Vissza a címoldalra

2017. február. 26. Vasárnap - Edina
HÍRLAP FÓRUM FILMSZEMLE PROGRAMOK WEBKAMERA  
  Keresés
KÖZÉLET | HÍREK | KULTÚRA | SPORT | KÖRNYEZETÜNK | KÉKFÉNY | VÉLEMÉNY | TÉNYKÉP |
INTERJÚ | ISKOL@P | EU | INTERNET | PROGRAMOK | ÍRÓDIÁK |
 KÉKFÉNY
· Elfogták a nyírteleki bántalmazót
[2017.02.26.]
Egy dohányboltban dolgozó eladónőre támadt rá a gyanúsított, akit a rendőrök rövid időn belül őrizetbe vettek. A nyomozás adatai és az előzetes orvosi vélemény alapján a 62 éves sértettet olyan súlyosan bántalmazták, hogy életveszélyes sérüléseket szenvedett.

· Faburkolatban utazott a cigaretta!
[2017.02.24.]
Feltehetően angol piacra szánták a 100 millió forint értékű adózatlan cigaretta-
szállítmányt, amelyet a NAV pénzügyi nyomozói egy kamion rakteréből bontottak ki. Orgazdaság miatt folyik a nyomozás.


· Fűrészáruval csalt áfát a testvérpár
[2017.02.22.]
Vádemelési javaslattal fejezte be a nyomozást a NAV Észak-alföldi Bűnügyi Igazgatósága egy Szabolcs megyei testvérpár ügyében, akik cégcsoportot működtetve, fenyőfűrészáru kereskedelmével csaknem 800 millió forint áfát csaltak el.

· Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt előzetes letartóztatás
[2017.02.21.]
A Mátészalkai Járásbíróság nyomozási bírója felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt indult eljárásban elrendelte L. A. őrizetben lévő gyanúsított előzetes letartóztatását az elsőfokú bíróság tárgyalás előkészítése során hozandó határozatáig, de legfeljebb 2017. március 17. napjáig.

· Súlyos baleset a kölcsönkért motorral
[2017.02.21.]
A Nyíregyházi Járási és Nyomozó Ügyészség maradandó fogyatékosságot okozó járművezetés tiltott átengedésének bűntettével és sikkasztás vétségével vádolja azt az újfehértói fiút, aki az általa is egy barátjától kölcsönkért segédmotorkerékpárt kipróbálásra átadta az ittas állapotban lévő ismerősének, aki néhány száz méter megtétele után egy kerítésnek ütközött a járművel.

· Rablás Kisvárdán
[2017.02.20.]
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2017. február 18-án 4 óra 30 perckor tett bejelentést egy 33 éves kisvárdai lakos, miszerint megverték és kirabolták.

· Őrizetbe vették a túristvándi rablás gyanúsítottját
[2017.02.16.]
A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást L. A. 21 éves túristvándi lakos ellen, akit a rendőrök néhány órán belül a településen elfogtak.

· Könnyelmű édesanyja miatt szenvedett égési sérülést egy másfél éves kisfiú
[2017.02.16.]
A Nyíregyházi Járási és Nyomozó Ügyészség gondatlan testi sértéssel és kiskorú veszélyeztetésével vádol egy 9 gyermekes tiszavasvári nőt, akinek figyelmetlensége miatt legkisebb gyermekének megégett a karja.

· Kábítószer-kereskedők a vádlottak padján
[2017.02.13.]
A Nyíregyházi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt egy kábítószer terjesztő hálózat 9 tagja ellen, akik Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár Bereg megyében árusították a tiltott szert.

· Transzformátorokat rongált meg Nyíregyházán!
[2017.02.12.]
Az áramellátást biztosító berendezésekből olajat és rézkábelt tulajdonított el T. Roland 23 éves isaszegi férfi. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ellene.

· Lezárt ügy: 1 rablás és 11 betörés!
[2017.02.11.]
A Kisvárdai Rendőrkapitányság rablás bűntett és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást K. Attila 46 éves dögei lakos ellen. A frissen lezárt nyomozás adatai szerint a férfi 2016. szeptember 12-én betört egy dögei házba, ahonnan készpénzt, külföldi valutákat, és arany ékszereket lopott el.

· Vajdabokorban az utcán rabolta ki a sértettet!
[2017.02.11.]
Rablás bűntette miatt került sor előzetes letartóztatás elrendelésére a Nyíregyházi Járásbíróságon.

· Kihasználta a sértettek kiszolgáltatott helyzetét!
[2017.02.10.]
Uzsora bűncselekmény bűntette miatt került sor előzetes letartóztatás elrendelésére a Mátészalkai Járásbíróságon. Öléssel is fenyegetett az uzsorás!

· Nem létező állásokat árult!
[2017.02.10.]
A Nyíregyházi Törvényszék másodfokú tanácsa 2017. február 9-én jogerős ítéletet hozott G. L. vádlottal szemben 39 rendbeli csalás vétsége miatt.A vádlott nem létező munkahelyet hirdetett meg, közvetítői díj ellenében.

· Elítélték a csaló testvérpárt!
[2017.02.08.]
A Nyíregyházi Törvényszék másodfokú tanácsa 2017. február 7-én jogerős ítéletet hozott a nyíregyházi csaló testvérpár ügyében.

· Vádemelés a kutyáját futtató kerékpárost elgázoló nő ellen
[2017.02.08.]
A Nyíregyházi Járási és Nyomozó Ügyészség ma emelt vádat halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt egy nő ellen, aki tavaly augusztus végén Kisvárda belvárosában előzés közben gépkocsijával elütött egy középkorú kerékpáros férfit.

· Késsel kényszerítette, hogy adja át az autóját
[2017.02.08.]
A Mátészalkai Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett és személyi szabadság megsértése bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást M. Richárd 21 éves nyírcsaholyi lakos ellen.

· Összejátszott a vevő meg a pénztáros!
[2017.02.03.]
A Nyíregyházi Járásbíróság bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett lopás bűntette miatt három vádlottat egyenként 1 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélt, melynek végrehajtását mindegyikük vonatkozásában 2 évre felfüggesztette, ezenkívül II. rendű vádlottat 1 évre eltiltotta a pénztárosi foglalkozástól.

· Késsel fenyegetve rabolta ki a dohányboltot!
[2017.02.01.]
Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt került sor előzetes letartóztatás elrendelésére a Nyíregyházi Járásbíróságon.

· Illegális dohányfeldolgozó egy mátészalkai tanyán
[2017.01.31.]
A rendőrök 331 kilogramm leveles és kereskedelmi forgalomba hozatalra előkészített vágott és csomagolt dohányt találtak a külterületi ingatlanon.

· Pszichoaktív anyaggal kereskedtek!
[2017.01.31.]
A Nyíregyházi Járásbíróság pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt 6 nyíregyházi vádlottal szemben hozott elsőfokon ítéletet, melyek során egy kivételével valamennyi vádlottal szemben végrehajtandó szabadságvesztés büntetést szabott ki.

· Közúti ellenőrzés Kisvárdán
[2017.01.30.]
Fokozott közlekedésrendé-
szeti ellenőrzést tartottak a Kisvárdai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai 2017. január 27-én Kisvárda térségében.


· Cannabist termesztett a szekrényben!
[2017.01.26.]
A Nyíregyházi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást Cs. Péter 39 éves nyíregyházi lakos ellen.

· Trükkös tolvaj a cipőboltban
[2017.01.25.]
Tavaly szeptember elején egy ózdi nő azért utazott Nyíregyházára, hogy az egyik belvárosi boltból cipőket tulajdonítson el. Ennek érdekében a viszonylag nagyméretű válltáskáját egy speciális anyaggal bélelte ki azért, hogy a táskában lévő lopott holmik ne adjanak jelzést az üzlet biztonsági kapuján való áthaladáskor.

· Lopott gépkocsi a beregsurányi határátkelőhelyen
[2017.01.24.]
A beregsurányi közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy magyar állampolgárságú férfi, az általa vezetett szlovák hatósági jelzésű Audi A8 típusú személygépkocsival 2017. január 21-én 11 óra 45 perckor. Az átvizsgálás során kiderült, hogy a kocsi lopott.

· Fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzés Nyíregyházán
[2017.01.21.]
A Nyíregyházi Rendőrkapitányság 6 tanácsa a biztonságos téli gyalogos és kerékpáros közlekedés érdekében.
Fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzést tartott a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya Nyíregyházán és Nagykállóban 2017. január 20-án.


· Pénzbüntetés és járművezetéstől eltiltás ittas vezetésért!
[2017.01.20.]
A Nyíregyházi Járásbíróság gyorsított eljárás keretében L. J. vádlottat ittas járművezetés vétsége miatt 250.000 Ft pénzbüntetésre és 3 év közúti járművezetéstől eltiltás büntetésre ítélte.

· Hamis világmárkák a közösségi oldalon
[2017.01.20.]
A legnépszerűbb közösségi portálon hirdette hamis termékeit egy jászberényi nő. Lakásán több mint négymillió forint értékű árut foglaltak le a NAV szolnoki pénzügyi nyomozók.

· Bíróság előtt a vonat elé hajtó szlovák kamionos
[2017.01.19.]
Alig egy nappal a bűncselekmény elkövetése után már bíróság elé is állította az ügyész azt a 28 éves szlovák férfit, aki kamionjával 2017. január 18-án 12 óra 33 perckor Vásárosnaményban összeütközött egy tehervonattal.

· Lopás bűntette miatt került sor előzetes letartóztatás elrendelésére a Kisvárdai Járásbíróságon
[2017.01.19.]
A Kisvárdai Járásbíróság nyomozási bírója lopás bűntette miatt indult eljárásban elrendelte három, őrizetben lévő gyanúsított előzetes letartóztatását. A negyedik gyanúsítottat szabadlábra helyezte a bíróság.

Bíróság előtt a vonat elé hajtó szlovák kamionos - indexkelet.hu

Bíróság előtt a vonat elé hajtó szlovák kamionos

2017.01.19.

Alig egy nappal a bűncselekmény elkövetése után már bíróság elé is állította az ügyész azt a 28 éves szlovák férfit, aki kamionjával 2017. január 18-án 12 óra 33 perckor Vásárosnaményban összeütközött egy tehervonattal.

A vád szerint a szlovák kamionos az egyik vásárosnaményi üzemből tartott hazafelé, amikor figyelmetlenül ráhajtott a Vásárosnamény és Kisvarsány közötti vasúti kereszteződésben lévő sínekre, noha a fénysorompó piros jelzést adott. A mozdonyvezető vészfékezett, de az ütközést nem tudta elkerülni, így kb. 100 méteren át tolta maga előtt a síneken a kamion pótkocsiját a mozdony.
Szerencsére senki nem sérült meg a balesetben.
Az ügyész közlekedés biztonsága elleni gondatlan vétséggel vádolta a szlovák férfit, akit a Vásárosnaményi Járásbíróság a mai napon jogerősen 200.000,- forint pénzbüntetésre ítélt, továbbá hat hónapra eltiltotta a közúti járművezetéstől– tájékoztatta lapunkat Dr. Szilágyi László sajtószóvivő megyei főügyészség.Nyomtatható verzió
Küldés e-mailben

KÖZÉLET
· Szabolcsi volt kisgazda „harcostársak”, barátok, tisztelők is részt vettek Torgyán József temetésén
· Miniszterelnökség közleménye főigazgató kinevezéséről
· Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal sajtóközleménye
· Évet értékelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség
· Megyei megemlékezés a forradalom és szabadságharcra
· Tízmilliárdos oktatásfejlesztési projekt a gyerekekért
· Miniszteri elismerés
· Beszámolt a megyei rendőrfőkapitány
· Segítségnyújtás a szatmári településeknek
· A Holokauszt áldozataira emlékeznek
· Megyenapi ünnepség Beregdarócon
· Sajtóközlemény
· Nem alamizsnát, munkát követelnek!
· Segítő program
· Kormányablakok nyílnak megyeszerte
· Konferencia Nyíregyházán
· Nemzetközi együttműködés
· Családtámogatási ügyek intézése a Kormányhivataloknál
· Együttműködési megállapodás
· Kinevezték az új főkapitányt.
· Felmentették a főkapitányt!
· Városvédők tisztújító közgyűlése
· Civil szervezetekkel kapcsolatos tájékoztatás
· Megyei kormányhivatal közleménye
· Nyíregyházi Törvényszék tájékoztatása
· Változásbejegyzés 2015. március 15-ig!
· Mangol Csilla távozik a kórház éléről
· Sajtóközlemény
· Tájékoztatás - ügyfélfogadási rend

EU
· Euroscola-játék strasbourgi utazásért
· Meghirdették a 2016-os Európai Ifjúsági Károly-díjat
· Új üzemcsarnokból termelnek a vegyipari világpiacra
· Akadálymentes kapitányságok
· Épülhet az út Szaniszló felé
· Megújult a Nyírmadai Művelődési Ház
· Szolnokon vetélkedtek a szabolcsi diákcsapatok
· Uniós vetélkedő régiós döntőjében a záhonyi kollégisták
· Energetikai felújítás az ibrányi iskolában
· Szakmai gyakorlat Spanyolországban
· Uniós vetélkedő középiskolásoknak
· Brüsszeli források a régió fejlődéséért
· Nyíregyháza üdvözletét küldi
· Uniós támogatásból egészségprogram
· Uniós támogatás a történelmi emlékek gyűjtésére
· Megújul Nyírmada központja
· Uniós támogatás a kótaji idősek otthonának

INTERJÚ
· Helyszíni szemle, megjelent Sipos László új könyve
· Templomok több tételben
· Több mint három évtizedes helytállás
· Egy fotográfussal az értékek nyomában
· Élet három földrészen
· Egyszeri és megismételhetetlen élmény
· Titkot rejtő műemlékek
· Nyíregyházán járt a mester
· Munka, foci, család
· Az év vállalkozója
· Fejlesztés és takarékosság
· Nem emlékműként akart visszajönni
· Húszezer embert várnak a fesztiválra

TÉNYKÉP
· Veronai buszbaleset: További részleteket osztott meg a busztársaság cégvezetője
· Előzzük meg a kihűlés miatti tragédiákat!
· Kamarai törvény módosítása
· 2011-ben történt IV.
· 2011-ben történt III.
· 2011-ben történt II.
· 2011-ben történt I.
· Zsebtolvajok, házalók célpontjai vagyunk!
· Mit kell tudni az ingatlan végrehajtásról?
· Részletfizetés a végrehajtási eljárásban!
· Előzzük meg a kihűléseket!

VÉLEMÉNY
Az itt közölt vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját. Ha valamelyik felkeltette érdeklődését, várjuk hozzászólását a http://forum.szabolcs.net címen.Ha más témáról van véleménye, küldje el az info@szabolcs.net cimre.
· Nem pánikot keltenek a rákbetegek, hanem élni akarnak
· Ha elveszik a gyógyszerünket, hamarabb kell meghalnunk!
· Antifasiszta demonstráció – tüntetés a Jobbik ellen
· Roma összefogás(?)
· Olcsó húsnak híg a leve
· Vámmustra
· Az olimpia margójára

SPORT
· A „C” csoportnál maradt a vándorkupa
· Ketten egy bérlettel!
· Bakosi Péter már biztosan ott lesz az EB-n
· 24 órás sportágválasztó Nyíregyházán
· A párharc állása 2-2
· Nemzetközi kézilabda tornán hangolódtak a közelgő bajnoki nyitányra
· Nemzetközi női kézilabda tornát rendeznek Nyírbátorban
· A Brassó ellen negyeddöntőzünk!
· Fogyatékosnak lenni, nem vesztest jelent!
· Ingyenes szurkolói busz a kupadöntőre
· A negyedik hely a cél
· Rajtol a megyei kosárlabda bajnokság
· A rájátszásra készülünk
· Bolden Immanuel a bő keret tagja
· Kötelező győzelem!
· Újra „Mozdulj Nyíregyháza!”
· Még hat meccs az alapszakasz végéig
· Három pont kell, ha biztosra akarunk menni
· Retro előszilveszter a Galati elleni meccsen
· Új név került a vándorserlegre
· Négy éles meccs tíz nap alatt
· Ismét megrendezték a rangadót
· GRASSROOTS Labdarúgó Torna Nyíregyházán
· Küzdelmes meccseken dőltek el a bajnoki címek
· Mindenki győztes volt, aki rajthoz állt!
· Közös sportvetélkedő szülőkkel, nevelőkkel
· Öregharcosok színvonalas tornája
· Régi-új szponzor a kosarasoknál
· Teremlabdarúgó tornák Nyíregyházán
· Remekül szerepeltek a Nyíregyházi Sportcentrum úszói

KÖRNYEZETÜNK
· Ritka Betegségek Világnapja - 2017
· Könyv a vastagbélrákról: 200 kérdés, 200 válasz
· Biztonságosan a villamos hálózattal és az elektromos berendezésekkel!
· Tömeges jelzések gyakorlata Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
· Az ár- és a belvízi védekezésről tartanak továbbképzést Nyíregyházán
· Csak biztonságosan a tüzelő-fűtő berendezésekkel!
· Forgalomkorlátozás útjavítás miatt
· Csökkent a tűzesetek száma, a megelőzésen volt a hangsúly
· Fakivágás
· Javult a levegő minősége
· Hétfőn várható a levegőminőségben jelentős javulás
· Levegőminőség: szmogriadó tájékoztatási fokozata van érvényben
· Ünnepélyes határnyitás a Román-Magyar határon
· A szomszéd fűje mindig zöldebb!- füvesítési akció
· Időjárás-előrejelzés a légszennyezettség várható alakulása szempontjából
· Batman és Darth Vader a farsang nyertese
· A digitális fejlődés útján már több mint 7300 vállalkozás
· Új programokkal bővült a BT debreceni oktatási programja
· Továbbra is sikeres a pénzügyi tudatosságra nevelő vetélkedő
· Minden 5. magyar autós extra veszélyt jelent!
· A pajzsmirigy alulműködésről
· Ritka Betegségek Világnapja - 2017
· Nehezen indul az év az agrárcégek számára
· A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat pályázati felhívásai
· Több mint 2400-an segítették a tervezők és az Önkormányzat munkáját
· Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is aktívak voltak a civil szervezetek a Tesco pályázatán
· Ezek közül az OKJ-s képzések közül válassz, ha biztos állást szeretnél!

KÉKFÉNY
· Elfogták a nyírteleki bántalmazót
· Faburkolatban utazott a cigaretta!
· Fűrészáruval csalt áfát a testvérpár
· Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt előzetes letartóztatás
· Súlyos baleset a kölcsönkért motorral
· Rablás Kisvárdán
· Őrizetbe vették a túristvándi rablás gyanúsítottját
· Könnyelmű édesanyja miatt szenvedett égési sérülést egy másfél éves kisfiú
· Kábítószer-kereskedők a vádlottak padján
· Transzformátorokat rongált meg Nyíregyházán!
· Lezárt ügy: 1 rablás és 11 betörés!
· Vajdabokorban az utcán rabolta ki a sértettet!
· Kihasználta a sértettek kiszolgáltatott helyzetét!
· Nem létező állásokat árult!
· Elítélték a csaló testvérpárt!
· Vádemelés a kutyáját futtató kerékpárost elgázoló nő ellen
· Késsel kényszerítette, hogy adja át az autóját
· Összejátszott a vevő meg a pénztáros!
· Késsel fenyegetve rabolta ki a dohányboltot!
· Illegális dohányfeldolgozó egy mátészalkai tanyán
· Pszichoaktív anyaggal kereskedtek!
· Közúti ellenőrzés Kisvárdán
· Cannabist termesztett a szekrényben!
· Trükkös tolvaj a cipőboltban
· Lopott gépkocsi a beregsurányi határátkelőhelyen
· Fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzés Nyíregyházán
· Pénzbüntetés és járművezetéstől eltiltás ittas vezetésért!
· Hamis világmárkák a közösségi oldalon
· Bíróság előtt a vonat elé hajtó szlovák kamionos
· Lopás bűntette miatt került sor előzetes letartóztatás elrendelésére a Kisvárdai Járásbíróságon

HÍREK
· Szabadtéri tűzesetek
· Közös gyakorlatot tartottak a papírgyárban
· Tekéznek a tűzoltók!
· Átvették a díjakat!
· Hírek a katasztrófavédelemtől
· Részleges látogatási tilalom feloldása Nyíregyházán
· Sebességellenőrzések Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
· Beszélgetések a reformáció 500 éves évfordulóján
· Sikeres szociális tűzifaprogram
· Utolérték a csempészt!
· Igazgatói kinevezések
· SingSingSing MÁZS-képp Musical Show
· Lomtalanítás 2017
· Lángra lobbant egy személygépkocsi
· Folytatódik a „Nyitott Bíróság” program a Nyíregyházi Törvényszéken
· Normantas Pauliusra emlékeztek
· Szituációs begyakorló gyakorlat Nyírbátorban
· „Álomút” gyermekrajzpályázat eredményhirdetés
· Matti-Armas Korpela kiállításmegnyitó
· „Újonc” a kiképzőpályán
· Kállay család orosi ágának adománya Nyíregyháza városának
· Létesítő okiratok módosítása az új PTK. szerint
· Magyar Ápolók Napja 2017
· Hulladékért virágot akció
· Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete
· Árokba hajtottak, hárman sérültek meg!
· Jótékonysági felhívás
· A veronai buszbaleset sérültje segítségre szorul
· Lónyán vizsgáztak a tűzoltók

ISKOL@P
· Színházi nevelés a záhonyi középiskolában
· Tavaszi HíD-járaton a záhonyi kollégisták
· Február 24-én éjfélig lehet jelentkezni a felsőoktatásba

KULTÚRA
· Indul a II. Nemzeti VERSeny
· A hónap műtárgya: borotvatartó
· Balett, néptánc, moderntánc – egyetemi diplomával
· Középiskolások zenei versenye
· A hónap műtárgya: Jékey Ferenc kitüntetései
· A Magyar Kultúra napja Nyírbogáton
· Kölcsey vers- és prózamondó verseny a Móricz Zsigmond Könyvtárban
· Három napos Táncfarsang egyetlen videóban
· 2017-ben is lendületben a Móricz Zsigmond Színház
· Irodalmi Dominó a MŰvészben
· Tíz színész egy plakáton – Függöny, fel! hamarosan!
· Göttinger Pál a Móricz Zsigmond Színház új főrendezője
· Nagyszínpadon a Várj, míg sötét lesz
· 1956 a Szemlében
· Karácsonyi videoklip a Képmás zenekartól
· Tündérek vannak...
· Díjesővel zárt a 16. Kaleidoszkóp VersFesztivál Vácott
· Karácsonyi meglepetések is várják a nézőket
· Kiváló minősítés nyolcadszor
· A háromszoros Oscar-díjas Rózsa Miklósra emlékezett a Magyar Hollywood Tanács Nagylócon
· Versmondásra és verséneklésre hív a Váci Dunakanyar Színház
· A hagyományok ápolása Nyírbátorban
· Krúdy-emlékszoba nyílik a Jósa András Múzeumban
· Tirpák lakodalmas a Múzeumfaluban
· Rejtélyes gyilkosságok a Móricz Zsigmond Színházban
· A Zene Világnapja az Andrássy-kastélyban
· Indul a Nyíregyházi Cantemus Kórus „Zenélő Városok” kórusbérlete
· Műemlékfotók Szabolcsból - és Szíriából
· Függöny fel! Indul a színházi évad Nyírbátorban

INTERNET
· Terjed a helyfüggetlen e-mailezés
· Strukturált intézményrendszer az egészségügyben

HIRDETÉS


Add to Google
Főszerkesztő: Halász Csaba kiadja a SzabolcsNet Bt.
Impresszum | Hirdetési árak

Médiatámogatónk:
zahnarzt ungarn dentist hungary
zahnarzt implantat ungarn dentist implant hungary
Partnerek:
http://www.items.hu/ web directory A magyar linkjegyzék Magyar Honlap Linkek LinkBank