Vissza a címoldalra

2017. június. 26. Hétfő - János, Pál
HÍRLAP FÓRUM FILMSZEMLE PROGRAMOK WEBKAMERA  
  Keresés
KÖZÉLET | HÍREK | KULTÚRA | SPORT | KÖRNYEZETÜNK | KÉKFÉNY | VÉLEMÉNY | TÉNYKÉP |
INTERJÚ | ISKOL@P | EU | INTERNET | PROGRAMOK | ÍRÓDIÁK |
 KÖRNYEZETÜNK
· Mélyen a zsebébe nyúl a magyar szülő nyáron
[2017.06.22.]
A nyári szezonban gyerekjáték bolti beszerzés esetén 5000 forint, online 6900 forint értékben kerül a kosárba vásárlásonként, ez utóbbi 6 százalékos növekedést jelent.

· 5+1 működő szülői intelem fesztiválokra
[2017.06.21.]
Minden szülő életében elérkezik az idő, amikor el kell engednie a gyermekét az első fesztiváljára, vagy legalább gólyatáborba.

· Mit reggelizzünk… és mit ne?
[2017.06.21.]
A reggeli mindenki számára fontos étkezés kellene, hogy legyen. Sajnos sok esetben még sincs így. A felnőttek rohannak, legtöbbször egy kávé az, ami nem marad el.

· Van miért várniuk a következő tanévet!
[2017.06.21.]
Szuperhősök szeptembertől a magyar oktatásban! A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) pályázatán Energiakövet 2017 címet elnyert 4 egyetemista a nyári szünetben arra készül fel, hogy a következő tanévben nyertes óraterveik alapján általános és középiskolákban megtartsák szuperóráikat országszerte.

· Itt a nyári szünet: 3+1 tipp az okos időbeosztáshoz
[2017.06.20.]
Kezdődik a 11 hetes nyári iskolai szünidő: a gyerekek örülnek, a szülőknek viszont sok fejtörést okoz, hogy milyen programokkal töltsék ki a tanévkezdésig hátralévő időszakot. Az alábbiakban gyermekanimátor segít okosan megtervezni a vakációt.

· Milliárdok a Nyíregyházi Állatpark fejlesztésére
[2017.06.19.]
Pangea Ökocentrum és Jégkorszaki interaktív attrakció épül egy 5,2 milliárdos fejlesztés keretében a Nyíregyházi Állatparkban.

· Június 18: Apák Napja
[2017.06.17.]
Az apáknak is életre szóló hatása van a gyermekek életében. Az apák kulcsjelentőségűek gyermekeik életében: a kislányoknál az önbizalom kialakulását és a későbbi párválasztást határozzák meg, míg a fiúknál az első számú mintát jelentik.

· Valósítsa meg közösségépítő ötleteit!
[2017.06.15.]
Van egy jó ötlete, amivel lakóhelye, közössége fejlődését segítené? Ismer olyan szervezetet a környezetében, akiknek a céljait megvalósításra érdemesnek találja, de forráshiánnyal küzdenek? Még két hétig lehet jelentkezni a Tesco „Ön választ, mi segítünk” programjára, amelyen országosan 63 közösségfejlesztő program nyerhet el egyenként 400 000 Ft támogatást.

· Vikár Sándor Zenei Alapfokú Művészeti Iskola 2017_2018-as tanév felvételi tájékoztató
[2017.06.15.]
A zenei nevelés nem csak zenei célokat szolgál, hanem más, kognitív folyamatokra is kedvező hatással van.

· Ideiglenes forgalomkorlátozások Nyíregyházán
[2017.06.14.]
A 2017. június 17-én megrendezésre kerülő „Michelin Bringafesztivál 2017” elnevezésű rendezvény miatt Nyíregyházán ideiglenes forgalomkorlátozások várhatóak az alábbi útvonalakon. A rendőrség azt javasolja, hogy a rendezvény ideje alatt a járművezetők a belvárost elkerülve közlekedjenek!

· Tanácsok zseblopások megelőzésére
[2017.06.14.]
A nyíregyházi rendőrök személyesen és szórólapokat útján is hasznos bűnmegelőzési tanácsokkal hívják fel az állampolgárok figyelmét a vagyontárgyaik megóvására.

· A digitális eszközök használatának veszélyeire hívták fel a figyelmet
[2017.06.14.]
Sok hasznos tanáccsal térhettek haza mindazok, akik részt vettek az Ízületi Betegek Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete „Fejeket fel” címmel rendezett egészségnapján június 13-án, Nyíregyházán a Jósa András Oktatókórház Onkológiai épületének 3. emeletén lévő konferenciateremben, ahol a digitális eszközök használatának veszélyeire hívták fel a figyelmet.

· Ne dőljenek be a telefonos csalóknak!
[2017.06.13.]
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a lakosság figyelmét arra, hogy egyetlen mobilszolgáltató és szerencsejáték szervező cég sem hirdet pénzfeltöltős nyereményjátékokat!

· Biciklis nemzet a magyar
[2017.06.13.]
Az elmúlt néhány évben Magyarország felsorakozott a legnagyobb biciklis nemzetek sorába. Felmérések szerint rendszeres kerékpárhasználatban európai szinten a harmadik helyet foglaljuk el a legendásan sokat kerékpározó hollandok és dánok mögött.

· Kibővült kedvezményekkel megkezdődött a tagdíjbevallás a Nemzeti Agrárgazdasági Kamaránál
[2017.06.12.]
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara májusi küldöttgyűlésén hozott döntés értelmében a tagjegyzékbe újonnan felvett, de agrárgazdasági tevékenységet ténylegesen nem végző tagok számára ismét lehetőség nyílik arra, hogy mentesüljenek a tagjegyzékbe való bekerülésük évét megelőző években esedékes tagdíjfizetés alól.

· Közel hatvan csapat, több száz versenyző állt rajthoz Geszteréden
[2017.06.12.]
Szombaton, Geszteréden, a sportpályán rendezték meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzoltószövetség, valamint Geszteréd Önkormányzata szervezésében a megyei önkormányzati-, önkéntes- és létesítményi tűzoltóversenyt.

· meddigmehet.hu: neked mi az, ami már nem fér bele?
[2017.06.09.]
Egyedülálló interaktív videó hívja fel a figyelmet a párkapcsolati erőszak problémájára.

· Öt dolog, amit rosszul, vagy egyáltalán nem tudunk a sörről
[2017.06.09.]
Egy pohár tej, vagy gyümölcslé is több kalóriát tartalmaz, mint egy pohár sör, ami ráadásul nem mindig hidegen, és nem mindig a sörcsapról ajánlott.

· Futóversennyel kezdődött a Pünkösd a Baktai-erdőben
[2017.06.09.]
12. alkalommal rendezte meg a Pünkösdnapi NYÍRERDŐ-futást a Nyárády Mihály Általános Iskola Nyírkércsi Tagintézménye és a Baktalórántházi Erdészet.

· Nyaraláskor félünk leginkább a betöréstől
[2017.06.08.]
Vakációzáskor félünk leginkább attól, hogy betörnek, mégis világgá kürtöljük a Facebookon, hogy nyaralunk! A Szallas.hu friss kutatása szerint leggyakrabban az anyósra vagy szomszédra bízzuk a lakást, de akadnak házi barkácsmegoldások is arra, hogy távol tartsuk a besurranó tolvajokat.

· E.ON: milliárdos fejlesztések megyénkben
[2017.06.08.]
Több, mint 2,2milliárd forintot költ fejlesztésre és karbantartásra az E.ON Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 2017-ben.Üzembiztosság, a lehető legkevesebb szolgáltatásszünet és az újonnan jelentkező energiaigények maradéktalan kielégítése, új innovatív termékek létrehozása és felügyelete.

· Elismerés a kategória győzteseknek
[2017.06.08.]
A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, valamint az Országos Tűzmegelőzési Bizottság által meghirdetett Alkotói pályázatának megyei fordulójára több száz alkotás érkezett a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságra.

· Évtizednyi fájdalom, szégyen és elszigetelődés
[2017.06.08.]
Élet egy ritka betegséggel - kezdődik a hidradenitisz szuppurativa világhete. Egy krónikus verejtékmirigy-gyulladással élő beteg akár 7-10 évig is keringhet az egészségügyi ellátórendszerben, mielőtt diagnosztizálják betegségüket.

· Hamarosan kicsengetnek! Íme, a vakáció táboros újdonságai, trendjei!
[2017.06.08.]
Már most látszik, hogy rekordévet és több meglepő újdonságot hoz az idei vakáció a szülőknek és táborozóknak.

· Átadták a helikopter-leszállót (Heliport) a kórház tetején
[2017.06.07.]
Történelmi pillanatoknak lehettek részesei azok, akik részt vettek június 7-én Nyíregyházán a Jósa András Oktatókórház Gyermekgyógyászati Tömbjének tetején megépített helikopter-leszálló átadási ünnepségén.

· Fókuszban a vagyonbiztonság
[2017.06.04.]
Jelentős számú érdeklődő látogatott el 2017. június 2-án a megyeszékhelyen megrendezésre kerülő Vagyonvédelmi Napra, melyet Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatával együttműködve szervezett.

· Szúnyogírtás
[2017.06.02.]
2017. június 06-án (kedd) és június 07-én (szerda) (időjárástól függően június 8-án) Nyíregyházán több mint 1480 hektáron irtják a szúnyogokat.

· Sikeres évadot zárt a Móricz Zsigmond Színház
[2017.06.01.]
A társulat tagjai és új vendégművészei, Dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza MJV polgármestere, a színház kiemelt támogatói és a sajtó jelenlétében zajlott az idén önálló társulatának 35 éves jubileumát ünneplő Móricz Zsigmond Színház 2016/17-es évadzáró rendezvénye.

· Az ország egyik legjobb helyi hírműsorát a Nyíregyházi Televízió készíti
[2017.06.01.]
Újabb elismerést kapott a már 32 esztendős múltra visszatekintő Nyíregyházi TV: a Helyi Televíziók Országos Egyesületének múlt heti, egri konferenciáján a hírműsor kategóriában érdemelte ki pályázatával újra a Helyi Érték Díjat – tájékoztatott Tarczy Gyula főszerkesztő.

Világban terjedjen a megértés és a jó szándék - indexkelet.hu

Világban terjedjen a megértés és a jó szándék

2013.06.07.

Barátként, ismerősként köszöntötte egymást az ország minden szegletéből összesereglett, több mint száz rotarista pénteken, koradélután Nyíregyházán a Megyeháza Dísztermében, ahol a soron következő háromnapos konferenciájuk vette kezdetét.

A rendezvényre ellátogatott Kalyan Banerjee és felesége Binota Benerjee, az elmúlt 2011/2012-es év világelnöke, aki Sakuji Tanaka ezévi RI elnököt képviseli. Köszöntője nagy sikert aratott a hallgatóság körében, hiszen arról is beszélt, hogy a rotaristák egyik legfőbb célja, hogy a világban terjedjen a segítségnyújtás, béke, jószándék és a megértés.
Köszöntötte a rotaristákat Seszták Oszkár is a Megyei Közgyűlés elnöke, és nem utolsó sorban Ungvári Zsigmond a Magyar District ezévi kormányzója.
Mielőtt a kongresszus hivatalos napirendjeit tárgyalni kezdték volna, Ungvári Zsigmond elismeréseket adott át a rotaristák által kitűzött célok önzetlen segítéséért, megvalósításáért. A kitüntetettek között van Seszták Oszkár, és Halász Gábor a Rotary Club nyíregyházi elnöke is.
Értékelnek, és új tisztségviselőket választanak
A pénteki MRCSZ közgyűlésen Ungvári Zsigmond, az 1911-es Magyar District ezévi kormányzója vezetésével a résztvevők értékelték a 2012/2013-as Rotary évet, elfogadják a következő Rotary év költségvetését, és megválasztják az új tisztségviselőket.
A szombati napon az ünnepélyes District Konferencián bemutatkoznak a Rotary család tagjai, így az általános iskolásokat soraiban tudó Earlyact, a középiskolásokból álló Interact és a fiatal felnőtteket tömörítő Rotaract is.
A Rotary a világ számos országába küld cserediákokat, az egy évet nálunk töltők közül negyvenen részesei lesznek a hétvégi rendezvénynek.
A rotaristák a két nap szakmai programjai mellett megismerkednek Nyíregyháza,és a megye nevezetességeivel, gasztronómiájával is.

Oklevelek szövege és személyek akik kapják

a nyíregyházi Rotary Club tagjainak
az MRCSZ Közgyűlés és District Konferencia szervezésében végzett kiváló munkájukért

Oklevél
Rotary Társadalmi Nívódíj
Seszták Oszkár
a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés elnöke
részére

Kovács Imre
RC Budapest
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Kormányzó Tanácsban végzett kiváló szolgálatáért

Titkár
az 1911-es Magyar District legjobb klubtitkára a 2012-2013-as Rotary évben
Lovretity Zoltán
RC Baja

Kincstárnok
az 1911-es Magyar District legjobb kincstárnoka a 2012-2013-as Rotary évben
Serényi Iván
RC Budapest-Sasad

Ifjúsági felelős
az 1911-es Magyar District legjobb ifjúsági felelőse a 2012-2013-as Rotary évben
Gonda Ágnes
RC Pécs

az 1911-es Magyar District legjobb ifjúsági felelőse a 2012-2013-as Rotary évben
V. Harcos Kornélia
RC Pécs

az 1911-es Magyar District legjobb ifjúsági felelőse a 2012-2013-as Rotary évben
Lados Mihály
RC Győr

Klub elnökök:
az 1911-es Magyar District legjobb klubelnöke a 2012-2013-as Rotary évben
Kovácsné Gila Erzsébet
RC Szentes-Csongrád

az 1911-es Magyar District legjobb klubelnöke a 2012-2013-as Rotary évben
Bajusz Huba
RC Szeged, Szent-Györgyi Albert

az 1911-es Magyar District legjobb klubelnöke a 2012-2013-as Rotary évben
Gondár György
RC Mosonmagyaróvár

az 1911-es Magyar District legjobb klubelnöke a 2012-2013-as Rotary évben
Evertse Marinus
RC Szekszárd

az 1911-es Magyar District legjobb klubelnöke a 2012-2013-as Rotary évben
Polyák János
RC Orosháza

Legjobb klub:
az 1911-es Magyar District legjobb klubja a 2012-2013-as Rotary évben
a Szent-Györgyi Albert Rotary Club Szeged

Stratégiai Bizottság
Segatto Angyalka
RC Budapest-Szent Imre
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Stratégiai Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Kránitz Péter
RC Budapest-Margitsziget
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Stratégiai Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Dénes Ferenc
RC Komárom
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Stratégiai Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Jogi Bizottság
Kovács Ernő
RC Budapest-Budavár
részére az 1911-es Magyar Districtben az évek során végzett kiváló munkájáért

Pénzügyi, Számviteli és Ellenőrző Bizottság
Serényi Iván
RC Budapest-Sasad részére
az 1911-es Magyar Districtben az évek során végzett kiváló munkájáért

Zagyva Béla
RC Eger
részére
az 1911-es Magyar Districtben az évek során végzett kiváló munkájáért

Klub Alapítási és Tagbővítési Bizottság
Szabó Csaba
RC Eger
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Klub Alapítási és Tagbővítési Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Németh Zoltán
RC Budapest-Budavár
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Klub Alapítási és Tagbővítési Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Nemzetközi Kapcsolatok Bizottsága
Grafjódi István
RC Budapest-Margitsziget
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Barabás László
RC Nyíregyháza
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Ormos Tamás
RC Miskolc-Tapolca
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Székely László
RC Győr
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Török György
RC Szeged-Tisza
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért
Mikita János
RC Debrecen
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért
Rendezvényszervező Bizottság
Heim Gábor
RC Győr
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Rendezvényszervező Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Tóth Csaba
RC Debrecen
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Rendezvényszervező Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Elekes Zoltán
RC Szeged, Szent-Györgyi Albert
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Rendezvényszervező Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Hámori Pál
RC Győr
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló szolgálatáért

Huszti Gábor
RC Miskolc
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló szolgálatáért

Foundation Bizottság
Bancsics Ferenc
RC Budapest-Margitsziget
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Foundation Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Hajdú Szabolcs
RC Szeged, Szent- Györgyi Albert
részére
az 1911-es Magyar Districtben az évek során végzett kiváló munkájáért

Ifjúsági szolgálat
Német László
RC Kecskemét
részére
az 1911-es Magyar Districtben az évek során végzett kiváló munkájáért

Tari Annamária
RC Budapest-Sasad
részére
az 1911-es Magyar Districtben az évek során végzett kiváló munkájáért

Pénzes Ilona
RC Nyíregyháza
részére
a 2012-2013-as Rotary évben az Ifjúsági Szolgálatban végzett kiváló munkájáért

EMMA Konferencia:
Linczényi Endre
RC Budapest-Sasad
részére
a 2012-2013-as Rotary évben az EMMA Konferencia szervezésében végzett kiváló munkájáért

Spányi György
RC Budapest-Tabán
részére
a 2012-2013-as Rotary évben az EMMA Konferencia szervezésében végzett kiváló munkájáért

Spányi Júlia
Rotaract Tabán
részére
a 2012-2013-as Rotary évben az EMMA Konferencia szervezésében végzett kiváló munkájáért

PR és Kommunikációs Bizottság
Tinusz Tamás
RC Szentendre
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a PR és Kommunikációs Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Halász Gábor
RC Nyíregyháza
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a PR és Kommunikációs Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Lamper László
RC Szeged, Szent-Györgyi Albert
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a PR és Kommunikációs Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Hóbor István
RC Budapest –Sasad
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett munkájáért

Matild Média
munkatársai
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett munkájukért

Szabó Mihály Zoltán
Matild Média elnöke
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a PR és Kommunikációs Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Liptai Barbara
Interact Budapest-Sasad
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a PR és Kommunikációs Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Tóth István
RC Debrecen
részére
az 1911-es Magyar Districtben az évek során végzett kiváló munkájáért

Nagy Marietta
részére
az 1911-es Magyar Districtben az évek során végzett kiváló munkájáért

Menyhárt László
RC Mosonmagyaróvár
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a PR és Kommunikációs Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Kovács László
RC Dunakeszi
részére
az 1911-es Magyar Districtben az évek során végzett kiváló munkájáért

Tari Jenő
RC Kecskemét
részére
az 1911-es Magyar Districtben az évek során végzett kiváló munkájáért

Bálint Gábor
Rotaract Szeged Tisza
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a PR és Kommunikációs Bizottságban végzett kiváló szolgálatáért

Rotaract

Rotaract District tagjai
részére
a 2012-2013-as Rotary évben az Rotaractban végzett kiváló szolgálatért

Inner Whell
Tornyai Magdolna
Első Magyar Inner Whell Club
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló szolgálatáért

District Kincstárnok:
Kovács Antal
RC Szentendre
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló District kincstárnoki munkájáért

District Titkár
Tukovics Attila
RC Mosonmagyaróvár
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló District titkári munkájáért

Barabás Endre
RC Miskolc-Tapolca
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló munkájáért

Bölcsek Tanácsa:

Balogh Sándor
RC Szeged-Tisza
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló munkájáért

Déry Tibor
RC Dunakeszi
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló munkájáért

Hámori Pál
RC Győr
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló munkájáért

Heinemann István
RC Pécs
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló munkájáért

Kevei Béla
RC Szeged, Szent-Györgyi Albert
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló munkájáért

Szabó Géza
RC Orosháza
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló munkájáért

Alkormányzók
Bozsó Miklós
RC Szeged, Szent-Györgyi Albert
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló alkormányzói munkájáért

Dénes Ferenc
RC Komárom
részére
az 1911-es Magyar Districtben az évek során végzett kiváló munkájáért

Hancz László
RC Szentendre
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló alkormányzói munkájáért

Kasperkovics János
RC Miskolc
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló alkormányzói munkájáért

Kiss Sándor
RC Debrecen
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló alkormányzói munkájáért

Kosár Dezső
RC Győr
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló alkormányzói munkájáért
Kránitz Péter
RC Budapest-Margitsziget
részére
az 1911-es Magyar Districtben az évek során végzett kiváló munkájáért

Rigó Erik
RC Tatabánya
részére
a 2012-2013-as Rotary évben végzett kiváló alkormányzói munkájáért

Kormányzó tanács

Lakatos Jenő
RC Szeged, Szent-Györgyi Albert
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Kormányzó Tanácsban végzett kiváló szolgálatáért

Cseri Miklós
RC Szentendre
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Kormányzó Tanácsban végzett kiváló szolgálatáért

Kercsmár András
RC Budapest-Sasad
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Kormányzó Tanácsban végzett kiváló szolgálatáért

Balogh György
RC Budapest-Budavár
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Kormányzó Tanácsban végzett kiváló szolgálatáért

Sólyom Bódog
RC Szekszárd
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Kormányzó Tanácsban végzett kiváló szolgálatáért

Lengyel Tamás
RC Pécs
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Kormányzó Tanácsban végzett kiváló szolgálatáért

Csóka Imre
RC Mosonmagyaróvár
részére
a 2012-2013-as Rotary évben a Kormányzó Tanácsban végzett kiváló szolgálatáért

Életmű díjasok

az 1911-es Magyar District életműdíjasa
Bálint György
RC Budapest

az 1911-es Magyar District életműdíjasa
Falvy Zoltán
RC Budapest-Budavár

az 1911-es Magyar District életműdíjasa
Fekete Farkas Pál
RC Budapest

az 1911-es Magyar District életműdíjasa
Nagy József
RC Budapest-Margitsziget

Az év Rotaristája
az 1911-es Magyar District „Év Rotaristája”
Berend Richárd RC Budapest

RI Világelnök képviselője és felesége Binota Banerjee

Certificate
To Kalyan Banerjee recognizing his altruistic work

Zs Ungváry
Governor
2012-2013
June 8, 2013
Szentendre-Nyíregyháza

Feleségek

Szirmai Mária
a 2012-2013-as Rotary évben párodnak nyújtott kiemelkedő támogatásért és áldozatvállalásért

Sztáry Erika
a 2012-2013-as Rotary évben párodnak nyújtott kiemelkedő támogatásért és áldozatvállalásért

Berend Richárdné Judit Asszony
a 2012-2013-as Rotary évben párodnak nyújtott kiemelkedő támogatásért és áldozatvállalásért

Bálint Györgyné Antónia Asszony
a 2012-2013-as Rotary évben párodnak nyújtott kiemelkedő támogatásért és áldozatvállalásért

Nagy Józsefné Mária Asszony
a 2012-2013-as Rotary évben párodnak nyújtott kiemelkedő támogatásért és áldozatvállalásért

Ilkú Magdolna
a 2012-2013-as Rotary évben párodnak nyújtott kiemelkedő támogatásért és áldozatvállalásért

Köszönet a mátészalkai Rotary Club tagjainak
a 2012-2013-as Rotary évben kormányzói munkámhoz nyújtott támogatásáért

Inner Whell
Köszönet az Inner Whell Mátészalka Club tagjainak
a 2012-2013-as Rotary évben kormányzói munkámhoz nyújtott támogatásáért

Ungvári Zsigmond

Minden oklevelet Ungvári Zsigmond írt alá a következő szöveggel:

Ungvári Zsigmond
kormányzó
2012-2013

Fullajtár AndrásNyomtatható verzió
Küldés e-mailben

KÖZÉLET
· 2017-ben is átadják a Bolyai-díjat
· Szabolcsi volt kisgazda „harcostársak”, barátok, tisztelők is részt vettek Torgyán József temetésén
· Miniszterelnökség közleménye főigazgató kinevezéséről
· Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal sajtóközleménye
· Évet értékelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség
· Megyei megemlékezés a forradalom és szabadságharcra
· Tízmilliárdos oktatásfejlesztési projekt a gyerekekért
· Miniszteri elismerés
· Beszámolt a megyei rendőrfőkapitány
· Segítségnyújtás a szatmári településeknek
· A Holokauszt áldozataira emlékeznek
· Megyenapi ünnepség Beregdarócon
· Sajtóközlemény
· Nem alamizsnát, munkát követelnek!
· Segítő program
· Kormányablakok nyílnak megyeszerte
· Konferencia Nyíregyházán
· Nemzetközi együttműködés
· Családtámogatási ügyek intézése a Kormányhivataloknál
· Együttműködési megállapodás
· Kinevezték az új főkapitányt.
· Felmentették a főkapitányt!
· Városvédők tisztújító közgyűlése
· Civil szervezetekkel kapcsolatos tájékoztatás
· Megyei kormányhivatal közleménye
· Nyíregyházi Törvényszék tájékoztatása
· Változásbejegyzés 2015. március 15-ig!
· Mangol Csilla távozik a kórház éléről
· Sajtóközlemény

EU
· Euroscola-játék strasbourgi utazásért
· Meghirdették a 2016-os Európai Ifjúsági Károly-díjat
· Új üzemcsarnokból termelnek a vegyipari világpiacra
· Akadálymentes kapitányságok
· Épülhet az út Szaniszló felé
· Megújult a Nyírmadai Művelődési Ház
· Szolnokon vetélkedtek a szabolcsi diákcsapatok
· Uniós vetélkedő régiós döntőjében a záhonyi kollégisták
· Energetikai felújítás az ibrányi iskolában
· Szakmai gyakorlat Spanyolországban
· Uniós vetélkedő középiskolásoknak
· Brüsszeli források a régió fejlődéséért
· Nyíregyháza üdvözletét küldi
· Uniós támogatásból egészségprogram
· Uniós támogatás a történelmi emlékek gyűjtésére
· Megújul Nyírmada központja
· Uniós támogatás a kótaji idősek otthonának

INTERJÚ
· Amikor a színész valódi hatalomhoz jut”
· Helyszíni szemle, megjelent Sipos László új könyve
· Templomok több tételben
· Több mint három évtizedes helytállás
· Egy fotográfussal az értékek nyomában
· Élet három földrészen
· Egyszeri és megismételhetetlen élmény
· Titkot rejtő műemlékek
· Nyíregyházán járt a mester
· Munka, foci, család
· Az év vállalkozója
· Fejlesztés és takarékosság
· Nem emlékműként akart visszajönni
· Húszezer embert várnak a fesztiválra

TÉNYKÉP
· Veronai buszbaleset: További részleteket osztott meg a busztársaság cégvezetője
· Előzzük meg a kihűlés miatti tragédiákat!
· Kamarai törvény módosítása
· 2011-ben történt IV.
· 2011-ben történt III.
· 2011-ben történt II.
· 2011-ben történt I.
· Zsebtolvajok, házalók célpontjai vagyunk!
· Mit kell tudni az ingatlan végrehajtásról?
· Részletfizetés a végrehajtási eljárásban!
· Előzzük meg a kihűléseket!

VÉLEMÉNY
Az itt közölt vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját. Ha valamelyik felkeltette érdeklődését, várjuk hozzászólását a http://forum.szabolcs.net címen.Ha más témáról van véleménye, küldje el az info@szabolcs.net cimre.
· Nem pánikot keltenek a rákbetegek, hanem élni akarnak
· Ha elveszik a gyógyszerünket, hamarabb kell meghalnunk!
· Antifasiszta demonstráció – tüntetés a Jobbik ellen
· Roma összefogás(?)
· Olcsó húsnak híg a leve
· Vámmustra
· Az olimpia margójára

SPORT
· Kispályások nagy díjkiosztója
· Szabolcsi tűzoltók focistái aranyat érnek!
· Dobogós helyen végeztek megyénk sportolói az Országos Atlétikai Döntőn
· Jótékonyság Nyíregyházán: licitáljon, hogy segíthessen a Down-szindrómás gyerekeken!
· Sportos hétvégén van túl a MARSO Kft.
· A győri focista gyerekek utazhatnak Amerikába!
· Határon átnyúló rendészeti-kistérségi, kispályás labdarúgó torna Nyírbogáton
· Volt eredményesebb hétvége is!
· PRAY&RUN – Futózarándoklat Máriapócson
· Extrém futóverseny először Nyíregyházán!
· Bozsikos hétvégi mérkőzéseredmények
· Június 3-án Streerball Nyíregyházán a Kossuth téren
· Egyedül Magyarországról!
· Nyíregyháza csapata nyerte a megyei focit
· Gyermeknapi sportnap a Városi Stadionban
· Több dobogós helyezést is elért Szabolcs megye az országos atlétikai versenyen
· Bozsikos labdarúgó eredmények a hétvégén
· A Bozsik Akadémia Nyíregyháza csapata nyerte a Danone Focikupa debreceni elődöntőjét
· Kezdetét vette Nyíregyházán az Országos Atlétikai Diákolimpia Döntő
· Labdarúgó utánpótlás mérkőzések
· Országos Atlétika Diákolimpia döntő és tehetségkutató verseny Nyíregyházán
· Győzelem a Szekér László Emléktornán
· Megszerezte a 27. bajnoki címét a Nyíregyházi Sportcentrum Ülőröplabda csapata
· Bronzérem a Mini Kupáról
· Több mint ezer gyermek focizik azért, hogy Magyarországot képviselhesse Amerikában
· Hatházi Dóra Pozsonyban
· Ülőröplabda Magyar Bajnoki Döntő Nyíregyházán
· Fölényesen nyert a listavezető U12-es csapat
· III. Electrolux Nyíregyháza Félmaraton és Családi Futóverseny
· Helebrandt Máté megvédte a bajnoki címét!
· Továbbra is élen az U19

KÖRNYEZETÜNK
· Mélyen a zsebébe nyúl a magyar szülő nyáron
· 5+1 működő szülői intelem fesztiválokra
· Mit reggelizzünk… és mit ne?
· Van miért várniuk a következő tanévet!
· Itt a nyári szünet: 3+1 tipp az okos időbeosztáshoz
· Milliárdok a Nyíregyházi Állatpark fejlesztésére
· Június 18: Apák Napja
· Valósítsa meg közösségépítő ötleteit!
· Vikár Sándor Zenei Alapfokú Művészeti Iskola 2017_2018-as tanév felvételi tájékoztató
· Ideiglenes forgalomkorlátozások Nyíregyházán
· Tanácsok zseblopások megelőzésére
· A digitális eszközök használatának veszélyeire hívták fel a figyelmet
· Ne dőljenek be a telefonos csalóknak!
· Biciklis nemzet a magyar
· Kibővült kedvezményekkel megkezdődött a tagdíjbevallás a Nemzeti Agrárgazdasági Kamaránál
· Közel hatvan csapat, több száz versenyző állt rajthoz Geszteréden
· meddigmehet.hu: neked mi az, ami már nem fér bele?
· Öt dolog, amit rosszul, vagy egyáltalán nem tudunk a sörről
· Futóversennyel kezdődött a Pünkösd a Baktai-erdőben
· Nyaraláskor félünk leginkább a betöréstől
· E.ON: milliárdos fejlesztések megyénkben
· Elismerés a kategória győzteseknek
· Évtizednyi fájdalom, szégyen és elszigetelődés
· Hamarosan kicsengetnek! Íme, a vakáció táboros újdonságai, trendjei!
· Átadták a helikopter-leszállót (Heliport) a kórház tetején
· Fókuszban a vagyonbiztonság
· Szúnyogírtás
· Sikeres évadot zárt a Móricz Zsigmond Színház
· Az ország egyik legjobb helyi hírműsorát a Nyíregyházi Televízió készíti

KÉKFÉNY
· Börtönbüntetésre ítélték azt a férfit, aki idős személyeket károsított meg
· Börtönbüntetésre ítélték a vagyonkezelő cég vezetőjét és társait
· Visszaszökött Ukrajnába a kábítószercsempész
· Lezárt ügy: Rendőrnek adta ki magát
· Hét év fegyházbüntetést szabtak ki a rablóval szemben
· Három és fél év börtönbüntetésre ítélték a halálos balesetet okozó férfit!
· Segítségnyújtás elmulasztása miatt keressük a sofőrt
· Alkalmi ismerőseiket rabolták ki
· Elítélték azt a férfit, aki elsodorta a babakocsit terepjárójával
· 30 millió forint értékű cigit őriztek!
· Huszonegy év fegyházbüntetés kábítószer-kereskedelem miatt!
· Gyermekével együtt menekült a körözött orgazda
· Lopás miatt keressük
· Letartóztatták a gyermekkorút futtató férfit
· Börtönbüntetés rablási kísérletért
· Tonna számra lopták a fémet
· A vasútállomáson raboltak Nyírmihálydiban
· Letartóztatták a férfit, aki felgyújtotta volt élettársa házát
· Vádemelés a tímári rabló ellen
· Előzetesben a tiszaszentmártoni rablók
· Letartóztatták az örökösföldi kábítószer-kereskedőt
· Börtönbe kerülnek a dombrádi zsarolók
· Tíz év fegyházat kapott a kábítószerrel kereskedő
· Bíróság elé állították a családját éjszaka háborgató férfit
· Vádemelés emberölés miatt
· Letartóztatták az iraki embercsempészt a Mátészalkai Járásbíróságon
· Elfogták a nyíregyházi kerékpártolvajokat
· Hűtlen kezelés miatt ítélték el az egészségügyi intézményvezetőt
· Néhány percen belül elfogták az utcai rablót

HÍREK
· Bűvészből érsebész
· A tűzoltók is bemutatkoztak a 23. Országos Polgárőr napon
· Lakhatatlanná vált egy ház Urán!
· Különleges játék a kórház kis betegeinek
· Ingyenes tanfolyamat tartott a Google a nyíregyházi kis- és középvállalkozásoknak
· Közel húsz helyen kellett az átvonuló vihar miatt beavatkozniuk a tűzoltóknak
· Súlyos sérültje lett a vásárosnaményi tűzesetnek
· Drogprevenciós tapasztalatcsere
· Holdvilágos éjszakát ígér a színház igazgatója!
· Tűzesetek, karambol
· Életmentő eszközök a kormányablakokban
· Új, megbízott ügyvezető a Városüzemeltetésnél
· Új értékek!
· Ideiglenes forgalomkorlátozások Nyíregyházán
· Ideiglenes forgalomkorlátozás Ibrány térségében
· „FÓKUSZBAN A BÍRÓSÁG” című fotópályázat
· Őshonos szőlőből főzték az év pálinkáját
· Általános tűzgyújtási tilalom!
· Komplex gyakorlat Tiszavasváriban
· „SuliMoped” tanévzáró Tiszavasváriban
· Baleset-megelőzés és toborzás
· Traktor ütközött személygépkocsikkal!
· Hatalmas szabadtéri táncházzal ünnepel a jubileumi Nemzeti Vágta
· Sziréna próba - Lakossági Tájékoztatás
· A Sóstói Piac minden szerdán és szombaton várja a vásárlókat.
· Hőségriadó: házi kedvenceinket is hőguta fenyegeti - állatvédelem
· Együttműködési megállapodás a büntetés-végrehajtási intézettel
· Júliustól lép hatályba az új jövedéki törvény
· Az ütközéstől ketté tört a villanyoszlop!

ISKOL@P
· Színházi nevelés a záhonyi középiskolában
· Tavaszi HíD-járaton a záhonyi kollégisták
· Február 24-én éjfélig lehet jelentkezni a felsőoktatásba

KULTÚRA
· Megkezdődött a bérletezés időszaka a Móricz Zsigmond Színházban
· Néptáncvízióval emlékeztek az 56-os hősökre
· Nyíregyházi szerzők az év ifjúsági író között
· 88. Ünnepi Könyvhét és 16. Gyermekkönyvnapok rendezvénysorozathoz június 8-12.
· Több száz gyermek táncolt a Pulyabálon
· Száz éve született Szörényi Éva, a magyar színháztörténet nagyasszonya
· „Szín és vonal”, valamint „föld és tűz” egyszerre a nyírbátori múzeumban
· Az eltűnt IDŐ nyomában - Sipos László fotográfussal
· Sikeres drámás műhelyek
· Országos diákszínjátszó fesztivált rendeztek Nyíregyházán
· Bécsi művész – nyíregyházi kiállítótermekben
· Vakondok 4 filmbemutató Nyíregyházán
· Kihirdették a versenyprogramot
· Egy római férfi Nyíregyházán
· A Főfőnököt mutatják be a „bolondozás napján”
· Kodály ünnep a Cantemus Kórussal
· Néptáncantológia a Budapesti Operettszínházban
· Indul a II. Nemzeti VERSeny
· A hónap műtárgya: borotvatartó
· Balett, néptánc, moderntánc – egyetemi diplomával
· Középiskolások zenei versenye
· A hónap műtárgya: Jékey Ferenc kitüntetései
· A Magyar Kultúra napja Nyírbogáton
· Kölcsey vers- és prózamondó verseny a Móricz Zsigmond Könyvtárban
· Három napos Táncfarsang egyetlen videóban
· 2017-ben is lendületben a Móricz Zsigmond Színház
· Irodalmi Dominó a MŰvészben
· Tíz színész egy plakáton – Függöny, fel! hamarosan!
· Göttinger Pál a Móricz Zsigmond Színház új főrendezője

INTERNET
· Terjed a helyfüggetlen e-mailezés
· Strukturált intézményrendszer az egészségügyben

HIRDETÉS


Add to Google
Főszerkesztő: Halász Csaba kiadja a SzabolcsNet Bt.
Impresszum | Hirdetési árak

Médiatámogatónk:
zahnarzt ungarn dentist hungary
zahnarzt implantat ungarn dentist implant hungary
Partnerek:
http://www.items.hu/ web directory A magyar linkjegyzék Magyar Honlap Linkek LinkBank