Vissza a címoldalra

2017. augusztus. 21. Hétfő - Sámuel, Hajna
HÍRLAP FÓRUM FILMSZEMLE PROGRAMOK WEBKAMERA  
  Keresés
KÖZÉLET | HÍREK | KULTÚRA | SPORT | KÖRNYEZETÜNK | KÉKFÉNY | VÉLEMÉNY | TÉNYKÉP |
INTERJÚ | ISKOL@P | EU | INTERNET | PROGRAMOK | ÍRÓDIÁK |
 KÖRNYEZETÜNK
· 1500 zászló a nemzeti ünnepre
[2017.08.18.]
A közeledő nemzeti ünnep alkalmából a kora hajnali órákban a NYÍRVV Nonprofit Kft. munkatársai 1500 zászlót helyeztek ki a város fontosabb közlekedési útvonalain és terein.

· 5 dolog, amire figyelj, ha milliárdossá válsz!
[2017.08.18.]
A fél országot lázban tartja az ötöslottó közel 3 milliárd forintos heti nyereménye. A hirtelen jött hatalmas pénz azonban legalább akkora felelősség, mint öröm. Az átlagosnál nagyobb vagyonnal rendelkező ügyfelek igényeit jól ismerő Horváth István, a K&H Private banking igazgatója ezért 5 jó tanácsot is ad a bűvös öt szám mellé.

· Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóságának közleménye
[2017.08.17.]
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete 2017. július 27-én értekezletet tartott Jakab István a MAGOSZ Elnöke, és az érintett terület szakmai képviselőinek részvételével, a megyei gazdálkodókat érintő vízügyi - vízjogi, eljárásrendi problémák áttekintése céljából.

· Még mindig kevés tejterméket fogyasztanak a gyerekek
[2017.08.16.]
A 10-12 éves korú gyermekek 42%-a mindössze hetente néhány alkalommal, 16%-uk csak hetente egyszer, 28%-uk pedig még ennél is ritkábban fogyaszt magas kalcium tartalmú tejtermékeket, például joghurtot – derült ki a Danone Kft. megbízásából a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége által, 860 gyermek megkérdezésével készített országos felmérésből.

· Már nem vakon vásárolunk!
[2017.08.12.]
Tízből nyolc vásárlónak számít, hogy milyen összetevőket tartalmaznak a kosarába kerülő termékek, igaz ugyan, hogy a végső döntést a személyes tapasztalat és az ár befolyásolják igazán – derült ki a Rendi legfrissebb felméréséből, melyben a magyar háztartások környezettudatosságát vizsgálták.

· Mostantól leginkább erre kellene spórolnia mindenkinek!
[2017.08.10.]
A legújabb, a jövőnkkel kapcsolatos tanulmány alapján az eredmény több, mint meglepő, ugyanis nem az egészségünkkel és nem is a lakáshelyzetünkkel kapcsolatos.

· Történelmi emlékhelyek örökségtúra augusztus 19-20.
[2017.08.09.]
Az év ötödik örökségtúráját szervezi az SZSZBMFÜ Nonprofit Kft. – ezúttal is az Európai Informáiós Tájékoztató Központ közreműködésével. Cél most is az, hogy mind több turista megismerje a Középkori templomok útja program révén elsősorban Szabolcs-Szatmár-Bereg megye látnivalóit.

· Így kerüljük el a légkondi betegségeket – 5 orvosi tipp, amelyekre érdemes odafigyelni
[2017.08.08.]
A nyári hőhullámok megszaporodásával egyre több nyilvános helyre és lakásba kerül légkondi. A tapasztalatok szerint azonban sokan nincsenek tisztában a berendezés helyes használatával, ami akár egészségügyi kockázattal is járhat. Az alábbiakban reumatológus ad tippeket ad azzal kapcsolatban, hogy mire érdemes odafigyelni a klíma használatakor.

· Egydülállóan biztonságos otthoni arcfiatalítás
[2017.08.07.]
Biztos mindenki számára ismerős az arcápolási folyamat: először az otthon elkészíthető pakolásoktól és a drága krémektől várunk megoldást, majd tényleges eredmény híján elkezdünk érdeklődni a kozmetikai szalonok időigényes és drága kezelései iránt.

· E.ON hőségriadó
[2017.08.04.]
A rendkívüli hőség ideje alatt az E.ON felülvizsgál minden tervezett üzemszünetet – csak az elkerülhetetlenül szükséges beavatkozásokat végzik el.

· Nem számít vetőmag áremelkedésre a Vetőmag Szövetség
[2017.08.03.]
Nettó 92 ezer forintos tájékoztató árat tett közzé egy tonna őszi kalászos vetőmagra a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács, amely kissé a tavalyi ár alatt várható. A szervezet szerint elegendő mennyiségű vetőmag áll majd a gazdálkodók rendelkezésére az őszi vetésekhez.

· Keddtől harmadfokú hőségriadó lép érvénybe
[2017.08.01.]
A tartós kánikula miatt a legmagasabb, harmadfokú hőségriasztás van érvényben az ország egész területén. Hőségriadó esetén fokozottan kell ügyelnünk a megfelelő mennyiségű folyadék utánpótlásra, s hogy a déli, kora délutáni órákban lehetőleg ne tartózkodjunk a tűző napon.

· A családi házak szigetelésével késleltethető Az ökológiai TÚLLÖVÉS
[2017.08.01.]
Újabb 6 hat nappal korábbra került az Ökológiai Túllövés Napja, vagyis idén már augusztus 2-án eléri az emberiség azt a pontot, amikor feléltük a Föld egy évre elegendő erőforrásait.

· Járda- és úthelyreállítás az Új utcán
[2017.07.31.]
Úthelyreállítási és járdafelújítási munkálatokat végez a NYÍRVV Nonprofit Kft. az Új utcán.

· Újra VIDOR Fesztivál Nyíregyházán
[2017.07.28.]
Teljesen megújult arculattal jelentkezik az idén a VIDOR Fesztivál. A fellépők láttán nem lesz ok szomorkodásra „az év legvidámabb hetén” 2017. augusztus 25. és szeptember 2. között. A részletekről, műsorokról,programokról, újdonságokról sajtótájékoztatón halhattunk bővebben.

· Magyar–ukrán-román üzletember találkozó 2017. augusztus 18.
[2017.07.28.]
A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Enterprise Europe Network debreceni irodája, a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt., a Kárpátaljai Kereskedelmi és Iparkamara, a Regionális Fejlesztési Ügynökség (Gyulafehérvár) és a PRIMOM Vállalkozásfejlesztési Központ üzletember találkozót szervez a Farmer-Expo Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Vásár 2017 rendezvény ideje alatt Debrecenben 2017. augusztus 18-án.

· Fakivágási munkák
[2017.07.28.]
Fakivágási és faápolási munkálatokat végez a NYÍRVV Nonprofit Kft. és az E.ON 2017. július 31-én a Honvéd utca 37. számtól a Szent István utcáig tartó szakaszon.

· Felvételi eredmények: A kijelölt úton halad a Nyíregyházi Egyetem
[2017.07.27.]
Intézményi szempontból eredményesnek mondható a 2017-es felvételi eljárás. A Nyíregyházi Egyetemre 1139 fő nyert felvételt, így a vezetőség által kijelölt úton halad az intézmény– emelte ki Ferencziné dr. Ács Ildikó, a Nyíregyházi Egyetem oktatási rektorhelyettese, a 2017-es jelentkezési adatok nyilvánosságra hozatalát követően.

· Biztató állapotban van a szőlő a szüret előtt
[2017.07.27.]
Heteken belül elkezdődik a szüret, az időjárási szélsőségek ellenére a termőterületek többségén biztató állapotban van a szőlő, derül ki a Syngenta helyzetképéből.

· Alapkő letétellel folytatódnak a nagy beruházások Nyíregyházán
[2017.07.26.]
Szerdán Nyíregyházán ünnepélyes külsőségek között két nagy beruházás alapkövet is elhelyezték. Az egyik a Nyíregyháza, Mező utca csomópont átépítése, a másik a Sóstógyógyfürdőn megépülő új négycsillagos szálloda.

· 106 ezer felvételiző várja a ponthatárokat
[2017.07.26.]
Már csak néhány óra, és kiderülnek a 2017-es felvételi ponthatárok. Idén összesen 106 ezer jelentkező izgulhat, sikerült-e elegendő pontot összegyűjtenie, hogy szeptembertől ott kezdhesse meg felsőfokú tanulmányait, ahova a legjobban szeretett volna bekerülni.

· Debreceni Virágkarnevál:augusztus 12-23
[2017.07.25.]
Hazánk egyik leghíresebb fesztiválja, a Debreceni Virágkarnevál augusztus 12-23. között több mint félszáz programmal várja a nagyközönséget. A látványos programsorozat ékköve a Nagyerdei Stadionban az augusztus 20-i Karneváléj, amely Magyarország legnagyobb aréna show-ja.

· Öt hasznos tipp, ha gyermeke táborozni megy
[2017.07.24.]
Manapság már szinte minden témában szerveznek nyári táborokat, így talán nem jelent nehézséget megtalálni a gyermekünkhöz leginkább illőt. A kicsik felkészítése, a csomagolás viszont okozhat némi fejfájást a szülőknek, pedig csupán néhány apróságra kell odafigyelnünk, hogy a táborozás valóban pozitív élmény legyen.

· A légkondicionáló és a légúti betegségek
[2017.07.24.]
A légkondicionáló miatti torokfájástól nagyon sokan szenvednek nyáron, aminek több oka is lehet, de legtöbbször a nem megfelelő használat.

· Megújul a szabadidő komplexum a Sóstói-erdőben
[2017.07.21.]
A NYÍRERDŐ Zrt. saját forrásból megújítja a nyíregyházi Sóstói-erdőben a népszerű szabadidő komplexumot, amely kedvelt kikapcsolódási helye a városlakóknak.

· Tájékoztatás útlezárásról
[2017.07.21.]
Tájékoztatjuk a Tisztelt Járművezetőket, hogy 2017. július 21-én (péntek) 08:30 órától útjavítás miatt a NYÍRVV Nonprofit Kft. lezárja a Nyár utca Dózsa György és Nyírfa utca közé eső szakaszát.

· Hogyan hűtsük a gyermekünket nagy kánikulában?
[2017.07.19.]
Nyakunkon a nyár, nyakunkon a meleg. Ez mindannyiunkat megvisel, de különösen a beteg, idős embereket és a babákat, illetve kisgyerekeket. Babák esetén a túlhevülés nem csak láz kapcsán jöhet létre, így nagyon oda kell figyelni a megfelelő hőmérséklet biztosítására!

· Amit a margarinról dióhéjban tudni érdemes
[2017.07.18.]
A kiegyensúlyozott táplálkozás elengedhetetlen részét képezik az étkezési zsírok, amelyek egyik széles körben elterjedt forrása a margarin.

· Teendők gépkocsi tűz esetén!
[2017.07.17.]
Az elmúlt napokban több gépjármű tűz is történt Szabolcs-Szatmár-Bereg megye útjain. Érdemes tudni, hogy az ütközés során a gépkocsi nagyon ritkán gyullad ki. Sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy valamilyen műszaki hiba miatt kezd el a jármű füstölni, égni. Ilyenkor az azonnali és a nyugodt cselekvés a legfontosabb teendő.

Világban terjedjen a megértés és a jó szándék - indexkelet.hu

Világban terjedjen a megértés és a jó szándék

2013.06.07.

Barátként, ismerősként köszöntötte egymást az ország minden szegletéből összesereglett, több mint száz rotarista pénteken, koradélután Nyíregyházán a Megyeháza Dísztermében, ahol a soron következő háromnapos konferenciájuk vette kezdetét.

A rendezvényre ellátogatott Kalyan Banerjee és felesége Binota Benerjee, az elmúlt 2011/2012-es év világelnöke, aki Sakuji Tanaka ezévi RI elnököt képviseli. Köszöntője nagy sikert aratott a hallgatóság körében, hiszen arról is beszélt, hogy a rotaristák egyik legfőbb célja, hogy a világban terjedjen a segítségnyújtás, béke, jószándék és a megértés.
Köszöntötte a rotaristákat Seszták Oszkár is a Megyei Közgyűlés elnöke, és nem utolsó sorban Ungvári Zsigmond a Magyar District ezévi kormányzója.
Mielőtt a kongresszus hivatalos napirendjeit tárgyalni kezdték volna, Ungvári Zsigmond elismeréseket adott át a rotaristák által kitűzött célok önzetlen segítéséért, megvalósításáért. A kitüntetettek között van Seszták Oszkár, és Halász Gábor a Rotary Club nyíregyházi elnöke is.
Értékelnek, és új tisztségviselőket választanak
A pénteki MRCSZ közgyűlésen Ungvári Zsigmond, az 1911-es Magyar District ezévi kormányzója vezetésével a résztvevők értékelték a 2012/2013-as Rotary évet, elfogadják a következő Rotary év költségvetését, és megválasztják az új tisztségviselőket.
A szombati napon az ünnepélyes District Konferencián bemutatkoznak a Rotary család tagjai, így az általános iskolásokat soraiban tudó Earlyact, a középiskolásokból álló Interact és a fiatal felnőtteket tömörítő Rotaract is.
A Rotary a világ számos országába küld cserediákokat, az egy évet nálunk töltők közül negyvenen részesei lesznek a hétvégi rendezvénynek.
A rotaristák a két nap szakmai programjai mellett megismerkednek Nyíregyháza,és a megye nevezetességeivel, gasztronómiájával is.

Oklevelek szövege és személyek akik kapják

a nyíregyházi Rotary Club tagjainak
az MRCSZ Közgyűlés és District Konferencia szervezésében végzett kiváló munkájukért

Oklevél
Rotary Társadalmi Nívódíj
Seszták Oszkár
a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés elnöke
részére

Kovács Imre
RC Budapest
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Kormányzó Tanácsban végzett kiváló szolgálatáért

Titkár
az 1911-es Magyar District legjobb klubtitkára a 2012-2013-as Rotary évben
Lovretity Zoltán
RC Baja

Kincstárnok
az 1911-es Magyar District legjobb kincstárnoka a 2012-2013-as Rotary évben
Serényi Iván
RC Budapest-Sasad

Ifjúsági felelős
az 1911-es Magyar District legjobb ifjúsági felelőse a 2012-2013-as Rotary évben
Gonda Ágnes
RC Pécs

az 1911-es Magyar District legjobb ifjúsági felelőse a 2012-2013-as Rotary évben
V. Harcos Kornélia
RC Pécs

az 1911-es Magyar District legjobb ifjúsági felelőse a 2012-2013-as Rotary évben
Lados Mihály
RC Győr

Klub elnökök:
az 1911-es Magyar District legjobb klubelnöke a 2012-2013-as Rotary évben
Kovácsné Gila Erzsébet
RC Szentes-Csongrád

az 1911-es Magyar District legjobb klubelnöke a 2012-2013-as Rotary évben
Bajusz Huba
RC Szeged, Szent-Györgyi Albert

az 1911-es Magyar District legjobb klubelnöke a 2012-2013-as Rotary évben
Gondár György
RC Mosonmagyaróvár

az 1911-es Magyar District legjobb klubelnöke a 2012-2013-as Rotary évben
Evertse Marinus
RC Szekszárd

az 1911-es Magyar District legjobb klubelnöke a 2012-2013-as Rotary évben
Polyák János
RC Orosháza

Legjobb klub:
az 1911-es Magyar District legjobb klubja a 2012-2013-as Rotary évben
a Szent-Györgyi Albert Rotary Club Szeged

Stratégiai Bizottság
Segatto Angyalka
RC Budapest-Szent Imre
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Stratégiai Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Kránitz Péter
RC Budapest-Margitsziget
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Stratégiai Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Dénes Ferenc
RC Komárom
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Stratégiai Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Jogi Bizottság
Kovács Ernő
RC Budapest-Budavár
részére az 1911-es Magyar Districtben az évek során végzett kiváló munkájáért

Pénzügyi, Számviteli és Ellenőrző Bizottság
Serényi Iván
RC Budapest-Sasad részére
az 1911-es Magyar Districtben az évek során végzett kiváló munkájáért

Zagyva Béla
RC Eger
részére
az 1911-es Magyar Districtben az évek során végzett kiváló munkájáért

Klub Alapítási és Tagbővítési Bizottság
Szabó Csaba
RC Eger
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Klub Alapítási és Tagbővítési Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Németh Zoltán
RC Budapest-Budavár
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Klub Alapítási és Tagbővítési Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Nemzetközi Kapcsolatok Bizottsága
Grafjódi István
RC Budapest-Margitsziget
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Barabás László
RC Nyíregyháza
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Ormos Tamás
RC Miskolc-Tapolca
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Székely László
RC Győr
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Török György
RC Szeged-Tisza
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért
Mikita János
RC Debrecen
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért
Rendezvényszervező Bizottság
Heim Gábor
RC Győr
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Rendezvényszervező Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Tóth Csaba
RC Debrecen
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Rendezvényszervező Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Elekes Zoltán
RC Szeged, Szent-Györgyi Albert
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Rendezvényszervező Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Hámori Pál
RC Győr
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló szolgálatáért

Huszti Gábor
RC Miskolc
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló szolgálatáért

Foundation Bizottság
Bancsics Ferenc
RC Budapest-Margitsziget
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Foundation Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Hajdú Szabolcs
RC Szeged, Szent- Györgyi Albert
részére
az 1911-es Magyar Districtben az évek során végzett kiváló munkájáért

Ifjúsági szolgálat
Német László
RC Kecskemét
részére
az 1911-es Magyar Districtben az évek során végzett kiváló munkájáért

Tari Annamária
RC Budapest-Sasad
részére
az 1911-es Magyar Districtben az évek során végzett kiváló munkájáért

Pénzes Ilona
RC Nyíregyháza
részére
a 2012-2013-as Rotary évben az Ifjúsági Szolgálatban végzett kiváló munkájáért

EMMA Konferencia:
Linczényi Endre
RC Budapest-Sasad
részére
a 2012-2013-as Rotary évben az EMMA Konferencia szervezésében végzett kiváló munkájáért

Spányi György
RC Budapest-Tabán
részére
a 2012-2013-as Rotary évben az EMMA Konferencia szervezésében végzett kiváló munkájáért

Spányi Júlia
Rotaract Tabán
részére
a 2012-2013-as Rotary évben az EMMA Konferencia szervezésében végzett kiváló munkájáért

PR és Kommunikációs Bizottság
Tinusz Tamás
RC Szentendre
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a PR és Kommunikációs Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Halász Gábor
RC Nyíregyháza
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a PR és Kommunikációs Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Lamper László
RC Szeged, Szent-Györgyi Albert
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a PR és Kommunikációs Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Hóbor István
RC Budapest –Sasad
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett munkájáért

Matild Média
munkatársai
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett munkájukért

Szabó Mihály Zoltán
Matild Média elnöke
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a PR és Kommunikációs Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Liptai Barbara
Interact Budapest-Sasad
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a PR és Kommunikációs Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Tóth István
RC Debrecen
részére
az 1911-es Magyar Districtben az évek során végzett kiváló munkájáért

Nagy Marietta
részére
az 1911-es Magyar Districtben az évek során végzett kiváló munkájáért

Menyhárt László
RC Mosonmagyaróvár
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a PR és Kommunikációs Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Kovács László
RC Dunakeszi
részére
az 1911-es Magyar Districtben az évek során végzett kiváló munkájáért

Tari Jenő
RC Kecskemét
részére
az 1911-es Magyar Districtben az évek során végzett kiváló munkájáért

Bálint Gábor
Rotaract Szeged Tisza
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a PR és Kommunikációs Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Rotaract

Rotaract District tagjai
részére
a 2012-2013-as Rotary évben az Rotaractban végzett kiváló szolgálatért

Inner Whell
Tornyai Magdolna
Első Magyar Inner Whell Club
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló szolgálatáért

District Kincstárnok:
Kovács Antal
RC Szentendre
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló District kincstárnoki munkájáért

District Titkár
Tukovics Attila
RC Mosonmagyaróvár
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló District titkári munkájáért

Barabás Endre
RC Miskolc-Tapolca
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló munkájáért

Bölcsek Tanácsa:

Balogh Sándor
RC Szeged-Tisza
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló munkájáért

Déry Tibor
RC Dunakeszi
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló munkájáért

Hámori Pál
RC Győr
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló munkájáért

Heinemann István
RC Pécs
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló munkájáért

Kevei Béla
RC Szeged, Szent-Györgyi Albert
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló munkájáért

Szabó Géza
RC Orosháza
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló munkájáért

Alkormányzók
Bozsó Miklós
RC Szeged, Szent-Györgyi Albert
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló alkormányzói munkájáért

Dénes Ferenc
RC Komárom
részére
az 1911-es Magyar Districtben az évek során végzett kiváló munkájáért

Hancz László
RC Szentendre
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló alkormányzói munkájáért

Kasperkovics János
RC Miskolc
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló alkormányzói munkájáért

Kiss Sándor
RC Debrecen
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló alkormányzói munkájáért

Kosár Dezső
RC Győr
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló alkormányzói munkájáért
Kránitz Péter
RC Budapest-Margitsziget
részére
az 1911-es Magyar Districtben az évek során végzett kiváló munkájáért

Rigó Erik
RC Tatabánya
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló alkormányzói munkájáért

Kormányzó tanács

Lakatos Jenő
RC Szeged, Szent-Györgyi Albert
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Kormányzó Tanácsban végzett kiváló szolgálatáért

Cseri Miklós
RC Szentendre
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Kormányzó Tanácsban végzett kiváló szolgálatáért

Kercsmár András
RC Budapest-Sasad
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Kormányzó Tanácsban végzett kiváló szolgálatáért

Balogh György
RC Budapest-Budavár
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Kormányzó Tanácsban végzett kiváló szolgálatáért

Sólyom Bódog
RC Szekszárd
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Kormányzó Tanácsban végzett kiváló szolgálatáért

Lengyel Tamás
RC Pécs
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Kormányzó Tanácsban végzett kiváló szolgálatáért

Csóka Imre
RC Mosonmagyaróvár
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Kormányzó Tanácsban végzett kiváló szolgálatáért

Életmű díjasok

az 1911-es Magyar District életműdíjasa
Bálint György
RC Budapest

az 1911-es Magyar District életműdíjasa
Falvy Zoltán
RC Budapest-Budavár

az 1911-es Magyar District életműdíjasa
Fekete Farkas Pál
RC Budapest

az 1911-es Magyar District életműdíjasa
Nagy József
RC Budapest-Margitsziget

Az év Rotaristája
az 1911-es Magyar District „Év Rotaristája”
Berend Richárd RC Budapest

RI Világelnök képviselője és felesége Binota Banerjee

Certificate
To Kalyan Banerjee recognizing his altruistic work

Zs Ungváry
Governor
2012-2013
June 8, 2013
Szentendre-Nyíregyháza

Feleségek

Szirmai Mária
a 2012-2013-as Rotary évben párodnak nyújtott kiemelkedő támogatásért és áldozatvállalásért

Sztáry Erika
a 2012-2013-as Rotary évben párodnak nyújtott kiemelkedő támogatásért és áldozatvállalásért

Berend Richárdné Judit Asszony
a 2012-2013-as Rotary évben párodnak nyújtott kiemelkedő támogatásért és áldozatvállalásért

Bálint Györgyné Antónia Asszony
a 2012-2013-as Rotary évben párodnak nyújtott kiemelkedő támogatásért és áldozatvállalásért

Nagy Józsefné Mária Asszony
a 2012-2013-as Rotary évben párodnak nyújtott kiemelkedő támogatásért és áldozatvállalásért

Ilkú Magdolna
a 2012-2013-as Rotary évben párodnak nyújtott kiemelkedő támogatásért és áldozatvállalásért

Köszönet a mátészalkai Rotary Club tagjainak
a 2012-2013-as Rotary évben kormányzói munkámhoz nyújtott támogatásáért

Inner Whell
Köszönet az Inner Whell Mátészalka Club tagjainak
a 2012-2013-as Rotary évben kormányzói munkámhoz nyújtott támogatásáért

Ungvári Zsigmond

Minden oklevelet Ungvári Zsigmond írt alá a következő szöveggel:

Ungvári Zsigmond
kormányzó
2012-2013

Fullajtár AndrásNyomtatható verzió
Küldés e-mailben

KÖZÉLET
· 2017-ben is átadják a Bolyai-díjat
· Szabolcsi volt kisgazda „harcostársak”, barátok, tisztelők is részt vettek Torgyán József temetésén
· Miniszterelnökség közleménye főigazgató kinevezéséről
· Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal sajtóközleménye
· Évet értékelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség
· Megyei megemlékezés a forradalom és szabadságharcra
· Tízmilliárdos oktatásfejlesztési projekt a gyerekekért
· Miniszteri elismerés
· Beszámolt a megyei rendőrfőkapitány
· Segítségnyújtás a szatmári településeknek
· A Holokauszt áldozataira emlékeznek
· Megyenapi ünnepség Beregdarócon
· Sajtóközlemény
· Nem alamizsnát, munkát követelnek!
· Segítő program
· Kormányablakok nyílnak megyeszerte
· Konferencia Nyíregyházán
· Nemzetközi együttműködés
· Családtámogatási ügyek intézése a Kormányhivataloknál
· Együttműködési megállapodás
· Kinevezték az új főkapitányt.
· Felmentették a főkapitányt!
· Városvédők tisztújító közgyűlése
· Civil szervezetekkel kapcsolatos tájékoztatás
· Megyei kormányhivatal közleménye
· Nyíregyházi Törvényszék tájékoztatása
· Változásbejegyzés 2015. március 15-ig!
· Mangol Csilla távozik a kórház éléről
· Sajtóközlemény

EU
· Euroscola-játék strasbourgi utazásért
· Meghirdették a 2016-os Európai Ifjúsági Károly-díjat
· Új üzemcsarnokból termelnek a vegyipari világpiacra
· Akadálymentes kapitányságok
· Épülhet az út Szaniszló felé
· Megújult a Nyírmadai Művelődési Ház
· Szolnokon vetélkedtek a szabolcsi diákcsapatok
· Uniós vetélkedő régiós döntőjében a záhonyi kollégisták
· Energetikai felújítás az ibrányi iskolában
· Szakmai gyakorlat Spanyolországban
· Uniós vetélkedő középiskolásoknak
· Brüsszeli források a régió fejlődéséért
· Nyíregyháza üdvözletét küldi
· Uniós támogatásból egészségprogram
· Uniós támogatás a történelmi emlékek gyűjtésére
· Megújul Nyírmada központja
· Uniós támogatás a kótaji idősek otthonának

INTERJÚ
· Amikor a színész valódi hatalomhoz jut”
· Helyszíni szemle, megjelent Sipos László új könyve
· Templomok több tételben
· Több mint három évtizedes helytállás
· Egy fotográfussal az értékek nyomában
· Élet három földrészen
· Egyszeri és megismételhetetlen élmény
· Titkot rejtő műemlékek
· Nyíregyházán járt a mester
· Munka, foci, család
· Az év vállalkozója
· Fejlesztés és takarékosság
· Nem emlékműként akart visszajönni
· Húszezer embert várnak a fesztiválra

TÉNYKÉP
· Hobbim, a hivatásom……
· Veronai buszbaleset: További részleteket osztott meg a busztársaság cégvezetője
· Előzzük meg a kihűlés miatti tragédiákat!
· Kamarai törvény módosítása
· 2011-ben történt IV.
· 2011-ben történt III.
· 2011-ben történt II.
· 2011-ben történt I.
· Zsebtolvajok, házalók célpontjai vagyunk!
· Mit kell tudni az ingatlan végrehajtásról?
· Részletfizetés a végrehajtási eljárásban!
· Előzzük meg a kihűléseket!

VÉLEMÉNY
Az itt közölt vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját. Ha valamelyik felkeltette érdeklődését, várjuk hozzászólását a http://forum.szabolcs.net címen.Ha más témáról van véleménye, küldje el az info@szabolcs.net cimre.
· Nem pánikot keltenek a rákbetegek, hanem élni akarnak
· Ha elveszik a gyógyszerünket, hamarabb kell meghalnunk!
· Antifasiszta demonstráció – tüntetés a Jobbik ellen
· Roma összefogás(?)
· Olcsó húsnak híg a leve
· Vámmustra
· Az olimpia margójára

SPORT
· Vízilabdás felkészülés a Tófürdőben
· Vasárnap áll rajthoz, Helebrandt Máté gyalogló a londoni VB-én
· Jövő hétvégén végső összecsapás
· 10 érem Székesfehérvárról
· A dobogó harmadik fokán
· Idei legjobbját dobta Szikszai Róbert
· Rangos nemzetközi versenyt nyert Bakosi Péter
· A cápák versenyeztek Miskolcon
· Eyof előtt Hatházi Dóra úszó
· Hatalmas sikerrel zárult a Strandfoci Torna
· Megkezdődött a küzdelmek sora a sóstói strandfoci fesztiválon
· Újra Hübner Amatőr Strandröplabda verseny Nyíregyháza belvárosában
· Eyof kerettagság, arany és bronz Győrből
· Kispályások nagy díjkiosztója
· Szabolcsi tűzoltók focistái aranyat érnek!
· Dobogós helyen végeztek megyénk sportolói az Országos Atlétikai Döntőn
· Jótékonyság Nyíregyházán: licitáljon, hogy segíthessen a Down-szindrómás gyerekeken!
· Sportos hétvégén van túl a MARSO Kft.
· A győri focista gyerekek utazhatnak Amerikába!
· Határon átnyúló rendészeti-kistérségi, kispályás labdarúgó torna Nyírbogáton
· Volt eredményesebb hétvége is!
· PRAY&RUN – Futózarándoklat Máriapócson
· Extrém futóverseny először Nyíregyházán!
· Bozsikos hétvégi mérkőzéseredmények
· Június 3-án Streerball Nyíregyházán a Kossuth téren
· Egyedül Magyarországról!
· Nyíregyháza csapata nyerte a megyei focit
· Gyermeknapi sportnap a Városi Stadionban
· Több dobogós helyezést is elért Szabolcs megye az országos atlétikai versenyen

KÖRNYEZETÜNK
· 1500 zászló a nemzeti ünnepre
· 5 dolog, amire figyelj, ha milliárdossá válsz!
· Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóságának közleménye
· Még mindig kevés tejterméket fogyasztanak a gyerekek
· Már nem vakon vásárolunk!
· Mostantól leginkább erre kellene spórolnia mindenkinek!
· Történelmi emlékhelyek örökségtúra augusztus 19-20.
· Így kerüljük el a légkondi betegségeket – 5 orvosi tipp, amelyekre érdemes odafigyelni
· Egydülállóan biztonságos otthoni arcfiatalítás
· E.ON hőségriadó
· Nem számít vetőmag áremelkedésre a Vetőmag Szövetség
· Keddtől harmadfokú hőségriadó lép érvénybe
· A családi házak szigetelésével késleltethető Az ökológiai TÚLLÖVÉS
· Járda- és úthelyreállítás az Új utcán
· Újra VIDOR Fesztivál Nyíregyházán
· Magyar–ukrán-román üzletember találkozó 2017. augusztus 18.
· Fakivágási munkák
· Felvételi eredmények: A kijelölt úton halad a Nyíregyházi Egyetem
· Biztató állapotban van a szőlő a szüret előtt
· Alapkő letétellel folytatódnak a nagy beruházások Nyíregyházán
· 106 ezer felvételiző várja a ponthatárokat
· Debreceni Virágkarnevál:augusztus 12-23
· Öt hasznos tipp, ha gyermeke táborozni megy
· A légkondicionáló és a légúti betegségek
· Megújul a szabadidő komplexum a Sóstói-erdőben
· Tájékoztatás útlezárásról
· Hogyan hűtsük a gyermekünket nagy kánikulában?
· Amit a margarinról dióhéjban tudni érdemes
· Teendők gépkocsi tűz esetén!

KÉKFÉNY
· Rablás, testi sértés és garázdaság miatt vették őrizetbe
· Elfogták a Nyíregyházán kábítószerrel kereskedőket
· Gépkocsival a kerítést kidöntve a ház falának ütközött a fiatalkorú!
· Megszúrta és az úttesten sorsára hagyta!
· Rablás egy nyíregyházi parkban
· Prostitúcióra kényszerítették a fiatal lányt a magyi család tagjai
· Zsákmány nélkül távoztak a tiszadadai betörők!
· Körözött gépkocsi a barabási határátkelőn
· Egy 28 éves nagyari férfi vesztette életét a balesetben!
· Elfogások Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
· Letartóztatták a testvérét megszúró tiszavasvári nőt
· Marihuána ültetvény Nyíregyháza külterületén
· Mellkason szúrta testvérét!
· Körözött motorkerékpár Nyíregyházán
· Vádemelés egy nemzeti dohányboltban történt rablás miatt
· Idős asszonyt rabolt ki Nagykállóban
· Kábítószer-kereskedelem miatt tartóztattak le három nyíregyházi férfit
· Bombával fenyegetett!
· Hamis bankjeggyel fizetett, keresi a rendőrség!
· Keresi a rendőrség a balesetet okozó sofőrt!
· Előzetesben a tiszalöki késelő
· Emberkereskedelem miatti vádemelés
· Félmilliárdot csalt el a nyíregyházi munkaerő-kölcsönző bűnszervezet
· Elfogták a tiszalöki késelőt
· Nem volt szerencsés napja a tolvajnak!
· Brutális kegyetlenséggel megölte az idős nőt!
· Letartóztatták azt a férfit, aki egy áruház ajtaja előtt rabolta ki a sértett nőt!
· A közös képviselő károsította meg az általa felügyelt társasházakat

HÍREK
· Birkanyájba hajtott, több állat elpusztult
· Szabadtéri tűzesetekhez és műszaki mentésekhez vonultak a tűzoltók szombaton megyében
· Elmarad a tűzijáték – az ünnepi programok a VMKK-ban lesznek megtartva
· Előzetes tájékoztatás – augusztus 20-ai ünnepség helyszíne
· Balesetekhez, tüzesetekhez riasztották a tűzoltókat
· 20 éves az Eissmann Nyíregyházán
· Lovas járőrszolgálat a nyaralók és pihenni vágyók biztonságáért
· Ismét avartüzekhez és fakidőléshez kellett vonulniuk a tűzoltóknak
· Drifterek, veteránok, old timerek és csúcsgépek várnak a Hódmezőrület 2.0-n
· Úszó Alkalmatlanságok VII. Tréfás Vetélkedője
· Államalapító Szent István Ünnepe - augusztus 20.
· Nemzeti Nap a 8. Nyírség Nemzetközi Néptáncfesztiválon
· Kidőlt fák adtak munkát a tűzoltóknak
· Fesztiválnyitó gálaműsor a Kossuth téren
· A többség dolgozna nyugdíj mellett is
· Fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzés
· Lakóháztüzekhez, balesetekhez, viharkárokhoz vonultak a tűzoltók
· Visszaállt a megszokott forgalmi rend
· Tisza Királynője szépségkirálynő választás 2017
· Kigyulladt a dohányszárító
· Az átvonuló vihar kisebb károkat okozott Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
· Mária énekek zengtek Nyírbogát környékén
· Baleset az M3-as autópályán, hárman megsérültek
· Diákok vizsgáztak sikeresen Vásárosnaményban
· Emlékezés
· Szabadtéri tüzesetek, villanyoszlopnak dőlt a nyerges vontató
· Szituációs begyakorló gyakorlat Nyírbogdányban
· 25 ezer Ft az iskolakezdés egy átlag magyar családban Iskolatáskával, felszereléssel, tankönyvek nélkül.
· Önkéntesek jelentkezését várja a nyíregyházi Csodavár!

ISKOL@P
· Színházi nevelés a záhonyi középiskolában
· Tavaszi HíD-járaton a záhonyi kollégisták
· Február 24-én éjfélig lehet jelentkezni a felsőoktatásba

KULTÚRA
· Nyírség Nemzetközi Néptáncfesztivál Nyíregyházán
· Színház és irodalom: MŰVÉSZASZTAL a VIDORON
· Taroltak a kisjátékfilmek a Bujtor István Filmfesztiválon
· Szabolcs Megyei Őszi Tárlat – felhívás
· Mátészalkától Las Vegasig – Tony Curtis lábnyomában
· A vígjátékok legjava a VIDOR Fesztivál versenyprogramjában!
· Moldovai történeti fegyver kiállítás Nyírbátorban
· Megkezdődött a bérletezés időszaka a Móricz Zsigmond Színházban
· Néptáncvízióval emlékeztek az 56-os hősökre
· Nyíregyházi szerzők az év ifjúsági író között
· 88. Ünnepi Könyvhét és 16. Gyermekkönyvnapok rendezvénysorozathoz június 8-12.
· Több száz gyermek táncolt a Pulyabálon
· Száz éve született Szörényi Éva, a magyar színháztörténet nagyasszonya
· „Szín és vonal”, valamint „föld és tűz” egyszerre a nyírbátori múzeumban
· Az eltűnt IDŐ nyomában - Sipos László fotográfussal
· Sikeres drámás műhelyek
· Országos diákszínjátszó fesztivált rendeztek Nyíregyházán
· Bécsi művész – nyíregyházi kiállítótermekben
· Vakondok 4 filmbemutató Nyíregyházán
· Kihirdették a versenyprogramot
· Egy római férfi Nyíregyházán
· A Főfőnököt mutatják be a „bolondozás napján”
· Kodály ünnep a Cantemus Kórussal
· Néptáncantológia a Budapesti Operettszínházban
· Indul a II. Nemzeti VERSeny
· A hónap műtárgya: borotvatartó
· Balett, néptánc, moderntánc – egyetemi diplomával
· Középiskolások zenei versenye
· A hónap műtárgya: Jékey Ferenc kitüntetései

INTERNET
· Terjed a helyfüggetlen e-mailezés
· Strukturált intézményrendszer az egészségügyben

HIRDETÉS


Add to Google
Főszerkesztő: Halász Csaba kiadja a SzabolcsNet Bt.
Impresszum | Hirdetési árak

Médiatámogatónk:
zahnarzt ungarn dentist hungary
zahnarzt implantat ungarn dentist implant hungary
Partnerek:
http://www.items.hu/ web directory A magyar linkjegyzék Magyar Honlap Linkek LinkBank