési számlaszámát, illetve ha
- a kérelem főlapját a kérelmező eredeti aláírásával nem hitelesítette.

Az MVH érdemi vizsgálat nélkül utasítja el a kérelmet abban az esetben is, ha a KKV-kód a kérelmező mulasztása miatt nem szerepel az MVH ügyfél-nyilvántartási rendszerében regisztrált adatok között.

További fontos tudnivaló

Mind a 67/2007. (VII. 26.) FVM rendelet, mind pedig a 113/2009. (VIII. 29.) FVM rendelet a terhességi-gyermekágyi segélyben, gyermekgondozási díjban vagy gyermekgondozási segélyben részesülő ügyfelek tekintetében új szabályozással egészült ki: Így a terhességi-gyermekágyi segélyben, gyermekgondozási díjban vagy gyermekgondozási segélyben részesülő ügyfél a mezőgazdasági üzem vezetésébe közreműködőt vonhat be. A közreműködő bevonásának tényét teljes bizonyító erejű magánokiratba kell foglalni és az okirat másolatát a közreműködő bevonásának kezdetétől számított 8 munkanapon belül meg kell küldeni az MVH részére.
Amennyiben az ügyfél a mezőgazdasági üzem vezetésébe már korábban közreműködőt vont be, akkor legkésőbb 2012. február 28-ig kell a teljes bizonyító erejű magánokirat másolatát az MVH részére megküldeni.
A módosítás értelmében ezen túl a mezőgazdasági üzem személyes vezetésének minősül a támogatásra jogosult ügyfél általi személyes vezetés és a közreműködő bevonásával történő üzemvezetés is.

A támogatás igénybevételére vonatkozó MVH közlemények az alábbi linkeken érhetők el:

www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/kozlemenyek/mvhk1792011
www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/kozlemenyek/mvhk1782011
www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/kozlemenyek/mvhk42012

Forrás: MANyomtatható verzió
Küldés e-mailben

KÖZÉLET
· Évet értékelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség
· Megyei megemlékezés a forradalom és szabadságharcra
· Tízmilliárdos oktatásfejlesztési projekt a gyerekekért
· Miniszteri elismerés
· Beszámolt a megyei rendőrfőkapitány
· Segítségnyújtás a szatmári településeknek
· A Holokauszt áldozataira emlékeznek
· Megyenapi ünnepség Beregdarócon
· Sajtóközlemény
· Nem alamizsnát, munkát követelnek!
· Segítő program
· Kormányablakok nyílnak megyeszerte
· Konferencia Nyíregyházán
· Nemzetközi együttműködés
· Családtámogatási ügyek intézése a Kormányhivataloknál
· Együttműködési megállapodás
· Kinevezték az új főkapitányt.
· Felmentették a főkapitányt!
· Városvédők tisztújító közgyűlése
· Civil szervezetekkel kapcsolatos tájékoztatás
· Megyei kormányhivatal közleménye
· Nyíregyházi Törvényszék tájékoztatása
· Változásbejegyzés 2015. március 15-ig!
· Mangol Csilla távozik a kórház éléről
· Sajtóközlemény
· Tájékoztatás - ügyfélfogadási rend
· Szervezetfejlesztés a nyíregyházi önkormányzatánál
· Ügyfélfogadási rend változása
· Demostráció miatt félpályás útlezárások!

EU
· Euroscola-játék strasbourgi utazásért
· Meghirdették a 2016-os Európai Ifjúsági Károly-díjat
· Új üzemcsarnokból termelnek a vegyipari világpiacra
· Akadálymentes kapitányságok
· Épülhet az út Szaniszló felé
· Megújult a Nyírmadai Művelődési Ház
· Szolnokon vetélkedtek a szabolcsi diákcsapatok
· Uniós vetélkedő régiós döntőjében a záhonyi kollégisták
· Energetikai felújítás az ibrányi iskolában
· Szakmai gyakorlat Spanyolországban
· Uniós vetélkedő középiskolásoknak
· Brüsszeli források a régió fejlődéséért
· Nyíregyháza üdvözletét küldi
· Uniós támogatásból egészségprogram
· Uniós támogatás a történelmi emlékek gyűjtésére
· Megújul Nyírmada központja
· Uniós támogatás a kótaji idősek otthonának

INTERJÚ
· Helyszíni szemle, megjelent Sipos László új könyve
· Templomok több tételben
· Több mint három évtizedes helytállás
· Egy fotográfussal az értékek nyomában
· Élet három földrészen
· Egyszeri és megismételhetetlen élmény
· Titkot rejtő műemlékek
· Nyíregyházán járt a mester
· Munka, foci, család
· Az év vállalkozója
· Fejlesztés és takarékosság
· Nem emlékműként akart visszajönni
· Húszezer embert várnak a fesztiválra

TÉNYKÉP
· Előzzük meg a kihűlés miatti tragédiákat!
· Kamarai törvény módosítása
· 2011-ben történt IV.
· 2011-ben történt III.
· 2011-ben történt II.
· 2011-ben történt I.
· Zsebtolvajok, házalók célpontjai vagyunk!
· Mit kell tudni az ingatlan végrehajtásról?
· Részletfizetés a végrehajtási eljárásban!
· Előzzük meg a kihűléseket!

VÉLEMÉNY
Az itt közölt vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját. Ha valamelyik felkeltette érdeklődését, várjuk hozzászólását a http://forum.szabolcs.net címen.Ha más témáról van véleménye, küldje el az info@szabolcs.net cimre.
· Nem pánikot keltenek a rákbetegek, hanem élni akarnak
· Ha elveszik a gyógyszerünket, hamarabb kell meghalnunk!
· Antifasiszta demonstráció – tüntetés a Jobbik ellen
· Roma összefogás(?)
· Olcsó húsnak híg a leve
· Vámmustra
· Az olimpia margójára

SPORT
· Skóciában nem sétagaloppon vesz részt!
· Indul az új szezon a magyar NB I-ben
· Újra strandröplabda verseny Nyíregyháza központjában
· Szurkolói szívvel az olimpiára
· Jubileumi Kölcseys érmek
· Kispályás gála díjkiosztóval
· II. Gindele György emléktorna Kisvárdán
· Befejeződött az Amatőr Teke Bajnokság
· Aranyérem az orvosi világjátékról
· Kölcseys kézilabda gála
· Pecáztak és fociztak a tűzoltók
· EDU-val ünnepel a bajnok Spartacus
· A debreceni fiúk ezüstérmesek lettek Milánóban
· Idén is hatalmas siker volt a Kihívás Napja!
· Sárkányhajó Roadshow Tokaj
· Rekord számú induló a szépkorúak viadalán!
· Pünkösdnapi verseny a Baktai-erdőben
· Grassroots Labdarúgó Torna Nyíregyházán
· Magyar csapat is részt vesz az UEFA Bajnokok Ligája döntőjén
· Grassroorts Labdarúgó Torna Nyíregyházán
· Zsinórlabda regionális döntő Nyíregyházán
· Állami gondozott gyerekek focikupája
· Még lehet nevezni az idei Kihívás Napjára!
· Szavazzon a magyar paralimpikonokra!
· Második helyen végzett a hazai csapat a III. NI Nemzetközi Jégkorong Tornán
· Nemzetközi Jégkorong Torna Debrecenben
· Nyuszi futás
· Integrált megyei Sportnap Gyulaházán

KÖRNYEZETÜNK
· Kiterjesztett jelzőrendszer a házi segítségnyújtásban
· 111 ezer felvételiző sorsa dőlt el kedden este
· A parlagfű légi felderítése kezdődik!
· Játszószőnyegeket vizsgált a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság
· Megéri ipari cégnél dolgozni
· 13+1 fontos válasz az országos állami vastagbélszűrésről
· Innovatív eszközökkel segíti a K&H a gyermekek kíméletes gyógyítását
· Nyírbátorban a Szentvér utca első szakaszán megindult a forgalom
· Pszichiátriai kényszerkezelés – veszélyben vagyunk?
· Útépítés és javítás 2016, növényvédelmi munkák
· Minőségi táplálkozás: rostok-gyümölcsök és fehérjék
· Kidőlhetnek a sorból az import használt autók!
· Kertszépségverseny
· Burgonya fajtabemutató Nyíregyházán
· Megelőzhetők a gépkocsifeltörések!
· Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság közleménye
· Elindult az ellenőrzés!
· Az Észak-Alföldön lakók még mindig a pirulákban hisznek!
· A pszichiátriáról eltűnt férfi nyomában
· A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság napszemüvegeket vizsgált
· Fogyás hasról eredményesen – nem lehetetlen
· Nyíregyházi példára Budapesten is!
· A Tigáz több tucat önkéntese segített Nagyhódos lakosainak
· Jól előkészített fesztiválok, biztonságos szórakozás
· Itt a fesztivál szezon, mire érdemes figyelnünk?
· Az idősödő munkavállalók munkában tartása megtérül
· Fakivágás
· Játszótér felújítás önkéntes munkával
· Ha nyár, Szárnyas Sárkány Fesztivál

KÉKFÉNY
· Motorkerékpárt loptak Nyíregyházáról
· Megverték a kártyaparti nyertesét Aranyosapátiban!
· Fiával ment lopni, az ügyészség vádat emelt ellene
· „Molotov koktéllal” ment vissza a szórakozóhelyre!
· Halálos vonatgázolás Újfehértó és Császárszállás között
· Cigarettával kábították el a sértettet!
· Vádemelés az évek óta „herbállal” kereskedő nyíregyházi férfi és két női társa ellen
· Késelésig fajult a vita Tuzséron!
· Lépcsőházakból loptak kerékpárokat!
· A nő bottal ütötte, majd kirabolta a férfit!
· Hamisított olajon csúszott el a számlagyár!
· Órát lopott, letartóztatták!
· Előzetes letartóztatások
· Kábítószert árult a baktalórántházi család
· Forró nyomon elfogták a késelőt
· Vádemelés a járási hivatal egyik vezető beosztású dolgozója ellen
· Egy nyomon több bűncselekményt derített fel Nokedli
· Kirabolták az országjáró turistát
· Drogterjesztő hálózatot számoltak fel a szabolcsi rendőrök
· Két és félmilliárdot csalt el a fővárosi munkaerő-kölcsönző bűnszervezet
· Csempészcigarettát rejtett a gépkocsi Sonkádon
· Lincselés a baleset miatt!
· Kifosztotta a kerekesszékes sértettet!
· Rendőrségi hírek a megyéből
· Megfutamodott a rabló, tíz évet is kaphat!
· Céges autónak álcázták a csempészjárművet!
· Csak a szem elől lehet elrejteni a cigit!
· Egymillió forintos átok!
· Első munkanapján halt meg a 33 éves munkavállaló!
· Két buszmegálló üvegét törték be Nyíregyházán

HÍREK
· Az országos átlag fölött teljesített a Nyíregyházi Egyetem
· III. Aranykalász Fesztivál Apagyon.
· Forgalomkorlátozás és elterelés Nyíregyházán
· Útépítés és javítás -NYÍRVV (július 25-30.)
· Ókori androidokat is kutat
· A vízből mentést gyakorolták
· Póni a szennyvízgödörben!
· Játszótér felújítás Jósavárosban
· Hét ország fiataljai találkoztak
· Hosszú távú együttműködés
· Éves állománygyűlés Mátészalkán
· TISPOL akció július 25. és 30. között
· Hogy kevesebb viharkár legyen!
· Helyismereti gyakorlat Nyírbátorban
· A roncsokból szedték ki az utasokat!
· Kedden ismét „Muzsikáló Múzeum”!
· Csempészcigaretta és hamis alvázszám
· Műszaki mentési gyakorlat Mátészalkán
· Új épületben a Kemecsei Rendőrőrs
· Baleset történt a 4-es főúton Székely külterületén
· Villanyoszlopnak ütközött, égett az istálló!
· A behajtási költségátalányról!
· Megtelt élettel a Papok rétje!
· Útfelújítás miatt forgalomkorlátozás!
· Életmentő rendőrök Kéken
· „Új szavak...” – új habilitáció az egyetemen
· Megyei Polgárőr Napot tartottak Ajakon
· Idén 50 éves a Debreceni Virágkarnevál!
· Árokba hajtott, életét vesztette!
· Első helyezés a felsőoktatási véradóversenyen, díjátadó az EFOTT-on
· A létesítményi tűzoltókkal gyakoroltak
· Dőltek a fák a viharos szélben, elöntött pincék!

ISKOL@P
· Színházi nevelés a záhonyi középiskolában
· Tavaszi HíD-járaton a záhonyi kollégisták
· Február 24-én éjfélig lehet jelentkezni a felsőoktatásba

KULTÚRA
· Nyilvános a XV. VIDOR Fesztivál színházi programja!
· 50. Nyírbátori Zenei Napok
· Nemzetközi kórusversenyt nyert Cantonigrosban a Cantemus Vegyeskar
· Muzsikáló Múzeum
· Maria de Faykod egyedülálló kiállítása nyílt Máriapócson
· TáncKluzív – DanceClusive
· Macedóniában énekelt a Cantemus Gyermekkar
· Imádta a közönség a Móricz Zsigmond Színház idei évadát
· Nyíregyházi alkotó a Jelen! antológiában
· Az „Állóvíz” most is fodrozódik
· Magyar Hollywood Túra 2016
· A könyv ünnepének megnyitója a Kossuth téren
· A Magyar Teátrumi Társaság tagja lett a Móricz Zsigmond Színház
· Lezárult az évad a Móricz Zsigmond Színházban
· Lezárult az évad a Móricz Zsigmond Színházban
· Táncművészeti Fesztivál Nyíregyházán
· Ifjú tehetségek hangversenye
· Meglepetés kiállítás, életmű válogatás Nyírbátorban
· Múzeumi világnap, Sóstói Múzeumfalu
· Dr. Ratkó Lujza elismerése
· Török Anna is érkezik a Grease stábjával
· Öt különböző városba viszi előadásait a Móricz Zsigmond Színház
· Az egyetem kórusa is fellép a Budapesti Tavaszi Fesztiválon
· Cantemus mese bérlet
· Nemzeti Filharmonikusok kamarakoncertje
· A Tevan család nyomdai és kulturális öröksége
· Nyilvános a Szabadtéri Nyár idei programja
· Nyíregyházi Szabadtéri Nyár
· Különleges koncertek előtt a Cantemus Vegyeskar és a Pro Musica Leánykar

INTERNET
· Terjed a helyfüggetlen e-mailezés
· Strukturált intézményrendszer az egészségügyben

HIRDETÉS


Add to Google
Főszerkesztő: Halász Csaba kiadja a SzabolcsNet Bt.
Impresszum | Hirdetési árak

Médiatámogatónk:
zahnarzt ungarn dentist hungary
zahnarzt implantat ungarn dentist implant hungary
Partnerek:
http://www.items.hu/ web directory A magyar linkjegyzék Magyar Honlap Linkek LinkBank